- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4148 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megcsináltam amit tudtam. A GPS-t csak visszakapcsoltam, mert túl sok dolgon változtattam ma, aztán fogalmam se lesz, mi mennyit számít.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4135 üzenetére
Itt a [kép]. Amit tudtam kigyomláltam, de fogalmam sincs, hogy olyanokat letilthatok-e mint pl: AppAssistant, facebook app installer, facebook app manager, HMS Core, stb stb stb.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4131 üzenetére
Jogos, látszik csak vakon vagyok. Végülis a gps sem létszükség, csak nincs kedvem ki-be kapcsolgatni, ha mégis kell. Holnap megnézem mennyit javít, ha kilövöm. Illetve előző telóról tudom, hogy a Facebook helyett ha a lite van fent, az kb 30% növekedést okozott. Pedig kb 5 percet használom ténylegesen naponta. Vicc.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4129 üzenetére
Te 2 sim-mel használod?
-
válasz
Black_Raven #4113 üzenetére
Rájöttem a trükkre 😃
Van gms a telefonodon és mégse használod azokat a zéletfontosságú létfenntartó alkalmazásokat. Hát akkor mi zabálná a záramot? -
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4113 üzenetére
Szia!
SOT kezelő/számláló alkalmatosság honnan van? Vagy ez a gyári csak témázva?
Nekem is kéne egy, ami rendesen működik, mert a digitális egyensúlyban lévő gyári néha elég furcsán számol.. Van hogy feltűnően rengeteget, van hogy nagyon keveset.
AoD-m mindig aktívra van állítva, hogy ez zavarja-e meg vagy micsoda nem tudom.. -
badxgirl
aktív tag
válasz
Black_Raven #4118 üzenetére
Hicare sem dob fel semmit.
Azt furcsállom csak hogy azért január nem most volt, hogy az legyen a biztonsági szint.
Elviekben gyári kártyafüggetlen, nem szolgáltatótól vásárolt, és az előző gazda is vodával használta, rosszul emlékeztem.
Plusz nekem ugy rémlett, a független, nem szolgáltatótól vett készülékekre is mindig odapofátlankodik pluszban ez a pár megás szolgáltatói frissítés, amint SIM kerül bele.
Nekem emlékeim szerint mindig ott volt a szoftververzió alatt pluszban ez a "vodafone alkalmazások és beállítások" persze lehet rosszul emlékszem, és csak a szolgáltatónál vetteken van. -
badxgirl
aktív tag
válasz
Black_Raven #4115 üzenetére
Hisuite sem talál frissítést, és kártya nélkül sem.
Viszont nincs fent a "vodafone alkalmazások és beállítasok" nevezetű akármi, ferjemnek a szoftververzio alatt olyat is ír. Szerintem ez a baj, kérdés hogyan varázsoljam rá? -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4104 üzenetére
Nekem a play-ben meg sem jelenik. Most próbálom először...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4097 üzenetére
Legyen igazad de szerintem 1-2 hónap még lesz mire kijön.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4072 üzenetére
Csak a béta teszt indul kínában most az emui 10.1-re. linkA végleges global kiadás majd csak nyár környékén lesz valamikor szerintem.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4081 üzenetére
áááá ez nagyon adja, köszönöm szépen
-
hawkfoto
tag
válasz
Black_Raven #4085 üzenetére
Semmi gond
-
hawkfoto
tag
válasz
Black_Raven #4081 üzenetére
Köszi
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4074 üzenetére
Én csak az akkut szeretném kímélni. Az esetek 99%-ában nincs rá szükségem, hogy gyorsan töltsön. Így valszeg keresek egy lassabb töltőt, de a PC usb is jó ötlet.
A fóliát rögtön észrevettem, pontosabban megéreztem, mert más a tapintása mint az üvegnek. Rajtahagyom egyelőre, majd ha nagyon undorító lesz, akkor levakarom. -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4072 üzenetére
Kihagyom, de köszi
Még egy dolog eszembe jutott. Éjszakára szoktam töltőre tenni, és ugye akkor tök felesleges, hogy gyorsan töltsön, elég lenne ha ébredésig telecsurgatná. Gyári töltés menedzselő beállítást nem találtam, van esetleg ilyen app?
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4070 üzenetére
Ez mondjuk pozitív, hogy ennyire immunis a karcokra
Ja, jobb volt kézbe venni a sony-t. Nem tudom, találkoztál-e vele élőben, de ha nem, akkor valahol lesd meg. Nem bánnám, ha ez is nehezebb lenne kicsit. Illetve azért vastagabb, mert ívelt a hátlapja, így nagyon belesimul a kezedbe. Cserébe tok nélkül egy vízszintes felületről is képes lecsúszni
Na de ez nem az a topik, szóval befejeztem
És nem azt akarom mondani, hogy a p30 ne lenne minőségileg megfelelő.
Mikorra várható a frissítés? Ez a lebegő ablakos multi task baromi jó ötlet! -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4068 üzenetére
Szóval mindent a tokra fogsz
Egyébként tetszik, szép készülék (bár nem lett az első számú szerelmem
) Szívem szerint tok és fólia nélkül használnám, de ismerem magam: 1 hét alatt minimum egy nagyobb karcot tennék rá
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4065 üzenetére
Olvastam neten
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4051 üzenetére
Tényleg jó az olvashatóság napfényben is , köszönöm
-
CzGöbe
tag
válasz
Black_Raven #4029 üzenetére
Bakker! Nekem se volt eddig (1 éve már!) olvasható erős napfényben, most ránéztem és ki volt kapcsolva ez az opció!
Szólhattatok volna előbb is!
(#4049) alufelni:
Ezek szerintem mind elérhetőek az AppGaleryben. A Google szolgáltatások hiánya egy kicsit mást takar, nem a 3rd party appok hiányát (persze azért most még az sem teljes), de hát ezt meg tudjátok nézni a te telefonodon bármikor. Mert ami van neked AppGalery, az mindenkinek ugyanaz, az a HMS "Play Áruháza". -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4036 üzenetére
Hááááát azért
Az a Sony XZ3 egy igazi kis ékszer, gyönyörű cucc (nekem legalábbis)
. De céges volt, és vissza kellett adnom (pedig bíztam benne, hogy végkielégítésként megtarthatom
). Nekem mindig is fontos volt, hogy ne csak használni legyen jó egy telefont, hanem ránézni, kézbe venni is. Most kaptam egy samut, de említésre se méltó. Jellegtelen f.s, egy 3310-es jobban lázba hoz.
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4046 üzenetére
Facebook , messenger , viber , ezek neki létfontosságban vannak
Szerintem honor 20 pro a kiszemelt "B" terv -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4046 üzenetére
+1
Szerintem élhető, még új, de fejlődni fog
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4044 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, szerintem így felejtős ....
-
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4038 üzenetére
Bocsánat most olvastam
, bekapcsoltam, holnap kiderül
Köszönöm. -
alufelni
tag
válasz
Black_Raven #4036 üzenetére
Én p30 pro-t akartam de nem volt raktáron, de nem bántam meg szerintem is jó döntés a p30
Tudom ez p30 topik de olvastátok ( tényleg igaz ??) Hogy a p40 szériák google támogatás nélkül jönnek?? Csak azt akarom mondani személyszerint nem bírom elképzelni milyen lehet úgy egy android -
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4033 üzenetére
Köszi. Nagyon izgatott vagyok már, várom a holnapot
Élőben amúgy még nem is láttam, de képeken masszív, karakteres telefonnak tűnik. Jó lesz, na
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4031 üzenetére
Na ez új info. Eddig abban a tudatban voltam, hogy nem HDR-es.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4027 üzenetére
A kérdés csak az, hogy mi a 449 és mi a max érték? Mert pl a HDR-es telefonokat is úgy adják meg, hogy 600 nit, de a max (HDR üzemmódban) 1000. Most mondtam egy példát. De ez nem HDR-es. Szóval mi a 449 és mi a 635?
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4027 üzenetére
Jó van na, már rájöttem, péntek van
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4023 üzenetére
Miért ne lehetne? Témázni nagyon jól lehet, kinézetre ott a nova és egyebek, minden megoldható
-
válasz
Black_Raven #3913 üzenetére
Tegnap este megkaptam én is. Nem arra gondoltam, h én miért nem kapom meg amikor mások már megkapták, hanem azt akartam kifejezni, h mindig be van ígérve a sok frissítés aztán kevés lesz belőle (honor 8-nál is így volt)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3989 üzenetére
"nekem maga a Google app is tiltva van"
Aham, most nézem play áruházban, tegnap frissült a Google APP, lehet ez hozta a pöttyöcskéket csak nekem most, a frissítést követően tűnt fel, mikor visszaállítottam NOVA-t alapértelmezettnek.
Amúgy ez az APP mi célt szolgál?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3987 üzenetére
Az biztos, mivel ha hosszan érintem a HOME-ot, akkor felajánlja a Google Segéd bekapcsolását kis felugró lebegő ablakban.
De megoldottam, hátha másnak jól fog jönni később. Ezt kell beállítani a hosszú érintésre előugró Google Segéd bekapcsolása kérdés eltüntetéséhez:
Alkalmazások -> Alapértelmezett alkalmazások -> Segédalkalmazás -> NINCS
Mondjuk a kis színes pöttyök most is ott vannak. Ha megérintem, akkor csak felvillannak, ha hosszan nyomom, akkor a kör felett (piros), alatt (sárga), jobbra (zöld), balra (kék) helyezkednek el, majd animációval a fenti (piros) ívben lejön balra és a bal oldali pöttyel együtt mozog balra, majd együtt "visszarugóznak" a HOME "körbe" és eltűnnek. Az alsó és a jobb oldali pepitában ugyanez, csak jobb oldalra mozog és onnan rugóznak vissza
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3980 üzenetére
Google segéd nálam is tiltva volt, 3 helyen is, mégis ott van ez a hülyeség
frissítés előttig Ok volt
De azért ránézek ismét (csak elő kell kotorni hol állítgattam ezeket annó
) mert ez a fránya frissítés lehet valamelyiket bekapcsolta?
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3980 üzenetére
+1 Én is megnéztem, nálam sincs, google segéd szintén tiltva, fogalmam sincs nála, hogy lehet olyan
-
Madoc
veterán
válasz
Black_Raven #3936 üzenetére
Kár hogy volt február is és 1-2napon belül meg április lesz. Épp időben...
-
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3838 üzenetére
Nagyon köszönöm hogy igyekeztél segíteni.
Esetleg azt megtudnád mondani hogy a widgeteket hogy tudom elővarázsolni?
Előre is köszönöm. -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3838 üzenetére
Az is megtörtént többször is.
De közben egy percel ezelőtt egyik restartnál végre sikerült párosítani.
Nagy a boldogság. -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3836 üzenetére
Az is megtörtént kétszer is.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3834 üzenetére
Ezt csináltam eddig.Eddig egy LG G6 telefonnal használtam a Honor Band 4-et.Töröltem a párosítást a LG G6 telefonnal hogy párosítsam az újjal. De most meg már nem tudom se a régivel se az újjal párosítani. Már csináltam a karperecen resetet és restartot is. Mégsem sikerül. A karkötő csak odáig jut el restert vagy reset után hogy kéri a Huawei Healt telepítését. Innen csak a More menübe hajlandó menni. És a párosítás mindig sikertelen. A telefon bluetooth menübe belépve sem találja a karkötőt. A bluetooth és a GPS is be van kapcsolva.
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3801 üzenetére
Ma reggelre újra települt
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3801 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom :)
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #3793 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Én nagyon szeretem ezt a lehetőséget.
-
marcusa
addikt
válasz
Black_Raven #3767 üzenetére
MiazazNP?
-
snorbi82
senior tag
válasz
Black_Raven #3764 üzenetére
[vanced youtube] szerintem ez jó... Mintha prémium youtube....
-
Diamond500
senior tag
válasz
Black_Raven #3762 üzenetére
Nem lehet csak premiummal.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Black_Raven #3757 üzenetére
Nekem sincs ilyen, ez nem premiumos?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #3757 üzenetére
Na ez jó, mert nekem nincs ilyen, azért nem találtam. Yt appon belül sincs, böngészőben meg egyből átugrik a yt appba....
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Black_Raven #3703 üzenetére
Bocs ezt elírtam tényleg
P20-ra nem is lenne értelme váltani a Mate-ról. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3664 üzenetére
+1
nálam nillkin üveg van rajta
-
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #3620 üzenetére
...pld Facebook?
-
ttt1
őstag
válasz
Black_Raven #3600 üzenetére
De "mire" hivatkozva? Funkcionálisan működik minden rajta így nem tudom mi a reklamáció alapja (2 év garis mondjuk azaz van még rá kb 1,5 év)?
-
martin1369
aktív tag
válasz
Black_Raven #3605 üzenetére
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #3602 üzenetére
Hát igen, a Huawei ciklusokban tolja ki a fissítéseket (élő teszt, várják a visszajelzéseket, s ha nincs nagy gond, tolják ki másoknak is), s nagy valószínüséggel az én IMEI-m az utolsó ciklusba esett...
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3600 üzenetére
Gondoltam, hogy osztrák
Azért említhette volna, ez számít a frissétés érkezési idejéhez.
-
netkoo
senior tag
válasz
Black_Raven #3554 üzenetére
9.1el simán megy .
Minden ok az óra kifogástalanul működik.
-
netkoo
senior tag
válasz
Black_Raven #3552 üzenetére
Nincs 9.1van
Épp most rakom vissza a 9st a telomra.
Kiváncsi leszek... -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3515 üzenetére
Ezt tudom, van telekom is, köszi
-
BudaII
csendes tag
válasz
Black_Raven #3451 üzenetére
Visszaállítás sem segített...kábelcserék sem segítettek...itt a vége, letettem az AA-ról!
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3482 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, hogy pontosan ezért is kezdték el a függetlenedést, szinte már mindent képesek lesznek gyártani magunkak, amerikai licenszek nélkül.
A google érzi ezt, nem véletlenül mennek a kérvényezések orrba szájba az USA kormánya felé, minenféle enyhítő körülményért, nem véletlenül jelezte a pentagon, hogy baj lesz, ha ez továbbra is így megy.
Nekem spec nem hiányozna a GMS , meglennék nélküle, előbb utóbb pedig a huawei app gallery -ben szépen benne lenne minden. Nem félek én ettől, van annyi pénz a huawei birtokában, hogy akár fizethetne is azért, ha portolják GMS -ről HMS -re az appokat.
Trump izmozik, jelenleg erre jól reagál az amerikai gazdaság, de amikor leválnak az amerikai licenszekről, és kína is bekeményít, lesz ott baj. Persze, mi fogunk majd szívni egyszerű userek.
Nem mellesleg, aki azt mondja, hogy a huaweri eszközök üzengetnek "kifelé" , akkor vajon a facebook, google cuccok miért nem?
Kicst partalan vitának érzem ezt... -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Black_Raven #3474 üzenetére
Persze tudom én, és értem is, én is követem az eseményeket.
De reálisan, mennyi az esélye annak, hogy a Google (ezzel a Facebbok és kapcsolódóan a nyugati titkosszolgálatok és társaik) csak úgy elengedik x millió ember kezét, és hagyják őket kikerülni a körből, csakazért mert Huawei-t akarnak használni?Mindenestre köszönöm a tanácsokat mn card és p30 témában!
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #3482 üzenetére
Most ugyanazt írod le amit én mondtam neked ? 😵
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #3479 üzenetére
Akkor hogyan lehet Magyarországon mate 30 mate 30 prot vásárolni vagy kinában . Akkor szerinted milyen rendszer fut rajtuk ha nem Android. Vagy milyen operációs rendszer lesz a p40 szérián . Ha most veszel egy mate 30 prot Android 10 fog menni rajta csak nem lesznek rajta Google appok . Ezért törekszik a Huawei saját hms ére .
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #3474 üzenetére
Hello sziasztok. A mate 30 nál már csak kínai alkatrészek vannak a teloban. Gondolom a p40 nél is ugyanúgy ez lesz a helyzet. Nem igazán szorulnak rá amerikára . A Google rendszer meg nyílt használatú ,bárki használhatja . Csak a Google alkalmazások kerülnek ki a telobol . Rendszer frissítése jár a mate 30 nak majd a p40 nek is . Ezért csinál saját alkalmazás boltot a Huawei és térképet és sok más appot ( hms).
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Black_Raven #3472 üzenetére
Abból nem lesz semmi, szerintem.
Lehet izmozni Kínával, de ha túl nagy a nekifeszülés előbb-utóbb kihoz egy olyan technikát, amiben mér ráver pár kört a nyugatra. Biztosabb az az USA-nak, ha ott a Google szerintem.Persze ez csak egy vélemény.
-
BudaII
csendes tag
válasz
Black_Raven #3451 üzenetére
Na majd a HiCar megoldja!
-
BudaII
csendes tag
válasz
Black_Raven #3435 üzenetére
Nem...USB kábellel müködik.
-
BudaII
csendes tag
válasz
Black_Raven #3433 üzenetére
Mindent próbáltam már...csak a telefont nem raktam újra!
-
badrian250
tag
válasz
Black_Raven #3403 üzenetére
De gondolom az appok még évek múlva is frissülni fognak, nem?
Pl most honor 8at használok, annak 2018.06 az utolsó android biztonsági frissítése, de természetesen az appok frissülnek mindig. Vagy van valami megvonás, pl google csomag off 1.5 év múlva? -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3405 üzenetére
Google segéd/asszisztens kikapcsolására volt még itt más is írva korábban: [link]
-
badrian250
tag
válasz
Black_Raven #3403 üzenetére
Köszi!
+1 kérdés: van valami olyan kilőhetetlen asszisztens benne mint pl Samsungnál a bixby, vagy csak a google-s dolgok? -
badrian250
tag
válasz
Black_Raven #3401 üzenetére
Köszi szépen!
Jól értem, hogy a grafikus szabályzóval egyedileg állíthatom? -
válasz
Black_Raven #3395 üzenetére
Az megvan. Magamat már sikeresen lemértem. :D
-
gabor907
tag
válasz
Black_Raven #3324 üzenetére
Nekem volt huawei p7 p8 p9 samsung s6 android fronton nagyjából mindig újként illetve iPhone 7, 8, X
Most p30
Nem antutu bajnok vagyok illetve nem is divatmajom
Egyszerűen a mindennapok során nekem jobban bejött nem akarom szét offolni a topicot, vitákat sem akarok egyszerűen nekem az jobban tetszik :) -
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3295 üzenetére
Lehet tul szaraz, azert nem erzekel
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #3267 üzenetére
Ballal nekem is gyorsabb/pontosabb.
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3265 üzenetére
Bocsi, nem írtam arról. Igen, ugyan ez volt a helyzet sajna. Azért köszönöm.
Egyébként miért gondoltad hogy jobb lesz?
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3239 üzenetére
Úgy érted h regisztráljam be azt és azzal próbáljam? Az a baj h bal kézben nem tartom a telefont
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3154 üzenetére
Próbáltam mindenhol, de semmmi...
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3142 üzenetére
-
Zso83
tag
válasz
Black_Raven #3142 üzenetére
Az Android 10-re gondolsz?
-
válasz
Black_Raven #3098 üzenetére
Szerintem a hms fejlesztéshez minden plusz fejlesztőt örömmel vesznek most a Huaweinél, persze nem alternatív romokra gondolok. Pláne ha segít európakompatibilissé tenni a dolgot.
-
nordo
tag
válasz
Black_Raven #3039 üzenetére
Mitől jobb a kijelző minősége, és miért rosszabb akkor a lejátszott tartalom?
Ez nekem inkább valami szoftver gondnak tűnik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3085 üzenetére
Hát bakker azt tudom hogyan kellene átállítani, de mint írtam erre marhára nem koncentrálok, emiatt úgy megy el az sms, ahogy a telónak tetszik
tudom az én hibám, de emiatt lenne jó, ha sosem lenne alapból SIM2-n, csak ha én éppen átrakom, na de ilyet eddig pont nem tapasztaltam
és mint írtam, még csak logika sincs abban mikor SIM1 és mikor SIM2 az alapértelmezett sms küldő. DIGI kártyát csak netre használom(nám), tehát még hívásra sem, emiatt neten kívüli extrái egyelőre teljesen hidegen hagynak
De asszem ezt erősen túlragoztuk, mivel nincs sms alapértelmezésre default beállítás, így néha annak a kérdésesnek a rossz oldalán állok
sfdrakex
hmmm...na ez már kiinduló állapot lehet -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3083 üzenetére
Bizonyára feltűnő (csak nekem esik ki a látókörzetemből
), de emiatt pár SMS-t sikerült már így is küldenem a SIM2-ről. Ekkor néztem vissza az SMS-eket és teljesen változó volt, hogy mikor dobta be alapba a SIM2-t. Szóval semmi logikát nem véltem még eddig felfedezni abban mikor SIM2 és mikor SIM1 az alapértelmezés
szerk
ja és mindez 10...168 szofton
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3081 üzenetére
Azigen, ilyet azért nem szeretnék
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3070 üzenetére
Ez mondjuk mekkora nagy hülyeség, hogy nem lehet default SMS SIM-et állítani. Mióta bekerült egy DIGI SIM, véletlenszerűen kínálja föl melyikről küldje az SMS-t. Tököm se figyelgeti, hogy milyen SIM számot ír mikor nekiállok az sms-t megszövegezni
Van 20 ingyen sms-em (4-5 db amit havonta küldeni szoktam átlagosan) 1. SIM-mel, míg a DIGI-s SIM-mel már az elsőért is fizetni kell
Lami66
Értelmes hangrendszert nem is használtok zenehallgatáshoz?(pl. Onkyo 646 + 5.1 vagy 7.1 hangfalszett)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #3071 üzenetére
Nem baj, welcome to 2 month later.....
-
szemesi69
addikt
válasz
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-
tomi_x
tag
válasz
Black_Raven #3067 üzenetére
Sziasztok !
2 SIM kártyát használok. A hivásokhoz be tudtam állítani alapértelmezettnek az 1es sim-et. Az sms-ekhez hol lehet beállítani ?
-
Pano
addikt
válasz
Black_Raven #3064 üzenetére
Köszi.
Én huawei telefonok esetében azt vettem észre, hogy ezt a recsegést nagyban csökkenti, ha ki van kapcsolva a Wifi, de sajnos teljesen nem szünteti meg. Fura a dolog, mert ugye más androidos rendszeren vagy ios-en meg nem jön elő ez a probléma. Tudom, nem akarok "gombhoz kabátot" helyzetet felállítani, csak ha ne adj isten cserélni kell a fülest, nem akarok ezzel is szívni és folyamatosan válogatni, hogy éppen melyik hajlandó normálisan üzemelni a keletiek rendszere alatt.
Én legfőképpen streamelt zenét hallgatok (spotify pl), telefonon elég kevésnek a tárolása megy. Maximum azoké, amik ezeken a music streamingeken nem elérhetők.Tudom, hogy a P30-nak sok tekintetben jobb az akkuideje, ezért (is) van még versenyben. De az agresszív memóriakezelés és ez a BT történet ami visszatart. Számomra nagyon fontos, hogy megbízhatóan, egyből megjöjjenek az értesítések, mert a munkámhoz hozzátartozik a folyamatos készenlét is, rövid idejű reagálási idővel. Mivel a cég is nagyrészt online kommunikál (Google Suite-ra és Microsoft cuccokra -főleg skype- vagyunk bekötve), fontos hogy pl ügyfelek vagy a céges levelezés e-mailjeit is egyből lássam, akkor is ha mondjuk épp nem vagyok gép előtt.
Volt P20-am egy ideig, de az agresszív memóriakezelés miatt sokszor kerültem kellemetlen helyzetbe, amikor nem vagy későn érkezett meg egy e-mail vagy üzenet értesítése és emiatt fontos dolgokról maradtam le vagy későn tudtam lereagálni. Hiába adtam hozzá 600 helyen kivételhez az appokat, lockoltam a memóriába. Ha egy bizonyos ideig nem nyitottam meg, egyszerűen nem jöttek meg az értesítések, csak ha magam nyitottam meg az appot vagy manuálisan bekapcsoltam a kijelzőt (vagy egy másik app villantotta fel). Vannak olyan csatornák, amikre nem jön minden nap üzenet (emiatt inaktívnak minősíti és lealtatja), de amikor jön akkor nagyon fontos, hogy tudjak róla, egyből. Na, ez a huawei rendszerének valamiért hatalmas megerőltetés volt itt és a support se tudott végleges megoldást adni. Az volt az utolsó szeg a P20 koporsójában, amikor a főnököm felhívott, hogy várnak a Hangouts meetbe, már csak én hiányzom tudok-e jönni mert nem jeleztem vissza. Azt se tudtam miről van szó, megnyitottam az e-mailjeimet és csak akkor szinkronizált le és lemaradtam egy 2 órája küldött értesítő e-mailről.Így is hosszúra ereztettem, bocsi.
Igazából végigzongoráztam az utóbbi időben elég sok telefont, az iPhone-ban láttam a végső mentsvárat. Az volt az egyetlen amiért azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó pénzt adni. De a folyamatos szívások a telefonokkal rákényszerítettek. Mióta megvan (lassan 1 hónapja) a hajam tépem, nem tudom emberek hogy tudnak ezzel a rendszerrel együtt élni. Borzalmas. Arról nem is beszélve, hogy sokszorosan több bugba futottam bele, mint bármelyik droidos teló esetén. Gondoltam ezzel legalább nem lesz gondom, mert mindenki állította, hogy igaz korlátolt, de legalább megbízhatóan működik. Hááát...Legalább az értesítések megbízhatóan megjönnek rajta.
Egy valamire jó volt ez az iPhone trip, megtanultam nagyobb türelemmel viselni a droidot. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3054 üzenetére
Az biztos
P20 pro-t, csak akkor választanám, ha nagyon jó áron meglehetne csipni, mint annak idején a P8-t kifutóba 60 ropiért, és nem bántam meg, gyerkőc 2 évig nyúzta, gari lejárta előtt szerviz, gyenge akku+foltok a kijelzőn, alkatrész nem volt már, jött egy csere utalvány, szóval így lenne benne fantázia, de így még mindig a P30 a jobb választás
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3022 üzenetére
mekkora szemét vagyok mi?
amúgy megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3033 üzenetére
Ja, hogy képet is raktál be
Mondjuk ezek az árak éppen nem az akciósat mutatják...érdekes (0.99 Eur / hó az alap és akciósan lenne 0.49 Eur / hó)
Itt a lengyel oldal az árakkal (bár zloty-ban) [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3031 üzenetére
Köszi, lengyel oldalon láttam kirakva képeket az "50%-os" akcióról. Havi előfizetésnél első hónapra érvényes, illetve éves előfizetésnél a 2TB-os csomagra 50%, többinél 30% ill. 20% a kedvezmény
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3018 üzenetére
Nekem is van alma is, de valahogy a képek minősége elég szar volt. Cegesre azt kell használni. Mondjuk sosem voltam nagy alma parti, cserélem is egy Lenovora a macbook pro - mat is
-
szabonagyur
félisten
válasz
Black_Raven #3018 üzenetére
Ha nem lenne a saját telefon a kezemben nem mondanék semmit.
Huawei-t éjszakai videóban nem próbáltuk még, ez hátra van, de makroban ami nagyon fontos abban tényleg jobb a P30.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest