- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
turai_
tag
válasz
csabi10 #15931 üzenetére
Ujrainditasig kapcsolja ki (de neha visszakoapcsol a kis gonosz
). En betettem egy SH-ba ami kb ennyi:
while true; do
ioctl /dev/incident_led 1
sleep 300
doneAztan ezt kene majd valamikor beallitani, hogy bootkor induljon, bar eddig csak ebook olvasasnal zavart amikor kint ultem a teraszon a sotetben.
-
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #15053 üzenetére
Ez teljesen normális, romfüggetlen. Amikor leveszed a töltőről 100% és 95% közötti értéket mutat. Régebben már kitárgyaltuk, hogy mikor feltöltött, akkor kicsi merülési-töltési ciklusokat csinál. És ahol éppen tart ezekben, attól függően mutatja a töltöttséget, de csak mikor leveszed. Előtte csak azt írja, feltöltve. Nem tudom érthetőbben összefoglalni, mert éjszakás voltam, de már volt erről szó, keress rá itt.
-
-
mkRoland
senior tag
válasz
csabi10 #14282 üzenetére
C0mman@14285:
CM10 = JB (4.1.2)
CM9 = ICS (4.0.4) -
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #13719 üzenetére
Idézek neked az első hsz-ben lévő leírásomból
"Jelenleg kétféle változat létezik belőle: CM9 és CM10. Előbbi a stabilabb jelenleg. Letöltés innen."
-
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #5203 üzenetére
Annyit írt, hogy 2500-3000ft
(Ez amúgy le is volt ott írva...)
De nem tudom még mennyi lesz a vége postával. Meg, hogy mennyi idő alatt készül el, stb.
A.J. Crowley : A fenti oldalon teszed bele, gondolom, ott ezért nincs fül, illetve oda hajtod rá a fedlapot, ami nem engedi kijutni felfelé.
-
rakloo
aktív tag
válasz
csabi10 #4963 üzenetére
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=783548
Itt vannak a zip-ek, hogy őszinte legyek, egyedül az NVIDIA-s plugint hasznátam, a többinél nem láttam semmi változást.
TRZ van fent, mert hétköznapi használatnál leginkább az állitott nézetet használom, és nem bírtam az eredeti statusbart.
A samurai 2-t viszont még az eredeti fw-vel játszottam.
-
Artika
aktív tag
válasz
csabi10 #4610 üzenetére
Ügyintézővel beszéltem és ez avégkifejlet:
Az első "véletlen" híváskezdeményezéssel (ami csak próba volt), 05-én aktiváltam a kártyát.
Függetlenül attól hogy a kis papírján az volt, hogy telefonos vagy személyes regisztrácó kell mindenfélae adatok és PUK kód megadásával....
11.-én egyT pontban és regisztráltam, de ott nem mondták hogy ez a helyzet..Így buktam az 1 hetet és az 1 Gigát.
-
beniasz
csendes tag
válasz
csabi10 #4264 üzenetére
Nem értem...
Valami mindig van....Most meg amikor letöltök valamit,végigmegy a bitkígyó,aztán a következő hibaüzenet jelenik meg:
"HIBA
em sikerült a telepítés az USB háttértárolón vagy SD kártyán"
Ezt csak OK-zni tudom
SD kartyam nincs.
Mit csinaljak???
Nem hittem voln h ennyi bajom lesz az androiddal
PLS HELP
-
mkRoland
senior tag
válasz
csabi10 #4253 üzenetére
Így néz ki a Minimalistic Text:
AppBrain
Market
youtube review
Régebben én is egy órán át állítgattam, mire találtam egy tökéletes beállítást a dátumra (és akkor ilyen lett pl.: Az Úr xxxx. évének yyyy hónapjának zz. napja, az év xx. hete). Érdemes elmenteni, ha sokat szenvedtél vele! -
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #4249 üzenetére
Nem olyan egyszerű, felteszel egy widgetet, és utána a megjelenő felületen én egyedi megjelenést választottam, majd a widget egyes elemeit egymás után kell pakolni, mint a legó. (óra első számjegy, óra második számjegy, statikus text " : ", perc első számjegy perc második számjegy) stb.
zebede: Azért nem megy, mert a zene, amit alátettem jogvédett, emiatt németországban nem tekinthető meg, aminek folyamánya, hogy a mobilos, tv-s szolgáltatás választógombja inaktív
De legalább már ezt is tudom
-
b-csigabiga
csendes tag
válasz
csabi10 #3909 üzenetére
Hello!
Sajna ez nekem nem segített, a régi market csak az első telepítésig volt fent
- nem is sikerült -, és ahogy írod azonnal frissítette magát!
Úgy látszik ahány ház, annyi "hüvely"!De, ez mondjuk igaz is!
Jaa, bocsi mindenkitől!!! Én még az eredeti fw-t használom, Invis, 3G-s!
Lehet, hogy kéne frissíteni?/de már úgy belaktam!!
/
BCsB
-
b-csigabiga
csendes tag
válasz
csabi10 #3825 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a jó ötleteket!
Akkor nekem így sikerült:
A jó ötlet tőled származik kedves csabi10. Köszönöm! Azzal a kiegészítéssel, hogy letöltés előtt valóban le kellett választanom az sd kártyát, majd amikor telepíteném a progit, szól a kütyüm, hogy be kéne kapcsolni az sd kártyát!
NESZE! Bekapcsoltam!
De akkor meg ezek a játéktípusok nem töltődnek le! A másik meg miért igen?!
De mindegy is! A lényeg, hogy sikerült, örömébodóttá!BCsB!
-
eladohardver
őstag
válasz
csabi10 #3827 üzenetére
Nekem most jött meg 16.-án rendeltem. Jótálási papír nálam sincs ...
fw: S7-201uV100R001C207B015Ráadásul felhívtam a t-bigyót hogy azt a számot amit adtak h ezt köll hívni ha aktiválni akarom a kártyát... bediktálom a hosszú számsort, meg a puki kódot... persze ő nem olvasta vissza nekem a hosszú számsort.... erre benyögi a csaj, hogy vmi probléma van, menjek be a tré pontba és ott próbáljam meg, be aktiváltatni vagy ha nem sikerül akkó kapok 1 új kártyát.
-
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #3831 üzenetére
Az Invisekhez pl nincs, mivel csak bérled, tehát bármi van vele, mindenképp az Invitelbe kell vinned. T-nél nem tudom, hogy működi ez.
Kb 15 perce hívott egy csajszi az Invitől, és a figyelmembe szeretett volna ajánlani egy nagyon kedvező lehetőséget, mivel már régóta vagyok hűséges előfizető, kaphatok egy "úúgynevezett" táblagépet. Hallottam-e már arról, hogy mi az a "tááááblgép"?! Mondom neki, nagyon jó a marketing, csak öngól, mert én már bizony be vagyok hálózva, ráadásul épp az Invitelnek sikerült ez. Mondtam neki, máskor nézze figyelmesebben azt a monitort, ami előtt ül... Mindketten jót röhögtünk...
-
AcélAgyar
tag
-
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #3529 üzenetére
Azért vicces az Invitel: Nekem Inviteles a tabom, a legelső körben kaptam, a legelső szofttal, tehát amiket írok, mind saját tapasztalat:
1. A kamera konkrétan újraindította a készüléket. Nem kellett hozzá hosszú készenléti idő, sem semmi extra körülmény. Azonnal, bekapcsolás után 1 perccel is újraindította. 10-ből 9-szer.
2. Ilyesmi van, de nem javítja a frissítés, nekem máig előfordul az új szofttal is.
3. Ezt nem tudom ellenőrizni.
4. Hát konkrétan zenelejátszás közben, ha kikapcsolt a kijelző, akkor elkezdett szaggatni a zene. "zajok hallhatók" Bírom az ilyen burkolt utalásokat
5. Szerintem itt a kattogó jelenségre gondoltak. Ami tényleg ingerküszöb alá csökkent. Ez OK, csak a leírás fura.Szépen tudják finomítani a dolgokat. Jó politikus lenne, aki ezt a kiáltványt feltette az Invitel honlapjára
Update: És igen, mindenképp megéri frissíteni. Akinek nem volt gondja eddig, annak mindegy, de aki eddig szívott (mint jómagam) a bugokkal ,az tegye fel az új FW-t !!
-
-
KPistike
aktív tag
válasz
csabi10 #3416 üzenetére
Megerősítem
Kihangosítva is sikerült tesztelni - nem készültem arra, hogy azon keresnek-, de gyakrabban a korábban említett BT fülessel kommunikáltam
-
Tex
senior tag
válasz
csabi10 #3132 üzenetére
Nem vészes ám csak bosszantó, de minden Androidos rendszerű kütyünél belefuthatsz fagyásba, legrosszabb esetben akksi kivétellel megoldódik. Egyébként Surminak az új szoft még nem fagyott egyszer sem. Persze fagyást okozhat valamilyen alkalmazás is.
Ez a gyári rommal volt.Amúgy készülékenként is eltérő hogy kinek melyik rom hogy működik szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest