Új hozzászólás Aktív témák
-
smashup01
csendes tag
válasz
Pr3ciSioN #24869 üzenetére
kérhetnék egy kis segítséget
ha minden igaz,megcsináltam a bootloader nyitást, a telom azt írja ki hogy unlocked
viszont mikor beírom a következőt szöveget: C:\android>fastboot flash recovery /path/to/recovery.img
ezt írja: unknown partition 'recovery/path/to/recovery.img'
error: cannot determine image filename for 'recovery/path/to/recovery.img'előzmény:
...még ne húzd le a telót mert most felrakod rá a recovery-t mégpedig úgy hogy innen letöltöd ezt a fáljt : https://www.dropbox.com/s/2xe9xjg29r23at3/recovery.img a fálj pedig : recovery.img nevű , ezt bemásolod az Android mappába majd parancssorba beírod ezt : fastboot flash recovery /path/to/recovery.img ha ezzel kész vagy utána már van recoveryd istehát ezek szerint nekem a recovery nem jön össze, tudjátok esetleg hogy mi lehet a baj?
a recovery.img-t bemásoltam (mitán letöltöttem a dropbox linkről) a C:\Android mappába ahogy írta Pr3ciSioN
a parancssorba meg beírtam a fenti szövegetköszi a segítséget előre is
-
Regu
csendes tag
válasz
Pr3ciSioN #25056 üzenetére
Este még annyit tudtam vele csinálni, hogy bekapcsoltam a wifit, és mivel nem tudta bekapcsolni, nyomtam egy restart-ot.
Utána volt wifi.Viszont következő restartnál, már nem volt.
Wifinél egy idő után, azt írja, hogy hiba.
Viper romot raktam fel.
Előtte felraktam az ICS-t.
Nem tudom mi lehet a gond.
A radiot, hogy lehet csak frissíteni/újra rakni?
Be szokott szarni ezekben a wifi adapter?
Kösz a válaszokat.
Holnap küzdök még vele, most vissza adtam a sógornőmnek. -
Morgal
aktív tag
válasz
Pr3ciSioN #25027 üzenetére
korábban a Wildfire S-en CM 7.2 volt, de olyan őrületes gyorsulást nem éreztem csak azért kérdezem
honda130: igen, gépről kell futtatni az exe végződésű stock rom-okat és úgy frissíti a telefont, körülbelül 10 perc míg megcsinálja, de csak úgy működik ha egyezik a régió is, nekem ebből volt problémám amikor x.xx.711-esre akartam x.xx.401-est rárakni, de a super CID egy S-OFF után megoldotta.
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25038 üzenetére
Köszi!
Gépen? De hogy? A telefont rádugom, usb hibakereséssel, meghajtónak jelölve, aztán elindítom az ruu-t?
Sajna angolul nem tudok, csak amennyit a pc mellett esetleg tanultam. Max Google fordító.
Egyébként tényleg exe, mert azt írja mögé a win7, hogy alkalmazás.Muszáj lefeküdnöm... Éjjel dolgoztam és egyszerűen széthullok. Bocsi! Este feljövök megint, ha időben ébredek meló előtt. Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25018 üzenetére
Várj picit! Én egy olyan gyári visszaállítást szeretnék csinálni és utána lementeni, amilyet eddig szoktam. Azért, hogy a nagy romolgatás közepette maradjon egy olyan gyári rom-om, amit végszükség esetén vissza tudok tenni a telefonra és ugyanolyan lesz mint mikor kezdtem.
Ezt is a 4ext-el kell ezentúl csinálni? A full wipe után a recovery már marad mindig ugye?Egyébként: Jelentem, sikerült a rootolás is. Ez a nap már nem telt hiába.
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25008 üzenetére
Igen, teljesen jogos amit írtál, csak ezt is ki szeretném próbálni. Meg lementeni a gyári romot.
Természetesen az lesz a következő dolog, hogy felteszek másik Romot. Esetleg valami forrást tudsz ajánlani romra? Sajnos ugyanolyan tudatlan vagyok a romolásban, mint az összes eddigi dologban. Megmondom őszintén, azt sem tudom hol keressem a romokat és hogy hogy néz ki egy főzőtt rom, amit feltehetek? -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24945 üzenetére
Én most próbáltam az S-offot a tudástár menetével és sajnos nem működik. A Temproot alkalmazást elindítva eddig jut a progi. Persze ha megnyomom azt a bizonyos egy billentyűt, akkor bezáródik.
A telefon közben egyszer újraindul, de ez után már nem éleszthető a készülék, mert csakis fekete marad a kijelző. A felső sorban kijelez pár dolgot, de innen csak akku le-bootloaderes indítás-factory reset. Az akku levétel után sem indul újra sajnos.
Lehet hogy ez a dolog kellene amit nem tudok hogy kell letölteni?"JuopunotBear S-OFF Tool LETÖLTÉS" -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24943 üzenetére
Hát jól meg van bonyolítva ez a dolog tényleg a HTC-nél.
De s-off nélkül lehet rootolt romot feltenni? ...Hülye vagyok! Persze. Erről szólt a bootloader nyitás. Vagy nem?
CWM recoveryvel lehet csinálni a rom cseréket? Csak azért kérdezem, mert van egy munkatársam és ő azt nagyon vágja és tudna nekem segíteni az elején.
Viszont nem lenne rossz ha segítenétek a rom keresgélésben majd. Ha még nem unalmas velem foglalkozni. -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24924 üzenetére
Igen, egy alkalommal meg is kérdezte, okéra mentem, bekapcs gombal entereztem, újraindult gyári visszaállítással, kikapcsoltam, bekapcsoltam hangerő le bekapcs gombal, és S-ont ír ki.
De azóta már próbálom az amerikait is meg a kínai Sensationt is, de ha bármit is csinál, akkor csak az amerikaival.Most újra próbálom, épp most indul újra
-
honda130
tag
válasz
Nem igazán tudom mi a probléma, mert egyszerűen nem működik a dolog. A fastboot win egyszerűen nem akar működni. Kiírja a cmd parancssornál, hogy nincs meg valami ddl fáj, meg ilyeneket: "a megadott nevet <fastboot> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként." Kicsit már el vagyok kenődve, de nem adom fel.
-
honda130
tag
válasz
Naná hogy tudtál segíteni. Köszönöm neked is, ahogy randras_83-nak. Rengeteget segítettetek nekem. Tegnap disznótoron voltam egész nap, ma viszont 12 órában dolgoztam a munkahelyemen, tehát rettentő fáradt vagyok. Holnap még kicsit átrágom magam és szerintem S-offolom is a telómat. Természetesen ti lesztek az elsők akik tudni fogják hogy mire jutottam a dologgal.
Sziasztok!
-
Beri
addikt
válasz
Pr3ciSioN #24855 üzenetére
Igen, működnie kell. Eddig csak olyat láttam, hogy ok nélkül leválasztotta a kártyát full random, nameg a cpu órajeleket (min, screen off max) hiába állítom bármire, kilépés-visszalépés után visszaugrik alapra (bár mondjuk ez már a 3.mittoménhányassal is ilyen volt).
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
randras_83
addikt
válasz
Pr3ciSioN #24850 üzenetére
S-Off olni htcdev es nyitás nélkül is lehet. Valószínűleg régi tool al próbáltad. Ha csak romot akarsz cserélni akkor mehet a deves nyitás és a 4ext recoveryben smart flash be. Én spec jobban szerettem az S-Off - ot. S-on meg nem lesz újra csak ha kiadod azt a parancsot.
Mondjuk sörért csinálhatunk tömeges how to S-Off a Senny tanfolyamot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest