- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian156
csendes tag
válasz
zho-lee #25198 üzenetére
Akkor most az általad leírt módon tegyem vissza azt a mentèst amit mèg a legelső rom felrakása előtt mentettem el, (de azt azt hiszem, hogy cwm-el csináltam most meg 4ext van fent az nem baj? Vagy tegyek fel egy Revolution HD-t? )vagy pc-ről tegyem fel a gyárit?
Ezt nem tudom hogyan kellLeírnád lègyszi...
-
Ace owner
addikt
-
Regu
csendes tag
-
honda130
tag
válasz
zho-lee #25013 üzenetére
Nem nem! Dehogy! A saját területemen én is szoktam a kollégáimat tanítani egyes dolgokra és én is úgy fogalmazom meg minden mondatomat, hogy annak minden szava fontos. mondani is szoktam, hogy a mondatban minden benne van, ha jól figyelt, akkor akár tudhatná is azt a bizonyos dolgot, amire már háromszor kérdezett. Már látom, hogy nem is olyan egyszerű egy tökéletesen összeszedett mondat minden üzenetét befogadni.
Semmi olyan gondolatom nincs, hogy valamelyiktek bántani akarna. Inkább ellenkezőleg! Egyszerűen csodálkozom, hogy még van aki bírja a kérdéseimet és nem küldtetek még melegebb éghajlatra.
A folyamatot elkezdeni volt a legnehezebb, elhiheted. Mikor még tényleg egyáltalán nem is tudtam mit kell kérdezni. Nem kapkodok, azért ezt nem mondhatjuk, mert lassan eltellik egy hét és én még mindig ott tartok, hogy rootolni akarok. Szép lassan kialakul, de más ennyi idő alatt már a 10-dik rom feltételénél tartana. Gondolom. -
honda130
tag
válasz
zho-lee #24999 üzenetére
Hát srácok...A 4ext recowery felment, a tudástár S-off 1.27 leírásának alján szereplő recovery telepítő segítségével. Az a baj, hogy én nem ezt szerettem volna, hanem a CWM-et. Úgy tudom azzal lehet rootolni. Tévedek?
Megaztán, van a melóban egy srás, aki a CWM-et ismeri és azon tudna esetleg segíteni a topázásomban. Mondjuk először a root lenne fontos. -
zho-lee
addikt
-
honda130
tag
válasz
zho-lee #24995 üzenetére
Persze, fenn vannak, hisz a HTC driwerek nélkül pár napja S-off-olni sem tudtam volna. De egyébként nekem a fastboot mindig is csak egy pillanatra tudott eddig csak elindulni. Persze nem tudom hogy így jó-e vagy rendesen meg kell nyílnia? Tippem szerint meg kell nyílnia.
-
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
zho-lee #24982 üzenetére
Minden esetre köszi! Az az igazság, hogy a HTCdev-es bootloader nyitást meg az S-off-ot elég jól bírták a srácok, de szerintem sok lehetett belőlem, mert azóta majd mindenki diszidált.
Kivégeztem a topikot szerintem.
Lehet hogy egy ideig regenerálódik mindenki.
Pedig ha tudnák, hogy rá vagyok most hangolódva, akkor másképp lenne.
Az elején nehezebb volt, mert nagyon féltem nekifogni. Viszont amit leírtál a nehézségi fokkal kapcsolatban az imént, kicsit kontrasztol azzal amit én hallottam. Azt mondták, hogy a HTC nagyon meg van bonyolítva rootolás és romolás szempontjából egyéb márkákhoz képest. Akkor ez nem igaz? -
Sasal1ty
tag
válasz
zho-lee #24589 üzenetére
Szia!
Most mindent megtisztitottam alkohollal illetve kontaksprayvel is és az érintkezőket kicsit feljebb hajlítottam de ugyanugy össze vissza nyitogat meg mindent és már nemtudom mi lehet vele most felttettem egy másik romot de azzal se jó igaz a 4extnél nem csinálja.... nemtudsz egy gyári romról linket adni nekem? Szeretném eladni a telefont de így nem adhatom a tulajnak.Az egész olyan mintha távolról más nyomogatná a telefont :S
-
adam0010
csendes tag
válasz
zho-lee #24529 üzenetére
SZia hát nem egy bajnok az akku az biztos napi szintem töltőm,de másik romnál nincs ilyen problémám,a kamerával.eddig 2db okozta ezt a problémát ahol leginkább andriod 4.1 raktam fel .
passz akkut szeretnék majd bele venni ,de még nem döntöttem el milyen lenne jó,esetleg tudok valamilyet ajánlani??(ebay-ről)
-
evko
aktív tag
válasz
zho-lee #24369 üzenetére
Köszönöm szépen! Ma megpróbálom.
Láttam róla videot, szét is fog válni, ezzel nincs baj,,,, Majd az lesz a gond esetleg, hogy ugye az LCD-t picit fel kell emelni, hogy alatta el tudjam vezetni a fóliát...
Mármint a touch fóliáját... Na, mindegy.. Remélem nem törik majd az LCD...1 órán belül kezdem az operációt, mert nem mindegy, hogy touchot rendelek hozzá csak, vagy kijelzővel együtt...
-
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24271 üzenetére
ugye hogy ugye?! lehet kicsikét még várnunk kellene vele
én is 700-1000 kb/s el töltök, lehetne több is, de nekem erre elég hogy telón szórakozzak vele
most miui-t tettem fel újra erre is kíváncsi vagyok ezen mi hogy megy, bár simről névjegy másolás az FC.
na mindegy kicsit gyűröm ezt is kitkattal kicsit várok nem idegesítem vele még magam
-
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24249 üzenetére
igen igen játékok. jött ki ma is frissítés már vesz fel videót, csak nem játssza le
de felrakom aztán megpróbálom ezzel hátha menni fognak
bill az annyira nem tetszik nekem, én is még azt hiszem a swift key-t használtam egész kis pofás
másrészt, GIF-et nem lehet gallériában megnézni?! vagy az is video playbacknak számít? mert ViperS-en ha megnyitom akkor van kis play gomb és akkor lejátsza. de ezen pedig csak olyan mintha egy sima képet néznék nem mozog, nem egy eget verő probléma éppenséggel. -
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24243 üzenetére
rendben akkor visszarakom és kipróbálom mert, ahogy felraktam egy téma annyira kezelhetetlen volt... egyből szedtem is le..
adok ennek a romnak egy 3-4 nap próba időt ha vért izzadok is tesztelgetni fogom magamnak
kicsit nyomkodva érzem én is hogy gyorsabban reagál dolgokra gyorsabban nyit meg ezt azt.. most már csak a névjegyeket kéne simről átmentenem amit valamiért CM rommal sosem sikerült, szóval vissza a sense 5, a simes névjegyeket importálom google fiókra onnan meg szépen átszedem 4.4re.. vagy esetleg ennek van ésszerűbb megoldása?
egyébként én még kíváncsi leszek dominos_liberty 4.4ére amint működni fog a kamerája annak is. Albino féle még eléggé rosszul áll kommentekből ítélve.
már csak valami szép kis kinézetet kellene össze barkácsolnom, meg normálisabb billentyűt mert ez a halálom még ebben
-
htc07
addikt
válasz
zho-lee #24225 üzenetére
Akkor nem tudom, lehet egyszerűbb lenne egy parancsikont dobni az asztalra neki mint szívni a driverekkel
Nálam így tökéletesen működik, az más tészta hogy nem nagyon szoktam használni, inkább ES file explorerrel mozgatom FTP-n keresztül ami kell, vagy recovery-ben usb módban.
*USB debugot próbáld ki/bekapcsolni, hátha úgy felismeri.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #24202 üzenetére
Akkor még senki sem járt így.
Szerencse, ma újradobtam a romot, el van mentve, majd este megnézem, mit tesz a wifivel.Apropó, előkerült a sense 5-ben a számítógép internetének megosztása, az usb opcióknál.
Nektek, akik használjátok a romot, működik?
Mintha az sem akarna menni.Köszi a segítséget
-
barpici
csendes tag
válasz
zho-lee #24192 üzenetére
Elvileg ha most ezt az Android 4.3.1] CM10.2 fel akarom rakni kell még valamit csinálnom a rendszerrel?
Mert az oldalról letöltöttem mind a három megadott linket és telepítettem (ROM, Gapps, Kernel Aroma installer. Fehér + HTC képernyőig jut el, majd ujraindul.zho-lee: add-onns -okat köszi!
-
-
szezso15
addikt
válasz
zho-lee #24150 üzenetére
Nem azért írtam, hogy pénzt kérek, nem is ezért csinálom!
Nagyon nem!
Tőletek meg egyébként sem érdemlek egy petákot sem, mert kemény 2 ROMot adtam ki, amiből mind a kettő csak nagyon enyhén volt megdolgozva. De sajnos az IncS mellett nincs időm a Sensation-re, lefoglal nagyon a kis szaros 1 magos.
-
Krisztián156
tag
válasz
zho-lee #24095 üzenetére
Ez sense-s rom? Holnap letöltöm és megpróbálom... Nekem mondjuk nagyon bejött a viper testreszabhatósága... Lehet, hogy inkább arra kacsintgatok
A JB-es Viper romok? Régebben írtátok, hogy azok még nem elég jók (kamera...) Lehet, hogy felteszem a 2.0.0-ás ICS-t..... A lényeg, hogy Sense legyen
PTomi92: Nem olyan rossz ez a Sense5, szerintem nagyon gyors. Látja a gép is, csak nem külön meghajtóként... de elég kevés benne még a tweek... sweep2wake sincs benn... meg nekem a blinkfield sem jön be... Az akkuidő szerintem elég jó (1512-n van a proc) De 1x észrevettem, hogy újraindult a teló...
-
sgs123456
tag
válasz
zho-lee #24076 üzenetére
Brutálisan félrevágot az egészet, de mindegy...
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni az összefüggést...
Elhiszem, h ért a dolgokhoz, de azt se felejtsük el, h csak azért, mert valaki nem olyan "segítőkész", mint ő, még nem biztos, h nem tud annyit, sőt...
De tök 8. Lezártam a témát.
Levonom az összegzést és béke.Randras_83
Oké, Te így látod, én nem így látom... -
silver-pda
aktív tag
válasz
zho-lee #24035 üzenetére
Ahogy cyber86 linkelte a szgép teló kapcsolatot, úgy nekem is megy.
Én azt hiányolom, hogy nem jelzi, mint usb kapcsolat és nem rendeli meghajtóhoz. Nem tudom lecsatlakoztani kihúzás előtt, illetve a telón sem tudok váltani storage mód meg csak töltés közt.
Amúgy eddig nincs gondom szezso féle rommal, bár nem értem rá belakni még. -
sgs123456
tag
válasz
zho-lee #24066 üzenetére
Jaaa, én nem kötöszködni akartam Veled. Csak nem értettem a szituációt, h minek kellett írni azt a kommentet. Csak egy példa volt, h Téged sem oltogat senki, ha ragaszkodsz egy programhoz, hanem vagy találunk rá megoldást, vagy nem szólunk bele. Szerintem ez így helyes. És azért írtalak Téged, mert eszembe jutott, h sokszor van problémád a zooperrel és még sem írja senki, h akkor talán cseréld le. Ennyi.
khalid98
Én nem védem a skype-ot. Ha találok jobbat, akkor szemrebbenés nélkül lecserélem. Nekem az a gondom, h az összes voip hívásnál kikapcsol a wifi. Napi 2 óra+, amit beszélek rajta és erre nem képes az általam kipróbált számos voip alkalmazás sem. Annyi pénzem pedig nincs arra, h ezt gsm-mel oldjam meg. De, ha lenne, se oldanám így meg. Szép is lenne. Nekem ezért van mobilnetem is és wifim is többnyire. -
khalid98
tag
-
szezso15
addikt
válasz
zho-lee #23879 üzenetére
Pont az a gondja a ROMnak, ami nekem is volt Incredible S-en. Kicsit át kell írni a vold illetve a Mediaprovider forrását, és már pöfög is!
Amúgy az a gond, hogy nem tudja rendesen felmountolni az SD-t, és valamiért a 4.4 nagyon ragaszkodik az SD-hez, ha nem rakod be, akkor nincs hang, háttérképek, böngésző stb.
-
sgs123456
tag
válasz
zho-lee #23871 üzenetére
Na akkor jól van.
Nem értem egyébként, h miért tesznek fel ilyen banális hibával romokat az xda-ra.
Örülök neki, h ilyen jól mennek a fejlesztések és van kedvük csinálgatni pusztán önszorgalomból, de azért egy ilyen hibát meg lehetne előzni szerintem.
Mondjuk az egész xda érdekes. Olyan a fejlesztők 90%-a, mintha valami világ cég lenne.
Nem mondanak semmit, sőt le is csesznek, ha meg mered kérdezni, h mi újság.
Úgyhogy örülök, h csatlakozott Szezso a fórumhoz. Így kéne viselkednie a többi fejlesztőnek is. -
htc07
addikt
válasz
zho-lee #23858 üzenetére
A virtuális wifi hálózatot csak a homepremium és az ultimate változatok támogatják, ha jól emlékszem. Ebben nem vagyok biztos.
Bővebb info:
dirtywindows.hu
microsoft.comde ez már nagyon off, a további kérdéseid szívesen megválaszolják a megfelelő topikokban, vagy ha ott sem, akkor keress fel privátban
Egy kis ON: valaki, aki vett Anker akkut, és kapott hozzá usb-s akkutöltőt, és nem használja, csak a port fogja, méltányos összegért szívesen felvásárolnám tőle, kínszenvedés pakolászni az akksikat a telefonba hogy mindkettőt feltöltsem, összekeverem őket, elfejeltem, satöbbi.
Félminőségi ebayes linkeket is elfogadok, én csak asztali dokkolósat találtam sokezerért.. -
htc07
addikt
válasz
zho-lee #23845 üzenetére
Laptopokban szériatartozék, asztali gépeknél elvétve található integrálva.
Tehát ha laptopod van sima ügy. De gondolom asztali számítógéppel rendelkezel és kábelen kapja az internetet.
Egyébként az eszközkezelőben a hálózati adaptereknél meg tudod nézni (vagy a hálózati beállításoknál)
De gyanítom, ha nem tudsz róla hogy van akkor nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kompakt vízhűtés
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest