Hirdetés
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmi69
tag
Ha valaki vezet és kipróbálná....
iOnRoadegész jópofa
-
BalanceR
addikt
Ha valakit érdekel, elérhető droidra a Counter Strike mobil verziója... nem mondom, hogy hiba nélküli, de játszható (kb.20-25fps)
Marketen nem, de "egyéb helyeken"elérhető...
A legfrissebb verzió asszem 1.32b
Website[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Egyik ismerősöm is hasonlóan járt. Azt úgy sikerült megoldanunk hogy akku nélkül töltőre rakva elindítottuk hogy kiderüljön nem hardver probléma-e. Szépen elindult, betöltött ezután kikapcsolás után akku berakva és egyből elkezdte tölteni. Próbáld ki ezt hátha neked is megoldja.
Egyébként az akkuban már csak 2,3 V kakaó maradt. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cindercone82 #7683 üzenetére
Nekem max még olyan kábel kéne, aminek az egyik fele USB, a másik fele pedig olyan táp, mint ami ebbe kell..
Tehát ne ilyen "csokor" legyen...
-
insido
tag
-
direwolf
őstag
válasz
bakter24 #7684 üzenetére
Nem kimondottan a reklámok miatt aggódok, azt én is leszarom. De azt se nehéz elképzelni, hogy mondjuk az ismerőseid, vagy netán preferenciáid (
) alapján bekerülsz egy "rendszer ellensége" címkéjű adatbázisba. Aztán ha jön majd az a bizonyos "rendszer" akkor magyarázkodhatsz valahol egy sötét kihallgatószobában.
Nem rettegek a dologtól, csak óvatos vagyok a gondolat miatt.[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz
bakter24 #7684 üzenetére
Hasonlóan óvatos vagyok én is. Mivel névről könnyen azonosítható vagyok (tudtommal 3 azonos nevű van az országban )világon?)), így nagyon vigyázok az azonosítóimra, eddig talán sikerrel.
Legnagyobb problémát a barátaim okozzák, akik átnevezik a névjegykártyámat, és nevesített képet raknak fel arra az átkozott arcképcsarnokra. -
bakter24
őstag
Na én idáig nem megyek el.
Illetve egy szabályom van csak, de azt nem szegem meg: Az én módszerem, hogy két kategóriára van bontva az életem: egy személyes, és egyben nem-Online élet, és egy Online, de kevésbé személyes életem is van. Előbbibe soroltam: Telefonszámok, privát mail, mailcímek, egyéb személyes kontaktok -> Ezeket a fejemben illetve nem-Online eszközökön tartom. A másik ág a többi, facebook, fórumok, könyvjelzők, ilyesmik. De ezek megosztását sem viszem túlzásba, és itt eleve nincs pl a telefonszámom sehol meg, így nem tudnak nekem mindenféle kiváló terméket megvételre ajánlani marketing vonalon túlképzett humán életformák
És ez utóbbi oldal ha veszik, veszik.
Minden online regisztráció pótolható. (Azért ha lesz majd itt egyéni avatarom, akkor a PH jelszavamat átsorolom az első csoportba
) De egyébként nem hagyom keveredni a kettőt. Ahol ez nehézséget okoz, ott azt vállalom. (Pl az általad említett névjegy szinkron kicsit macerásabb, de szerencsére Nokiám van
Plusz a névjegyzékem megvan .xls-ben, baj esetére.) Viszont így csomó kényelmi funkciót használhatok, anélkül, hogy aggódnék az adataim miatt.
-
Cindercone82
tag
Ezzel teljesen egyet tudok érteni!
Értékesítés során sokszor belefutunk abba hogy nincsenek SIM-re mentve az adatok vagy éppenséggel a 250 hely kevés az emberkének. Ilyenkor jön a mókolás meg a kábelezés, és az egyes készülékek között még a formátum is eltérő ahogy tárolják az adatokat. Például egy Sony Ericsson-ról egy Samsungra történő másolás után érhetnek meglepetések, és sokszor írhatjuk át egyesével a neveket hogy azok a megfelelő formátumba kerüljenek.
De még mindig az a tapasztalat, hogy az Android felhasználók elenyésző része él azzal a lehetőséggel hogy a névjegyeket és naptárat a google fiókba mentse. Vagy azért mert lusták vele foglalkozni, vagy azért mert nem tudják hogy kell. De az adatvédelmi szempont az ami legutolsóként felmerül.Volt szó a napokban kiegészítőkről, töltőkről. Ehun egy hely ahol lehet venni 2A-es töltőt:
http://webker.smartel.hu/product_info.php?products_id=34630
http://webker.smartel.hu/product_info.php?products_id=34635 -
Nara19
aktív tag
Direwolf, Bakter és Hackeeeee tegnapi témáján elgondolkodva (a nagy testvér figyel-e minket és hogyan?) ismét megfogalmazódott bennem, hogy nem vagyunk egyformák. :-))
Én egy évvel ezelőtt jutottam el addig, hogy a Google fiókom adta lehetőségeket ki is használjam (még ha ki is szolgáltatom az adataimat a szolgáltató(k) felé).
A biztosítékot nálam a különböző gyártmányú telefonjaim címjegyzék és teendő programozása / mentése és telefoncsere utáni (nem) hordozhatósága csapta ki, pedig pénz hegyeket költöttem a speciális adatkábelek és programok beszerzésére. Kivételt az általam így sem kedvelt Nokiák jelentették, ahol az ingyenes Suite program nagyon korrektül működött.
Tavaly év elején a Google címtáramba felvittem az összes telefon és címadatomat, majd év közepén a Slim érkezése után kb. 2 percet fordítottam a gépemmel való szinkronizálásra, pedig ez volt az első Androidos kütyüm. Az év végi telefoncserémnél már csak androidban gondolkodtam, így a máskor napokig tartó telefonszám átvitel telefonról-telefonra kb. 1 percig tartott.
Mi a konklúzióm?
A saját kényelmességem miatt tudják a telefonszámaimat és a teendőim listáit, de lesz@rom.
Szerk:[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
A kolléganőm lemerült slimje is produkált ilyen felvillanós, remegős tüneteket töltéskor. Addig kísérletezgettünk a két masinával, míg rájöttünk, hogy a töltő konnektor felőli USB-je nem érintkezett rendesen, ezért meg kellett találni azt a pozícióját, amikor tudott tölteni.
Bár ez csak egy tipp, de hátha segít. -
derce1
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.Van egy kis gond a gépemmmel.Sajna egy ideig nem nyúltunk hozzá és lemerült teljesen. Most nem tudom bekapcsolni akkor sem ha a töltőn van. Amikor a töltőre helyezem a gép ütemesen remeg és felvillannak az oldalán a menü jelei. De bekapcsolni nem tudom továbbra sem. Mi lehet az oka, valaki tudja e, hogy ilyenkor mit lehet tenni? -
Bucy
aktív tag
Ma reggel sikeresen betörtem a tabletem szélvédőjét.
Fordulás közben véletlenül lelöktem, 80 centiről félfordulattal pofára esett egy fa küszöbre.
Nem volt nagy esés, tokban volt, de a fedele nyitva volt, az üveg nem ért a fához, mégis berepedt, az aljától kiindulva kb. az egyharmadánál 5 repedés megy a teteje felé.
Elég gyengének tűnik ezek után az üvege.
A működését egyelőre nem befolyásolja, de idővel gondolom elmozdul alá megy a kosz stb...
Most keresem, hogy lehet cserélni, cseréltetni. Szétszedni egyelőre nem akarom, mert gondolom egyéb meghibásodásra még él a gari, bár sanszos, hogy ha nem jóindulatúak a szervizben ráfognák az esésre.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
basti2
csendes tag
válasz
Etikusz #7661 üzenetére
Fokeppen egy 4.3-as GPS-t hasznalok benne, de marha erdekes egy cucc. Felcuppan a muszerfalra, sehogy le sem tudod tepni, akarhogyan rangatod, csak ha az egyik sarka ala benyulsz, ugy viszont tok egyszeruen lejon szepen, nem hagy nyomot sem. Ha meg belepottyantod a telefont/pda-t, barmit oda kozepre akkor azt ugyanugy megfogja, teljesen hozzatapad. Szerintem elobb szakad ki a gyari radiom a helyebol minthogy ebbol kimozduljon valami. MAr csak azert sem, mert eleg rugalmas is az anyag, tiszta gumi, ezert van helye kimozogni a razkodasokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Maxos térerőhöz az elixir 60-70% körüli jelerősséget ír, az normális?
Felraktam ezt a T-home-os műsorújságot, egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
Lampi74
csendes tag
iGO 8.3 nem létezik androidra?
-
basti2
csendes tag
autos tarto
en ilyet hasznalok, korabban PDA-mhoz
http://www.220volt.hu/Univerzalis+GPS+tarto+auto+muszerfalra+Designtechteljesen jo, nem esik ki.
-
dlor
tag
a youtobeon a lap alján ott van hogy " próbálj ki valami újat" ha ott beállítod a kisérleti html5 funkciót akkor már nem lehet kinagyítani mert nem flash ként játsza le hanem a videólejátszó játsza le... azért probáltam ki mert a flash be be szaggatott néha... így meg 1 órás lejátszás után se volt semmi ilyesmi ... csak a fent említett statusbar zavar egy picit:-)
-
dlor
tag
valaki tud abban segíteni hogy hogyan tudom eltüntetni a statusbart videó lejátszásakor ha beállítottam a youtubenál a html5 szabványt? szerintem a beépített videójátszót nyitja meg ilyenkor.... , talán át lehetne állítani másik lejáétszóra valahogy ? pl mx
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ace Ventura #7652 üzenetére
Segáz.
-
Ace Ventura
addikt
-
sherlock1
tag
Jópofa ingyenes játék: Space Cat
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bakter24
őstag
válasz
Cindercone82 #7644 üzenetére
Nekem csak kínai
-
bakter24
őstag
válasz
Cindercone82 #7596 üzenetére
A kurzoros Youtube videónál ezt a választ kaptam:
"Support the mouse cursor that should use the patch from Android x86 project and re-compile the Android source code"
Azt még nem tudom, hogy ez most jó nekünk, vagy nem.
-
Cindercone82
tag
Hejj! De jó lenne így használni a táblát:
http://www.youtube.com/watch?v=_--zcmqIyRI
Csak egy egérkurzor kéne :S -
direwolf
őstag
Én most még nem tudom megítélni mikor, és mekkora problémát fog okozni ha figyelik a szokásaimat a neten, de ugyan úgy, ahogy azt sem engedem, hogy a házam körül idegenek ólálkodjanak, meg gyűjtsék mikor hova megyek, a vásárlási szokásaimról, költekezéseimről adatgyűjtést végezzenek, ezért ezt a neten sem engedem meg senkinek.
Nem nevezném ezt paranoiának, csak egy egészséges óvatosság.
Viszont érdeklődve figyelem, hogy a mai fiatalok ezt a témát nagyon lazán kezelik (kb. leszarják) így a magánélet fogalma szép lassan átértékelődik...
Tényleg fogalmam sincs, hogy ez most gond vagy sem, ezt majd a jövő dönti el. Láttam elég utópisztikus filmet, olvastam könyveket, és a fantáziám sem gátol meg abban, hogy féljek egy olyan társadalomtól ahol egy "felsőbb szerv" mindent tud rólam. Az információ pedig már ma is nagyobb hatalom mint a pénz...És akkor most fejezzük ezt be, nem szándékoztam hittéríteni, csupán figyelemfelkelteni
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7637 üzenetére
Én azért használom a Chrome-ot, mert gyors, a könyvjelzőimet is naprakészen tartja több gép között. Szeretem használni, tudom milyen, és nem akarom kikerülni a naplózást, stb, amikről beszélsz, hanem NEM ADOK MEG olyan adatot Chrome-on keresztül (sem) ami nem lenne tudható rólam egyébként is. Ez a módszer hol sántít szerinted? (Nyilván nem a jelszavak ellopása most a témánk, hiszen arra millió, böngészőfüggetlen módszer létezik, akinek arra fáj a foga esetleg) Igen, használhatnék Firefoxot, vagy bármit, de nem akarok. Nem Fun-ságból, vagy lustaságból, vagy tudatlanságból. Hanem tudatosan nem akarok másikat használni. Mit tudnak meg rólam? Hogy most beléptem ide, és ezt ide írom? Ezt nem vállalom nyilvánosan is? Hiszen egy publikus fórumba írok. Mit kell ezen az információn félteni, ha úgyis vállalom? Ez a módszerem lényege. Amit ingyen odaadsz valakinek, azt különben sem féltenéd, hogy ellopják, nem? (Mintha lomtalanításkor őriztetnéd a kirakott cuccaid, nem?)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
direwolf #7635 üzenetére
Naés, ha tudja a keresési szokásom? Naés?
Pl. a Google fiókodban tudod engedélyezni, hogy naplózza-e, vagy sem.. Ha naplózza, akkor az instant search funkciót gyorsítod vele, pl...
De akkor, csak egy kicsit, kanyarodjunk az élethez.. Használsz bankkártyát?
(#7637) direwolf : Kell-e a Firefox, Opera, és egyéb más böngésző? IE-t a népnek.. Minden mást szüntessünk meg!
Összességében, tök mindegy mit használsz, úgyis többet tudnak rólad, mint gondolnád...
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7635 üzenetére
Viszont ha nem adok meg egyáltalán valamilyen adatot, az a leglehetetlenebb ellopni vagy naplózni. Keresési szokások? Legyen az övék, mire mennek vele?
szerk.: Amit ki tudok kerülni, azt kikerülöm, amin nem tudok változtatni, azt pótolom tudatos magatartással.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz
hackeeeee #7633 üzenetére
Na pont erre gondoltam. Érdekes, hogy ha az emberek valamit jónak találnak, mindent megtesznek, hogy megmagyarázzák miért kell azt használni annak ellenére, hogy nagyon is komoly árnyoldalai vannak (Google, facebook stb.)
De azért abban egyetértünk, hogy alapvetően a böngészőn keresztül lehet a legtöbb adatot ellopni, ugye? És ha ebben kompromisszumot kötsz akkor már szinte mindegy mit teszel... facebook kémcookiet nagyon könnyű semlegesíteni, google kereséseket is el lehet rejteni, de ha Chrome-ot használsz azzal eleve eldöntötted, hogy kiszolgáltatsz magadról dolgokat a Googlenek, és még csak nem is tudod, hogy mit! És a lényeg itt van, hogy fogalmad sincs mit jelent le.@Bakter24: nem értek egyet veled, a GPL licenc átlátható, míg egy zárt forráskódban akármit gyűjthetnek. Ez nem vállalat kérdése, hanem terméké. Egyszerűsítve: a Firefox minden bitje megismerhető, és ismert is, míg a Chrome nem. Ennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
direwolf #7631 üzenetére
Ugyan úgy használsz Google-t, Bing-et, Yahoo-t.. Stb stb... Had ne folytassam tovább a gondolatmenetet...
Megint kilyukadtunk oda, hogy k*csög Google... Mindenki más pedig csúcsszuper...
Az, h nem a Google készíti, fejleszti a használt böngésződet, az egy dolog, attól függetlenül azt hiszed, h a böngészési szokásaidról nem tud senki semmit? Haha...
Amikor már az is köztudott, hogy a Facebook képes úgy is követni a böngészési szokásokat, hogy nem is vagy bejelentkezve az oldalra? Hehe.. Jah bocsi, ez is a Google hibája, és ezek Firefox-ban nem történhetnek meg...
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #7631 üzenetére
Ez nem hozzáállás, hanem kb tény. Kétféle cég létezik, amelyikről már kiderült, hogy adatokat lop/gyűjt/tárol, és amelyikről még nem. (Most nyilván azokról beszélünk, ugyebár, akik ezen a vonalon mozognak) Az én módszerem mindössze annyi, hogy csak annyi adatot adok meg, amennyi feltétlenül szükséges, és ami nem baj, ha ellopódik/tárolódik/gyűjtődik. És cserébe vállalom, hogy nem kapok tökszuper, übeszemélyreszabott keresési találatokat pl a lakóhelyemhez közel, vagy ilyesmi. Nem használom a Locationst, nem szoktam "Check-In"-elni FB-on, hasonlók. Például a mobilszámom sehol sem található meg az interneten, se FB-on, se IWIW-en, se a Googlenek nem adatm meg. Ja, a redline oldalán kint volt, amíg megvolt a boltunk
De az szándékos volt, és szükséges.
Bankkártyám sincs megadva sehol, PayPalom van, de előre ráutalok, ha vennék valamit, teszvesz is utólag fizetős, és ott is a személyes átvételt kedvelem, ha lehetséges. Így oldom meg én. Minimalizálom a rizikót, óvatosan netezek. Nem adok esélyt. És emiatt pont nem érdekel, hogy ki milyen adatot lop.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Köszönjük, hogy a Chrome böngészőnket használja, ezzel kiszolgáltatva életének minden online részletét Cégünk számára, így biztosítva a jövőben is azt a mérhetetlen profitot, amit az évek során a részvényeink realizáltak.
Még egyszer köszönjük.
Tisztelettel:
A Google -
V.Stryker
nagyúr
válasz
hackeeeee #7623 üzenetére
Én mostanában gondba is vagyok a böngészőkkel. Régebb chrome-ot használtam, de aztán a munkám miatt kénytelen voltam firefoxot használni, mert a joomla arra van optimalizálva és a chrome-al sok oldal nem jött be, csak nagy fehérség, ami mással meg igen. Viszont ugye a firefoxot is utálom, mert lassú, mert zabálja a memóriát, stb.
Internet explorer eleve kilőve. Safari maradjon az osx-hez. Így maradt az opera, ami baromi gyors, de ott is sok a bug. Néha leáll, néha ez az eltűnik, a könyvjelző sávon a könyvjelzők saját életet élnek. :SÁh, lehet inkább abba kéne hagyni az egész netezést.
-
hun_gery
aktív tag
Ez azért annyira nem igaz, hogy húdemilyen erős vas kell az ICS-hez. Nekem egy HTC HD2-n vígan elgurul, az pedig hw-ben ugyanaz, mint az asszony s7slim-e.
Szóval nem kell a duma a gyártóktól, meg senkitől, hogy nem lehet.
Lehetne, csak akkor nem lehetne eladni az új vasakat, mert nem gerjedne rá a nép.
Egyébként véleményem szerint (van itthon s7 2.2-vel, hd2-n sokáig 2.3 volt, most ICS van, smart tab 7-en hv3.2 van, szóval van itthon verzió rendesen) nem kell annyira hanyattesni az ICS-től, mint ahogy sokan gondolják.
Olyan az, mint a winnyóz. Ha rendesen megy, és teszi a dolgát, a kutyát nem érdekli, hogy a word/passziánsz/excel szentháromság mi alól lett elindítva, csak az számít, hogy a program menjen.
Tehát szerintem inkább egy jó 2.2, mint egy bugos szar ICS, vagy HC, mint a voda tabon.Meg aztán úgyis mindenki szétberheli a kezdőképernyőket, (amit ugye gyakran lát) ilyen-olyan widgetekkel, akkor meg mindegy, hogy milyen rendszeren nézed _ugyanazokat_ a kedvenc widgeteket/ikonokat, launchert, akármit. (nálam pl pont ugyanúgy néz ki az ICS is a hd2-n, mint ahogy a GB kinézett, annyi különbséggel, hogy az zöldre volt témázva, az ics meg kék.)
-
insido
tag
válasz
Luissimo #7620 üzenetére
Gondolom azért csak ICS mert erősebb hardver van benne és a chrome-hoz kell a nafta. Én Pc-n is chrome-ot használok és azért lenne jó a táblán is ezt használni mert szinkronizálva lennének a könyvjelzőim. Az androidos chrome-ban minden egy programban lenne nem kettőt kellene használni egy dologra.(Pl Chrome marks+böngésző...)
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
de énazér kíváncsacsi lennék egy igazi googles böngészőre, hamár van valami közük a adroidhoz.
de mieza diszkriminácio, hogy csak az ujszülötteknek elérhető ?
ez nem fair játék ... -
insido
tag
Mi az? Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül béres cseppet???
-
insido
tag
Kösz az eddigi hozzászólásokat. Ezért is nyögtem be, hogy több szem többet lát alapon összegyűjthessük a tartozékokat. természetesen minél olcsóbb annál jobb...
-
bakter24
őstag
USB-s adapter sokkal olcsóbban is van, sőt, ha van barkácskedved, akkor tudsz csinálni kábelt is, ugyaninnen veszel megfelelő csatlakozót, és egy sima USB kábelt elvágsz, végére rárakod. Ebben a nehéz, hogy találj pontosan belevaló csatlakozót, mert elég sokféle van. De nem lehetetlen csak bajos. Viszont ha találsz, akkor olcsón megúszod!
-
Herczi
senior tag
válasz
Cindercone82 #7610 üzenetére
Én még ezt az oldalt ismerem ilyen témában: [link]
-
insido
tag
Elkezdtem utána nézni a táblához való tartozékoknak. Kerestem Akkumulátort de nem találtam. Ha ti tudtok szóljatok!!! Találtam viszont töltőkábelt hozzá két helyen is, elég kemény ára van,(6648,- ill. 7000 huf fölött pontosan nem tudom mert megrémültem, megrándult az ujjam és bezárult az oldal) úgyhogy nagyon vigyázzatok rá. USB-s hálózati adaptert is találtam de csak 1000mA-ost kb 4000-től. Asztali tartók is vannak természetesen nem eredetik. Azt valószínűleg inkább csinálok hozzá. Nem tudom ti hogy vagytok vele, körbenéztetek-e már ebben a témában? Ha kértek linkeket inkább privátban keressetek.
[ Szerkesztve ]
-
Cindercone82
tag
válasz
Luissimo #7605 üzenetére
Na a következő "beruházásom" egy USB host kábel lesz
Az AnySoft Keyboard elvileg támogatja a külső billentyűt:
https://market.android.com/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnlzb2Z0a2V5Ym9hcmQubGFuZ3VhZ2VwYWNrLmh1bmdhcmlhbiJd -
Luissimo
veterán
válasz
Cindercone82 #7604 üzenetére
igen, de
1, csak USB HOST kábellel
2, csak az angolt, ékezetest nem -
BalanceR
addikt
válasz
Cindercone82 #7602 üzenetére
Az, hogy kezeli-e ROMfüggő, a telóm out of box tudja,a slim sajnos még BTs eszközökkel sem...
-
bakter24
őstag
válasz
Cindercone82 #7599 üzenetére
Próbált. Én. Úgy működik, mintha kurzormozgató gombokkal mozognál pl az ikonok közt. Rajzolóban is csak a menüpontok közt mozgott, szóval jelen állapotában értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok