- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
válasz
repvez #20646 üzenetére
Helló!
Habár én nem vagyok nagy szaki, de szerintem ott az akksival lehet probléma. Ha ramaty állapotban van, akkor lehet, hogy 30%-ot mutat, de terhelés hatására leeshet az akkufeszültség, ami nyílván a telefon kikapcsolásához vezet.
Nálam a teló 10% alatt kezd el pirosan villogni, és figyelmeztetni, hogy csatlakoztassam a töltőt, és ekkortól nem használja a vakut sem.
Szóval szerintem az van, hogy amikor vakuval fotóznál, akkor a teló még azt mondja, hogy lehet, az akkumulátor feszültség viszont leesik, amint bekapcsol a villanó, és leáll a telefon. Vaku nélkül meg ismét be lehet kapcsolni... szerintem -
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Már meint kéne egy kis segítség...
Ezt hogyan csináltam?
Illetve fontosabb, hogy hogy tudom visszacsinálni???
Előre is köszönöm! -
fap333
aktív tag
Helló!
nemrég eltávolítottam a telefonomról a Simple alkalmazást, mert nem tudtam vele fizetni, és gondoltam egy újratelepítést megpróbálok. Viszont valamilyen módon eltűnt a play áruház is. Az ikon megvan, de ha rányomok nem indul el semmi. Próbáltam linken keresztül is megnyitni, de arra is csak villan egyet a képernyő, és továbbra sem nyílik meg a play áruház.
Újraindítás, kikapcsolás, bekapcsolás volt, de a helyzet változatlan.
A rendszerem teljesen gyári, root nélküli B856.
Kérlek segítsetek visszavarázsolni a play áruházat!
Előre is köszönöm! -
fap333
aktív tag
Szervusztok!
A telefonomon gyári B852 van, ami ugyebár az 5.1.1-es android.
Az appok jogosultság kezelésével kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha egy app most hozzá akar férni pl a névjegyekhez, akkor vagy azt mondom, hogy OK, vagy azt mondom, hogy nem telepítem az appot. Ha jól tudom, akkor a 6-os androidtól kezdve már egyesével is megtagadhatok jogokat az appoktól.
Ilyen jellegű jogmegvonásra van lehetőség P7 telefonon?
A válaszokat előre is köszönöm! -
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Az létezhet, hogy nem tudom kikapcsolni a wifit a telefonon? Gyári B852 ROM van rajta.
screenshot
Az elmúlt időszakban többször volt bekapcsolva-kikapcsolva a wifi is, meg a telefon is, mégis folyamatos vonalat húz az állapotnál...#19141-re nem érkezett valami válasz?
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Kétéve nyúzok egy ilyen telefont, olvasgatom is a topikot, amikor időm engedi, de az utóbbi hetekben észrevettem valamit, ami eddig ismeretlen volt számomra.
A telefonon egyébként mindenféle hozzányúlás nélküli B852 van.
Néhány hete észrevettem, hogy gyorsabban merül a telefonom. Beállítások -> akkumulátor, és látom, hogy a google-szolgáltatások irdatlan mennyiségű energiát megevett. De nem ez a különös, hanem, hogy a grafikonnál azt mutatta, hogy a WiFi folyamatosan be volt kapcsolva, pedig többször volt kikapcsolva, sőt volt ultra-energiatakarékos módban is vagy 5-6 órát..
A másik érdekes dolog, hogy mostanában bármilyen GPS programot elindítok, azonnal pontosan oda tesz a térképre, ahol vagyok, anélkül, hogy be lenne kapcsolva a GPS.
Próbálkoztam újraindítással, de ugyanúgy azonnal megtalál.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest