Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mazsiii92 #7221 üzenetére
Nem nehéz ajánlani. Mivel nem megy, ezt szedd le.
Mivel az üveg kisebb, mint a sima fólia, ezért most is látnod kéne, rajta van-e az eredeti.Ha rajta van, akkor óvatosan szedd le, mert van esély, hogy az fent marad, ha nem emeled fel azt is, ahol elkezded leszedni az üveget.
-
Üdv. Tegnap este jött egy biztonsági frissítés, amit telepítettem (10.1.0.181). Itthon voltunk, így nem tudom mikortól, hiszen wifi-n van a telefon, de elment a mobiladat róla. 2 kártya van benne, egyiken sem megy. Valakinek van tippje, merre induljak?
-
válasz
Zsoleszhun #6511 üzenetére
Ja. Csak azok a méretek. Meg az, hogy samsung. A kamera meg ugyancsak kérdéses. De azért a tesztre kíváncsi leszek.
-
válasz
Zsoleszhun #6508 üzenetére
Mindenben egyetértünk. Érdekes, hogy a samsung most kiadott egy telefont, amit lényegében a felhasználók állítottak össze, ők mondták meg mi, milyen legyen. Olvastam, de már nem tudom mi a neve. A lényeg, hogy nem lekerekített kijelzője volt, hanem ilyen. Nem tudom miért kell erőltetni azt.
-
válasz
buherka #6289 üzenetére
Azt vedd, amitől nem félsz és boldog leszel. Rossz tapasztalatod volt a Huawei-vel, bármi történik a korábbi számlájára fogod írni, pedig lehet az S10-zel is előfordulna, de ott nem fog zavarni. Én ilyen okok miatt nem veszek soha többé Szarsungot, miután volt 3 korábban. Pedig az S10e anno nagyon tetszett a méretei miatt.
-
válasz
Bjørgersson #5723 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #5721 üzenetére
Már amennyiben a “másoknak” egy igen kis halmaz a telefont vásárlók közül.....
-
válasz
szabolcs5757 #5544 üzenetére
-
válasz
szabolcs5757 #5506 üzenetére
Én a telekomnál venném most előfizu nélküli dominó kártyával 147ezerért, már amennyiben tudsz mit kezdeni egy Huawei Band 4 Pro-val. Az éppen szerintem a legjobb ajánlat.
-
válasz
Black_Raven #5469 üzenetére
Kedves tőled, hogy felismerél.
-
válasz
Black_Raven #5464 üzenetére
Szerintem 2-3 telefon után az emberek nagy rèsze otthagyja.
Én is így tettem és még sok ismerős.
-
Jajj, ne is mond. Tegnap 3 órán keresztül csak frissített, egymás után. Gondoltam is milyen kőkorszaki megoldás, a helyett, hogy kihagyja a 9-es verziókat, ha látja, hogy van 10-es főverzió és egyből cseréli arra a régebbi 9-est. Ez azért így lenne elegáns.
Na, majd akkor gondolom majd nekem is megjön egyszer.
-
Telekomos telefonon most 10.0.0.195 a build. Ennél van akkor újabb? Mert nem színes az AOD, csak abból gondolom.
-
Az alapbeállítás, hogy ha megnyomom a kikapcsolás gombot, akkor lezár, ha hosszabban nyomom, akkor először beugrik a google kereső, majd még tovább, akkor jön a kikapcs/újraindít kombináció?
-
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. Valószínű majd megpróbálok hozzászokni inkább.
Haladok a korral. Mondjuk kb. 5 perc lehet olyat betenni a szoftverbe, hogy levágással ilyen kép is legyen, de biztos van oka, hogy nincs. Csak otthon egy tévén mégiscsak jobb 16:9-es képeket nézni.
-
Adtak hozzá okosórát most éppen. Akkor felteszem.
Mondjuk az első döbbeneten már túl vagyok, hogy csak 4:3-mas képeket tudok csinálni.Erre van valami megoldás?
-
Üdv. Eddig xiaomi telefonom volt, így volt Mi fiókom, aminek nagyjából semmi értelme nem volt. A huawei is felajánlotta, hogy hozzak létre huawei azonosítót és ott is lehet saját cloud-om (van nagy tárhelyű máshol, ahova mentem a képeket), tárolhatom ott a kapcsolataimat (a gmail-ben tárolom, minek máshol is, csak annyit érek el vele, ha nem figyelek hova mentem, akkor több tárhelyen lesznek) éssatöbbi.
Szóval a kérdés, hogy muszály a huawei azonosító, vagy nem kell annyira egy huawei telefonhoz?Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest