- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #25424 üzenetére
Specifikációk :
"Processzor: Z80A, 4MHz
RAM: 128K, bővíthető - 3900k-ig
Videó memória: 64K ( a központ memóriából)
ROM: 48K (angol gép) / 64k (német gép)
Szöveges képernyő: 38x24; 78x24
Grafikus képernyő: 672x512 (256 szín)
Hang: 3 csatorna + 1 csatorna fehér zajgenerátor (sztereo)
Két speciális áramkör: NICK, DAVE
Beépített szövegszerkesztő (WP)
Billentyűzet: fólia-tasztatúra, 69 bill. + beépített joystick
méret: 40 x 27 x 2,5 cm":-DDDDD
-
smashup01
csendes tag
válasz
nimfas #25329 üzenetére
Írtam a forgalmazónak,akitől vettem. Rá fél órával hogy elküldtem felhívtak és ő se értette hogy miért írták ezt a HTC-től. Mondta hogy küldjem el nekik postán a telot és ők vagyis a bolt ahol vettem megnézik megcsinálják. Végül is nekem ez is jó lenne, csak anno direkt többet fizettem a teloért, mert nem bolti garival kértem hanem gyárival. + félek nehogy a postán elküldve történjen a telommal valami vagy nehogy elkeveredjen...
-
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
nimfas #25110 üzenetére
Szia!
Nekem HTCdev-es nyitásom is van és drótos S-offot is megcsináltam.
Az ellanőrző kódot megcsináltam, de ha totálcommanrerrel akarom megnyitni, akkor hibát ír ki mielőtt elolvasná, ha pedig mappából akarom, akkor nem tudja hogy nyissa meg?
Hogy szoktátok ezt megnyitni? -
honda130
tag
válasz
nimfas #25021 üzenetére
Értem. Nem is az hogy visszasírom, vagy valami, csak mivel egy adott probléma esetleges kiküszöbölése lenne az egyik cél, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz más durvább hiba egy másik rommal, mert nem tudom mi baja a telefonomnak, ezért aranytartaléknak szeretném meghagyni.
De hol is vannak azok a gyári romok a tudástárban? Az is egy zip fájl? Vagy hogy néz ki? Van valami frimvare vagy mi az hozzá?
Ja, És ha csinálok mentést valamelyik romról az ugyebár az sd kártyán foglalja a helyet. Ha pc-re át akarom húzni, akkor csak simán áthúzom, vagy van erre is valami speckó módszer? Csak áthúzom nem? -
honda130
tag
válasz
nimfas #25016 üzenetére
Srácok! Valóban kezd kicsit oszlani a köd, de még egy fontos kérdésem lenne: Rootolás előtt szeretnék egy rendszer mentést csinálni az egészről. Ha már egyszer fenn a 4ext.
Mondjuk megcsinálnám a pillanatnyi állapotról, aztán utána egy gyári állapot visszaállításával csinálnék egy csupasz rendszer mentést is.
Szabad ilyet csinálni? Nem áll vissza az S-off és a bootloader nyitásom? -
honda130
tag
válasz
nimfas #25003 üzenetére
Bocsánat! Úgy láttam, hogy a szerkesztés eltűnik egy idő után. Majd kicsit szigorúbban veszem magam ezentúl.
Azért szeretném a CWM-et, mert nem csak romot szeretnék cserélni, hanem rootolni is. A tudástárban meg azt írja, hogy CWM-el kell elindítani a két db zip fájlt, ami a rootot csinálja. Vagy meg lehet a 4ext-el is oldani? -
PTomi92
aktív tag
válasz
nimfas #24882 üzenetére
Nekem az volt, hogy vártam 2 hetet aztán hívogatni kezdtem a boltot ahova leadtam, hogy mi a helyzet. Először azt mondták h még nem készült el, nézzem meg a htc honlapján, ott nyomon lehet követni, hogy hol jár a teló. Kiderült, hogy a csehországi szervizből már két nap után visszaküldték. Amikor visszahívtam a magyar boltot, hogy mégis mivan akkor már nem tudták, hogy hol jár a telóm!
végül további zaklatások után csodák csodájára előkerült, de azt ajánlom te is nézz utána.
-
honda130
tag
válasz
nimfas #24882 üzenetére
Köszi!
Pár napot kibírsz szerintem. Lényeg hogy mikor kezedbe vetted, újra jó legyen.
Sajnos én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a végére jobb lesz a telcsim. Gondolkodom hogy eladjam inkább egy olyannak, aki meg tudja magának csinálni, de nehéz a döntés. Akkor vennem kéne egy újat és az lehet hogy tökéletes lesz és nem lesz szívem matatni.Viszont ez a téma is nagyon izgat, hogy S-offoljak, rootoljak, főzzek süssek, stb. Ja azt nem. Csak romcsere készül, de előre látom, hogy minden nap kerül majd rá legalább egy, ha beindulok.
-
honda130
tag
válasz
nimfas #24812 üzenetére
Hát vagy több gombot nyomtam meg a szokásosnál, vagy te tudod ezt rosszul, mert nekem letörölte. Az én részemet felvállalom, de melyik gomb az amit plusszban lehet ilyenkor nyomni a SIM kártya letőrlése érdekében?
De Nagyon köszi az ötletet, közben rájöttem, hogy van még két régi hagyományos telefonom, amiről nem töröltem ki a számokat és át tudtam egyszerűen másolni a számokat. -
honda130
tag
válasz
nimfas #24653 üzenetére
Valójában én is magam szeretném, mert tudod, a kihívás...
Valamennyire értem is hogy mit és hogyan kell csinálni, csak valahogy még nem áll össze a kép hogy mit miért?
Nem tudnád nekem kicsit összefoglalni, hogy valójában hogy kell csinálni? Először rootolok, utána S-off, vagy fordítva? Szóval elrontani nem szeretném a telefonom. -
illes0102
aktív tag
válasz
nimfas #23718 üzenetére
szerintem, minden "normális" töltésnek egy 2 óra alatt 100% on kéne hogy legyen
nekem is hülyén tölt, sőt, nekem olyan van, pl rajta van töltőn már 2 órája vagy 3. nézem 70%... újraindítom a telefont és akkor meg 100%on van.. esedékes lenne már egy aksi csere, de csak halogatom..
-
randras_83
addikt
válasz
nimfas #23711 üzenetére
A 032-es európai, szóval igen, de szerintem van abból 3.33.xxx is.
@(#23712) illes0102: próbáld meg cserélni a radio-t, amúgy feltetted és nem megy, vagy korábban ment?
GetRILszerk:
@(#23714) illes0102 :ja az úgy érdekes, akkor azért rákérdeznék a szolgáltatónál, hogy most mizu, mert be van állítva, be is kapcsoltad és nem megy... -
PTomi92
aktív tag
válasz
nimfas #23704 üzenetére
Én részben ugyanilyen problémával vittem szervízbe nemrég a telót. A htc tudástáros leírás még aktuális!
Egyébként nekem is ez volt, hogy néha töltött néha nem, de kipróbáltam másik USB kábellel, és azzal teljesen jól töltötte, szóval sztem első körben inkább az USB kábelt cseréld le. Ha már szóba került, mit kell figyelni USB kábel vásárlásnál? Mert én az autós töltős kábellel próbáltam, de azzal lassabban töltött, és ha gépre dugtam csak tölteni akarta, nem tudtam pen drive-ként használni a telót. Arra gondoltam, hogy valahogy 'gyengébb' lehet az autós USB kábel. Van ilyen? -
randras_83
addikt
válasz
nimfas #23202 üzenetére
mint kisGuru simán elfelejtettem, majd a bolt előtt eszembe jutott, de úgy voltam vele, hogy csak nem veszik észre...
de ha jól emlékszem olvastam itt valakinél hasonlót és ő is visszakapta javítva, fizetés nélkül, csak megvonták a garit. Amúgy október elején jár le az 1 év bolti, szóval akkorát nem buktam, ahogy visszakapom megy is az új gazdájához.
-
kokler
aktív tag
-
randras_83
addikt
-
htc07
addikt
válasz
nimfas #22692 üzenetére
Valóban, ebből letört egy darab azt gyanítom, ezért kontakthibás.
Nem tudom hogy garis-e ilyen problémára, mert ez nyilvánvalóan külső behatásra történt. De megcsinálni biztos meg tudják, csak kérdés, hogy mennyiért.
Esetleg ha beszerzel egy asztali dokkolót hozzá, amiben fixen áll és nem mozog a csatlakozója, azzal talán tudod tölteni B tervként, pl. egy ilyennel, de ez csak egy ötlet a probléma áthidalására.
-
Klarsa
tag
válasz
nimfas #22686 üzenetére
Köszi a felajánlást de sajnos már késő. Ma sajnos dolgom volt egész napos (reggel fél 6-tól egészen mostanáig) ezért nem volt időm az aksi problémámmal foglalkozni, átpaszoltam anyunak aki meg sajnos megrendeltette már a kb 3800ft-ba kerülő "állítólag" gyári aksit. De legalább egyeztethetett volna velem, hogy épp mit is rendel meg.
Na de már mindegy, sürgősen kelett egy új aksi és így már 1-2 nap múlva meg is lesz elvileg
Viszont akkor lehet hogy majd a jövő hónapban vagy azutániban megpróbálok én is egy Ankert beszerezni. Ha már ennyire jó véleménnyel vagy róla. -
Klarsa
tag
válasz
nimfas #22675 üzenetére
Sajnos nem tudok senkit sem akinek ilyen telója lenne a környéken, úgyhogy a próba nem fog öszejönni.
bylow: Sajnos nekem helyben kell megvennem, nincs időm várni rá annyit. Elvileg tudnak nekem rendelni egy új gyári aksit 4-5ft körűl. Most már csak anyit kell tennem, hogy megmondjam az eladónak hogy rendelheti is azt az aksit.
Köszönöm szépen a gyors választ mindkettőtöknek
Most már akkor megmerem rendelni az új aksit.
-
Beri
addikt
válasz
nimfas #21691 üzenetére
JuopunotBear S-OFF Tool-ból már nem létezik vindózos verzió. Leszedtem egy ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip-et, kitömörítettem, a temproot után használhatatlan telefont nem látta, csak a restore default segített a hboot-ból. Csodálatos.
Azt nem értem, hogy ha már a HTC ennyire marketingeli, hogy bárki bármit felrakhat bárhogy, akkor egyrészt mért jár instant garanciavesztéssel egy dev unlock, másrészt mért nem lehet azonnal másik recovery-t telepíteni a kikattintós unlock után. -
szegto
senior tag
válasz
nimfas #21614 üzenetére
Én előbb felraktam a romot stock kinézettel, majd elindítottam, aztán vissza az aroma telepítőbe és felraktam előbb a colort majd az odex-et, majd újraindult magától az odex miatt.... és tökéletes..... és persze a rom telepítés előtt full wipe volt.
Nem lehet hogy a sorrend volt rossz nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest