- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
karakpecze21 #13352 üzenetére
Azt hiszem, nem véletlen nézted be - ez már megközelíti a vásárló megtévesztését ... A bal felső nagy kép ugyanis Slim-ről készült, bár a szöveg és a kisebb képek nem.
-
mkRoland
senior tag
válasz
karakpecze21 #13350 üzenetére
Ez nem az s7 slim (kapacitív), hanem az s7 (rezisztív).
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
karakpecze21 #13297 üzenetére
Program okozza!! Nekem is volt ilyen! A háttérben futó progik közül a gyanúsakat sorra uninstalláltam. Meglett a hunyó!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Valahol olvastam régebben hogy a live wallpaper okozhat ilyen problémát...
-
Nara19
aktív tag
válasz
Ha mostanából valami új programot telepítettél, akkor lehet ő a gyanúsított. A háttérben futó dolgokat kéne figyelni. Ha nem segít, hard reset, ha ez sem akkor a rom újra húzása.
Ha még ez sem, akkor hw hibára lehet gyanakodni.Talán ha a lincshangulat elül, akkor a profik jobb ötletet adnak, valószínűleg.
-
Ailton
tag
válasz
karakpecze21 #13153 üzenetére
Töltsd le a go keyboard-ot marketről, töltsd le hozzá a magyar nyelvet (hungarian for go keyboard) és a tab módot (pontos nevét nem tudom azt hiszem pad mode).
Magyarul beszél, érthetők a beálítások és a tablet móddal könnyű vele gépelni. -
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #13153 üzenetére
Nah, csak én voltam a béna.Véletlen jöttem rá, hogy 2 fajta billentyűzet van.Az androidos a jobb nekem.
-
Ailton
tag
válasz
karakpecze21 #13151 üzenetére
Emlékszem az első androidos kütyüm megvétele (t-mobile pulse volt) msánapján már elkezdtem bütykölni, de ezt neked nem ajánlom, én is hülye voltam. Olvasgass és kérdezz nyugodtan majd belejössz. (nem mintha én már értenék hozzá
)
Ez egy rom csere leírása volt, egy példával úgy tudnám elmagyarázni, hogy egy számítógépen windows 95 fut, és te szeretnéd ezt felfrissíteni a win7-re. Tehát igazából frissítettem a rendszert. Ez egy újabb különböző rendszer a tabon.
Nem tudom segítettem-e.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #13146 üzenetére
Na közben sikerült.Már van ékezet, csak a törlés gomb helyett del van, de az már nem zavar engem.
-
mkRoland
senior tag
válasz
karakpecze21 #13143 üzenetére
Szia. Szerintem találsz interneten beállítási útmutatókat majdnem minden levelező szolgáltatáshoz, amin engedélyezve van az SMTP/POP3, azok működni is fognak. Mindjárt keresek én is, de tabletről nehéz linkelnem.
Esetleg javaslom a K9 Mail androidos levelező program letöltését és használatát, sok szolgáltatót ismer, megkönnyíti a dolgodat. Play-ről ingyen letölthető, tud magyarul.
Beállítási segédletek többféle szolgáltatóhoz.
(mekkora ász vagyok, tudok tabletről linkelni, Opera Mobile-lal - igaz meg kellett tanulnom pár elő- és útótagot, de megérte, pl.: szögletes zárójelben L:http://akármi.akármi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged