- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
hangyász2
üzenetére
Ki a topik gazda? Én itt nem és jelenleg máshol sem. Voltam az igaz, blogom is van huawei témában, lehet picit értek is hozzá. Az ilyenek miatt mint amit te is művelsz itt, sok topikban már nem segítek senkinek, nem is írok. Ez volt az utolsó, hogy reagálok a véleményedre, neked többet semmit nem válaszolok, részemről veled nem kommunikálok semmit. Szép napot neked!

-
Black_Raven
veterán
válasz
hangyász2
üzenetére
Azt hittem neked is egyértelmű hogy mit mutat az Akkumulátorhasználat, nem kell senkinek elmagyarázni hogy az elfogyasztott összes energiából melyik app mennyit pazarolt el. A kérdésem pont erre az időre irányult, mert nem mindegy hogy 4 óra vagy 1mp alatt használt olyan sokat a Chrome. De mindegy is, mert nem neked szólt a HSZem..
castiels: a telefont, de mindent törölni fog, mentés legyen.
-
-
fidjevo
csendes tag
válasz
hangyász2
üzenetére

Szerintem erre gondolt (Project Mainline). Nekem eddig kétszer jött ezen keresztül frissítés, bár jelenleg ez se valami naprakész, mivel már lassan április van. Akinek eddig fel se tűnt az azért van mert teljesen a háttérben dolgozik, újraindítás se kell hozzá, értesítést se küld róla. Bár ha rányomsz, akkor lehet manuálisan keresni hogy van-e update, de felesleges. Majd magától frissít ha lesz. (elvileg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest