- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Teewine #5943 üzenetére
Jó az elgondolás, csak ez szerintem már ott megbukik, hogy a régebbi Androidos telefonokra nem érkezik biztonsági frissítés, miközben azokon is ott figyelnek a bankolási APP-ok -> vegyed az új aktuális friss OS-el rendelkező készüléket
A "nagyérdemű" szerint az Android a legbiztonságosabb OS, részükről emiatt ilyeneken "fennakadni" teljesen felesleges. Az meg, hogy a való életben mi van, szerintük teljesen másodlagos.
Tényleg azt hittem valami spec bankos APP-ot kell használj emiatt a fontos kitétel részedről
Én mondjuk nem bonyolítom túl "ennyire" a telefonhasználatot. Megvannak a részemről megszokott APP-ok, melyek tavaly is és most is ugyanazok - legfeljebb lefrissültek - nem került melléjük egyéb APP ideiglenesen sem, tehát elvileg nincs ami lopkodjon. A teló meg automatán avast-tal ellenőrizget, ha gondja volna csak nyöszörög valamit
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Teewine #3440 üzenetére
Senki sem b..ogat téged, de azt kellene megértsd, hogy a
- kb. 5 érintéssel a telefonon lévő hivatalos Huawei hicare APP-ban felajánlott frissítés adatokat megtartó telepítéseés a
- kikapcsolt állapotból speciális gombkombinációt követően elérhető biztonsági menüben OTG-n telóra dugott tárolóra előzőleg netről összevadászott linkről letöltött frissítés adatokat mindenképpen törlő telepítése
között azért van némi különbség.
Lehet nem a legszerencsésebb szó a megerőszakolás, de ha belegondolsz a biztonsági menüt azért találták ki az "okosok", hogy adott esetben utolsó szalmaszálként segítséget nyújtson életet lehelni egy esetleges "féltéglába"
Egyetlen dolgot "vetettem a fejedre": azt, hogy nem emelted ki: az általad linkelt módszernél kötelezően MINDEN törlődik a telefonról.
Emiatt megkövetlek és elnézést kérek tőledén mindenképpen odaírtam volna, mert az adatbiztonság talán a legfontosabb jelen 10es szoft hajkurászós történetben
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Teewine #3430 üzenetére
Nem azért, de nem kényszerített módszernél nem törlődik semmi, itt meg nem azért kell biztonsági mentés hátha valami balul sikerül, hanem azért mert fullra törlődik minden.
Sajnos vannak sokan, akik pont azt a rész ugorják át (angol tudás híján/nem része a telepítési lépéseknek/stb... okán), ahol írva vagyon, hogy minden törlődik a telóról ) és ugye a többi módszernél (amivel eddig találkoztak) ez nem így van. Hülye biztos akkor sem lehet, de ha melléírod a törlési infót, akkor Te megtettél mindent részedről és még így lesz aki be fogja sz...iAzért nem frissül, mert nem végleges, hanem hivatalos kiadás előtti verzió (nem én találtam ki, frissítési verziónál van leírva), bár elmenne véglegesnek is. Emiatt kell HiCare-ben kerestetni a frissítést és nem az alap szoftverfrissítésnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xbox Ultimate előfizetések
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest