- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
hangyász2 #4569 üzenetére
Ki a topik gazda? Én itt nem és jelenleg máshol sem. Voltam az igaz, blogom is van huawei témában, lehet picit értek is hozzá. Az ilyenek miatt mint amit te is művelsz itt, sok topikban már nem segítek senkinek, nem is írok. Ez volt az utolsó, hogy reagálok a véleményedre, neked többet semmit nem válaszolok, részemről veled nem kommunikálok semmit. Szép napot neked!
-
Black_Raven
veterán
válasz
hangyász2 #4548 üzenetére
Azt hittem neked is egyértelmű hogy mit mutat az Akkumulátorhasználat, nem kell senkinek elmagyarázni hogy az elfogyasztott összes energiából melyik app mennyit pazarolt el. A kérdésem pont erre az időre irányult, mert nem mindegy hogy 4 óra vagy 1mp alatt használt olyan sokat a Chrome. De mindegy is, mert nem neked szólt a HSZem..
castiels: a telefont, de mindent törölni fog, mentés legyen.
-
-
fidjevo
csendes tag
válasz
hangyász2 #3970 üzenetére
Szerintem erre gondolt (Project Mainline). Nekem eddig kétszer jött ezen keresztül frissítés, bár jelenleg ez se valami naprakész, mivel már lassan április van. Akinek eddig fel se tűnt az azért van mert teljesen a háttérben dolgozik, újraindítás se kell hozzá, értesítést se küld róla. Bár ha rányomsz, akkor lehet manuálisan keresni hogy van-e update, de felesleges. Majd magától frissít ha lesz. (elvileg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest