-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam három eszköz szól bluetoothon a P30-ról. Jellemzően Spotify-t hallgatunk itthon vagy Philips S5X bluetooth hangfalon vagy a Denon Envaya bluetooth hangszórón. Mindkettö kifogástalanul működik órákon át, akár nyomkodom közben a telefont, akár nem. Munkahelyen molbilnetről megy a Spotify amit egy Creative Hitz WP380 bluetooth fejhallgatón hallgatok (vagy a már említett Denon-on) azzal sincs semmi probléma sem hangzásilag, sem a kapcsolat stabilitását iletően. Agresszív memóriakezelésből eredően nem hallgatott el a zene egyszer sem, még akkor sem amikor autóban háttérben szólt a zene, mert előtérben navigáció volt.
-
Black_Raven
veterán
Látod, erre nem tudok mit mondani, mármint a wifire, mert 99.9%-ban mobilneten vagyok csak, bárhol is vagyok, de úgy nem volt semmi hang csak zene, nemhogy recsegés. Az agresszív memora azt tudom mondani, főleg a Gmailre mert az xar úgy alapból, hogy kiszámíthatatlan.. Ezek után nincs más, tegyél egy próbát az S10e-vel, aztán ha mégsem jönne be, várunk szeretettel.
egy élmény volt az Iphone-os beszámolód.
-
Black_Raven
veterán
Szia! Mintha a saját hszem olvasnám, nekem is nagyon fontos volt a BT füles, mivel nagyon sokat hallgatom, igaz egy Huawei Freebuds-al.Samsungról jöttem, amivel szintén kifogástalan volt. Android10-re váltáskor másfél hónappal ezelőtt, rakoncátlankodott kicsit, de a Zene app adatainak törlése és BT cache törlés óta kifogástalan. Recsegéssel vagy szakadozással soha nem találkoztam, bár Samun sem.Egy viszont biztos, hogy p30-on kétszer annyi zenét lehetne hallgatni mint s10e-n, mert annyival jobb az akksi ideje..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged