Hirdetés
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Direwolf, Bakter és Hackeeeee tegnapi témáján elgondolkodva (a nagy testvér figyel-e minket és hogyan?) ismét megfogalmazódott bennem, hogy nem vagyunk egyformák. :-))
Én egy évvel ezelőtt jutottam el addig, hogy a Google fiókom adta lehetőségeket ki is használjam (még ha ki is szolgáltatom az adataimat a szolgáltató(k) felé).
A biztosítékot nálam a különböző gyártmányú telefonjaim címjegyzék és teendő programozása / mentése és telefoncsere utáni (nem) hordozhatósága csapta ki, pedig pénz hegyeket költöttem a speciális adatkábelek és programok beszerzésére. Kivételt az általam így sem kedvelt Nokiák jelentették, ahol az ingyenes Suite program nagyon korrektül működött.
Tavaly év elején a Google címtáramba felvittem az összes telefon és címadatomat, majd év közepén a Slim érkezése után kb. 2 percet fordítottam a gépemmel való szinkronizálásra, pedig ez volt az első Androidos kütyüm. Az év végi telefoncserémnél már csak androidban gondolkodtam, így a máskor napokig tartó telefonszám átvitel telefonról-telefonra kb. 1 percig tartott.
Mi a konklúzióm?
A saját kényelmességem miatt tudják a telefonszámaimat és a teendőim listáit, de lesz@rom.
Szerk:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest