- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz
RobbeV0201 #7659 üzenetére
Ilyen nekem is elő szokott fordulni, hogy hívás felvételkor várni kell 1-2 másodpercet mire össze kapcsol a vonal. Ilyenkor mindig figyelem a kijelzőt, h mikor kapcsol össze.
Be van állítva a fülhöz emelős hívás fogadás is, de még annyira nincs megszokva, hogy mindig elfelejtem kipróbálniArra lennék kíváncsi, hogy ott is meg van e ez az átfutási idő vagy úgy azonnal kapcsol.
-
válasz
RobbeV0201 #7659 üzenetére
Ez nem hardveres probléma, tehát amúgy sem érinti a garancia. Olvastam ilyen problémáról más telefonnál is korábban.
Kérdés, hogy mi okozza. Vagy telepítettél egy új appot, vagy valamelyik app frissítése okozza. Gondolom a kikapcs-bekapcs és a tárcsázó adattörlés megvolt. Nekem pl. azt csinálja (pontosan azóta, hogy átmentem a Telenortól a Telekomhoz) hogy ha hívok valakit a kicsörgésre másodperceket kell várni. Ilyet korábban sose csinált. Telekom hálózaton meg ez az alap, bár ez nem a Telekom hibája lehet, csak valamiért így reagál rá a telefon. -
Vicro
csendes tag
válasz
RobbeV0201 #7206 üzenetére
Nekem MI9-em csinálja ugyanezt.
Amióta kicsúszkál belőle a kábel, azóta találtam 1-2 töltőkábelt, ami megáll benne.
Szal, némelyik még megáll benne. Próbálgatni kell -
Trolee
aktív tag
válasz
RobbeV0201 #7210 üzenetére
Lehetséges hogy a csatlakozó sérült/deformált, könnyen előfordulhat 1-1 nem tökéletes töltőbedugástól.
Nem annyira ritka, ilyen szempontból a type-c nem a legjobb kialakítású. -
kp78
addikt
válasz
Nem lehet tele a csatlakozónál porral, ami gátolja a normális csatlakoztatást?
Csak egy tipp, de vmelyik topicban volt már ilyen.Megelőztek...🙂
-
szemesi69
addikt
válasz
Koszos a csatlakozó, zsebből, például szöszök belemennek, ha a kábelt beledugod, csak tömöríted, ezért csúszik ki, és a gyorstöltés sem megy ilyenkor. Tűvel ki lehet finoman tisztítani, ha nem mersz neki állni, szerviz is kitakarítja. Ez esetben minek telekomhoz vinni? Huawei felhív, ők küldenek futárt érte, majd javítás után vissza hozzák, héten belül megvan. Telekomon kersztül több lesz.
Támogatás appban, mindent megtalász, ezzel kapcsolatban. -
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5696 üzenetére
Lehet ha kiszeded kicsit megtörlöd, utána oké, de ha működik, akkor nem tudom az okát, amit írtál, de egy gyári vissza állítás biztos használna, mivel ez egy elég nagy csomag ami jött rá.
-
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5694 üzenetére
Üdv!
Szinte biztos nem a frissítés okozza, ha mégis, akkor ez az első ilyen amiről hallok. Sim mikori? Másik sim is ilyen benne, próbáltad? Esetleg egy gyári vissza állítás is megoldhatja ha a sim kártya rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest