- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cranium
üzenetére
Ha pl letöltök egy gmail csatolmányt akkor nekem is előjön a felső képen levő értesítés. De soha nem hangoskodik. Nem is lehet külön állítgatni. De ami alatta van, olyat sem igazán láttam. Direkt letöltöttem egy csatolmányt most. Letöltéskezelő mutatta, hogy letöltve. A fájlok alkalmazásban az előzményeknél nem is mutat ilyeneket, hogy letöltéskezelő. Az az érdekes, hogy nálad korábban berakott képernyőképen külön is kezeli a letöltéskezelővel letöltött fájlokat. De ugyebár nem ez a lényeg, hanem, hogy ne bimbammoljon. Ez a discord sara lesz. Próbáld meg letiltani a discord értesítési hangokat.
-
Exian
addikt
válasz
Cranium
üzenetére
Jaaaaa hogy ez?! Hát ez nekem is van pl. Gmailban melléklet letöltéskor. Szóval ez beépített cucc. Csak engem nem zavart és/vagy nem tűnt fel. Sokszor töltök le Gmailból mellékleteket, meg is jelenik nekem is, de nem zavar, persze főleg azért nem talán, mert nekem alapból minden hang és értesítés le van némítva a telefonon, mivel okosórát használok és azon látom az értesítéseket, a telefonom semmiféle hangot nem ad ki, csengőhang sincs (vagyis némítva van) és a rezgés is ki van kapcsolva, nekem ez így van az első okosórám óta, úgy 10 éve már. A telefonom teljes némaságban van.
Szóval ez a Letöltéskezelő van szerintem mindenkinek, csak aki nem tölt le mellékleteket Gmailben, az talán észre sem vette eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő