- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
vszeg dokkolóval működni fog, ha jól emlékszem van kép róla ki van vágva a seggén... a dokkoló hely...
Headset meg...(20 óra használat simán meg érte az árát) kényelmes lehet vele futni is nem esik le... többek közt ezért a tok ... esetleg táskába ne legyen gond ha mozog
-
direwolf
őstag
ARM v7 alapú a Qualcomm Snapdragon
-
bakter24
őstag
A HiSuite linket beleteszem, de mivel rajta van a tabon eleve... A 7zip pedig sajnos/szerencsére kicsomagolja a rar-t (bizonyíték, nem igéret
), tehát nem tudom, mi vele a gond. Mivel ezt Ő írta, nem akartam megváltoztatni. Ráadásul az írta, pl azzal ki lehet csomagolni, nem azt, hogy abban van csomagolva! Ha már felhoztad...
-
rytsye
csendes tag
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok ,de ahogy kikapcsolom a gépet a vifis kapcsolatom elmegy a tablet-ről.látja hogy van de nem csatlakozik pedig kód se kell hozzá.ahogy a gépet bekepcsolom és kapcsolódok a gépen a netre egyből jó. Én ezt nem vágom :-). Mondjuk valami földgömbnek is kell világitani a routeren de az tök sötét és nem is tom beállitani ,hogy működjön.Segítség ?????
-
Szpisti
addikt
Itt már valaki írta, hogy akkor pattan egyet, mikor hangot adott ki, és x idő elteltével nem ad ki hangot újra, akkor mintha kikapcsolná a hangkártyát... Azt hiszem nem lényeg, hogy le van e halkítva, vagy se.
De engem tényleg nem zavar... Mivel csak akkor hallani, ha nagyon odafigyelek, és csend van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged