-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szemesi69 #6239 üzenetére
P30 pro? Süllyedő hajóra jegyet venni?
Trampli addig nem nyugszik míg a Huaweit el nem törli a föld színéről....
Egyébként nemcsak a kereskedőknél esnek az árak. Gondoltam, asszony P Smart 2019 telefonját kicserélem valami másra, mert a kijelzőjével nincs megelégedve ( amoledet szereti). Nézegettem használt hirdetéseket. Majdnem vettem egy P30 Prot, még egy év garival 100 ezerért hirdették, karcmentes, nemszolgáltatós...Felhívtam a hírdetőt, de már eladta. Lesznek itt még jó vételek, annak akinek a gugliszarok csak koloncnak vannak a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged