- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
-
Nara19
aktív tag
válasz
ForexGuru #8508 üzenetére
A tablet létjogosultsága csak Tőled (felhasználási célodtól) függ. Akarsz-e mobilnetezni látható méretű képernyőről, esetlegesen filmet nézni buszon, vonaton, nyaraláskor? Szoktál-e olvasni esetleg játszani? Ha teljes értékű MS Office-t akarsz használni munkára, akkor lesznek olyan funkciók, amit itt mem tudsz használni.
Engem a pixel problematika nem igazán érdekelt, hiszen a Rockplayer és a Vlc-ben be lehet állítani a nézhető képet.
Többször leírtam, 1-2 óra wifizéssel, kb 6 óra használattal, 40% háttérvilágítás mellett 45%-ra megy vissza a töltöttség, sztem ez elég jó.
Jó töprengést a választáshoz. -
direwolf
őstag
válasz
ForexGuru #8536 üzenetére
Én értem mit akartak, "szabvány" android felbontást, de 16:9-es kijelzőt. A 800x480 ugye lássuk be elég elk.rt dolog. 5:3 WTF
Ha videózni akarsz akkor a 16:9 az "ideális" és ez meg is oldható a legtöbb lejátszóval. Nem lesz pixelpontos, de hát ahhoz minimum 1280x720-as felbontás kéne. No mindegy, ez egy médiaeszköz, nem egy rajztábla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest