- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
válasz
silver-pda #24349 üzenetére
engem érdekelne, karácsony után esetleg akkor lesz egy kis pénzem remélem
-
illes0102
aktív tag
válasz
khalid98 #24317 üzenetére
elég neki a 3.33-as FW, nekem a galléria rosszalkodik a legújabb rommal, próbáld meg feltenni a 12.04 frissítésűt romot, nekem azzal semmi bajom nincs
persze, van , de az nagyrész még alkalmazás inkompatibilitás miatt van
-
illes0102
aktív tag
CarbonROM 4.4.2 mai frissítés. fincsin hangzik már töltöm is és röppen is fel a telefonra
legalább is amint lesz töltő link hozzámár van is... asszem első letöltő vagyok -
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24271 üzenetére
ugye hogy ugye?! lehet kicsikét még várnunk kellene vele
én is 700-1000 kb/s el töltök, lehetne több is, de nekem erre elég hogy telón szórakozzak vele
most miui-t tettem fel újra erre is kíváncsi vagyok ezen mi hogy megy, bár simről névjegy másolás az FC.
na mindegy kicsit gyűröm ezt is kitkattal kicsit várok nem idegesítem vele még magam
-
illes0102
aktív tag
válasz
Kurzuh #24256 üzenetére
Hát, a GIF-et nem játssza le
de a quickpic az királyságos megoldotta a problémát
őhm, Subway Surf az nem indul, fekete képernyő még mindig és vibrál fent a sáv a vissza gombbal egyből kilép szóval nem fagy be. Minion Rush FC-zet aztán megint elindítottam és jó volt. hát ennyit tudok róla mondani elsőnek, várom a frissítéseket, hátha meg táltosodik majd
-
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24249 üzenetére
igen igen játékok. jött ki ma is frissítés már vesz fel videót, csak nem játssza le
de felrakom aztán megpróbálom ezzel hátha menni fognak
bill az annyira nem tetszik nekem, én is még azt hiszem a swift key-t használtam egész kis pofás
másrészt, GIF-et nem lehet gallériában megnézni?! vagy az is video playbacknak számít? mert ViperS-en ha megnyitom akkor van kis play gomb és akkor lejátsza. de ezen pedig csak olyan mintha egy sima képet néznék nem mozog, nem egy eget verő probléma éppenséggel. -
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #24243 üzenetére
rendben akkor visszarakom és kipróbálom mert, ahogy felraktam egy téma annyira kezelhetetlen volt... egyből szedtem is le..
adok ennek a romnak egy 3-4 nap próba időt ha vért izzadok is tesztelgetni fogom magamnak
kicsit nyomkodva érzem én is hogy gyorsabban reagál dolgokra gyorsabban nyit meg ezt azt.. most már csak a névjegyeket kéne simről átmentenem amit valamiért CM rommal sosem sikerült, szóval vissza a sense 5, a simes névjegyeket importálom google fiókra onnan meg szépen átszedem 4.4re.. vagy esetleg ennek van ésszerűbb megoldása?
egyébként én még kíváncsi leszek dominos_liberty 4.4ére amint működni fog a kamerája annak is. Albino féle még eléggé rosszul áll kommentekből ítélve.
már csak valami szép kis kinézetet kellene össze barkácsolnom, meg normálisabb billentyűt mert ez a halálom még ebben
-
illes0102
aktív tag
válasz
szezso15 #24241 üzenetére
köszi így már működik
Themer Betát valaki próbálta már? esetleg vélemény?
-
illes0102
aktív tag
-
illes0102
aktív tag
4.4 működő kamerával
a camcorder és a video playback nem megy. de mi maz a camcorder?
-
illes0102
aktív tag
esetleg valamelyikőtök nem tudja melyik az a mobil amit elvileg terveznek aminek az a lényege hogy ha akarsz bármit kicserélhetsz rajta csak ki kell húzni róla pl kamerát kicsréled jobbra és akkor másik olyan kis kamerás modult teszel bele vagy procit meg ilyenek, egy időbe ment a reklámja.. holnapra kell csinálnom egy prezentációt aztán ezt érdekesnek találtam, de hiába keresem nem találom seholbocsánat, ahogy leírtam már meg is találtam...
-
illes0102
aktív tag
Ez hipermega OFF. olyan kérdésem lenne, hogy netalán valakinek innen nincsen meg az az ébresztő hang hogy " " Jó reggelt Elvtársak, ébresztő föl! A kopasz k. rva hétszentségit, kipattani az ágyból! Mér talán majd éneklek maguknak, hogy: Vár a munka vár. Vár a munka vár? ." kutatom a neten már egy jó ideje, régen eléggé ismert volt, mára viszont eltűnt
esetleg valakinek nincs meg?
-
illes0102
aktív tag
válasz
cyber86 #24000 üzenetére
egyet jobbramész, nyomod hosszan a háttérképen akkor kijön a widgetes dolog, ott fent vannak az oldalak, amelyiket szeretnéd azzon hosszan tappansz és felhúzod bal sarokba arra a feliratra hogy, beállítás otthonként.
Nekem nagyon átjön egyébként ez az új stílus
kinek hogy tetszik?
-
illes0102
aktív tag
Atyavilág! már töltöm is
jó kis Dev-Host-ról
58perc mire lejönszerk: már nekem is 48perc és 2 óra közt ingázik.
-
illes0102
aktív tag
egyébként ez az "ION" mit takar? keresgéltem de nem sokat találtam róla
mármit, miben más mint nélküle?
-
illes0102
aktív tag
Közben android1234567 is nekifogott a saját kis CM11-ének
[ROM][Android 4.4] CM11 with ION [11/16/2013 -
illes0102
aktív tag
válasz
silver-pda #23940 üzenetére
Sensationhoz
-
illes0102
aktív tag
Ez nem éppen témához kapcsolódik, de hátha tud valaki segíteni. szóval, olyan kérdésem lenne, pl. inspiration rom on fentebb vették a max hangerőt ha fülesen hallgatod a zenét (azaz hangosabb mint alapból más romon) esetleg van valami olyan program, vagy valamilyen megoldás amivel más romon is fentebb lehetne venni úgy hogy ne kelljen hogy a háttérbe egy +program fusson emiatt?
-
illes0102
aktív tag
válasz
Kurzuh #23772 üzenetére
gyári valószínűleg soha.
XDA-n elvileg elindult egy "edge" nevezetű fejlesztői team. akik elvileg már életet lehetek egy 4.4be sensationon de még elégsok minden nem működik illetve bizonyíték hiányában ( nem küldtek semmi videót, screenshotot, stb-t) egy modi zárta is a témát. szóval várunk. nem mellesleg szezso15 is rajta van az ügyön ahogy korábban olvastam(#23719)
szezso15
"...Viszont, leszedtem az AOSP 4.4 forrást, és ha minden jól megy, készíteni fogok belőle finomságokat...."
-
illes0102
aktív tag
-
illes0102
aktív tag
válasz
szezso15 #23719 üzenetére
engem érdekelne
remélem Te még nem tervezel Nexus5-öt vennimert XDA-n potyognak a Sensation fejlesztők mert mindenki már rendelte az N5-öt magának.
CM10.2 nekem is tetszett főleg a sok szabad memória miatt, nagyon gyors is volt, csak ezt a kamera nem tetszett nekem ami abba volt.
Viszont olvasgattam hogy CM11 is hamarosan jön, már 4.4 alappal.Sok sikert Neked a fejlesztgetéshez és előre is köszönöm
( és a TZ-k hez, én is azzal kezdek hétfőn)
-
illes0102
aktív tag
válasz
nimfas #23718 üzenetére
szerintem, minden "normális" töltésnek egy 2 óra alatt 100% on kéne hogy legyen
nekem is hülyén tölt, sőt, nekem olyan van, pl rajta van töltőn már 2 órája vagy 3. nézem 70%... újraindítom a telefont és akkor meg 100%on van.. esedékes lenne már egy aksi csere, de csak halogatom..
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23713 üzenetére
végül csak várni kellett... mondták ismerőseim is hogy várni kell pár órát mire aktiválják.. hát ez most történt meg fél 2-kor
hirtelen kaptam a sok értesítőt...
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23713 üzenetére
még sose volt mobilnetem.. és most vettem t-mobiltól sms-ben ezt a 30 naposat, jött is az SMS hogy aktiválták.
de most ha nem is lenne netem akkor is fent kellene villognia a kis ikonnak hogy 3g vagy valami hasonló nem? és az sem jött -
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23708 üzenetére
Android rendszer konfigurálása a magyar T-Mobile hálózatához
Name: T-Mobile H
APN: internet
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.51.126.10
MMS Port: 8080Name: T-Mobile H MMS
APN: mms
Username: mms
Password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.51.126.10
MMS Port: 8080ezek kellenének hozzá beírtam és semmi
-
illes0102
aktív tag
Inspiration 1.01-en megy a mobilnet?
mert én t-mobilos kártyás vagyok. aktiváltam 1 hónapra ezt a mobilnetet.. APN-alaból be volt állítva, utána is néztem a beállításoknak. és ez fogad ha kapcsolnám be -> "a csatlakozás a nem megfelelő apn beállítás miatt nem engedélyezett" -
illes0102
aktív tag
android1234567 nem pihen... a mai frissítésébe már rakta bele a 4.4es dolgokat most hogy ez mit takar fogalmam sincs
"11/1/2013:
ROM:
Latest upstream CyanogenMod changes
Removed a VOIP flag that probably broke VOIP
Dex files are back on the /cache partition
ROM built with Android 4.4_r1 (KitKat) tools"
[ROM][Android 4.3.1] CM10.2 with PMEM [11/1/2013] -
illes0102
aktív tag
ma olvasgattam olyanról hogy jön ki andrioid 4.4 ami kitkat névre hallgat. vajon le portolják Sensationra is?
elvileg eléggé RAM kímélő lesz jobban mint jelly, sőt 512mb RAM-os telefonokon is muzsikálni fog.
-
illes0102
aktív tag
válasz
khalid98 #23671 üzenetére
khalid meg tudnád nézni hogy ezt a Beach Buggy Blitz-et viszi e neked a telefon? esetleg más próbálta?
nekem első indításra töltésnél megfagyott... (proci 1188-on van)
szerk: na ahogy ujraindítottam a telót most egyből elindult
-
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #23668 üzenetére
megtaláltam, hát nálam nem volt lassú, sőt.. 1-2 nap használat után néztem meg az Antutuval ~12.100 pontot produkált(proci 1.566mhz-n volt). aztán kezdte el azt hogy hívás után a földhöz tudtam volna csapni annyira meghalt...
Brickedet nem fog tudni felrakni Revelation-ra mert az is JB sense rom (pedig annyira tennék fel Sebastian helyett valami mást én is... nekem ritka halk benne a hívás
)
-
illes0102
aktív tag
válasz
khalid98 #23660 üzenetére
hát, neked most Revelation romod van? mert annak meg a ViperS 3.1.2-nek ugyan az a kernelje a SebastianFM-es.
most szintén a ViperS 3.1.2 van fent nekem mert a CarbonRom is kiidegelt rendesen szépen fagyogatott hívás utánelegem lett belőle. mennyi free ramod van azzal? nekem most 147mb face-el.
-
illes0102
aktív tag
válasz
Kurzuh #23602 üzenetére
Nekem CMen, és Carbonon is újraindulgat... persze csak akkor ha arra fekszek rá hogy leteszteljem hogy újra indul e, azaz gőzerővel nyomkodom a kamera gombot, mint volánbuszon a leszállásjelzőt... de nálam már az akksi is eléggé kuka... tervbe van amint lesz egy kis pénzem beújítani egy 1900mAh-osat
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23569 üzenetére
Nem lehet hogy az a Sense 5 ami itt lehet? "ViperS Sense 5 (Android 4.1.2) Port from hTC One" 12-Oct-2013 20:30.
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23536 üzenetére
én cpu-t 1566on járatom ami az XE gyárija szóval sima sensation is muzsikál vele lazán
ha viperS 3.1.2-őd van akkor marad a sebastian FM, mert azt hiszem arra nincsen más kernelráböksz letöltöd, és recoveríből fel kell telepíteni a zipet
-
illes0102
aktív tag
válasz
Kurzuh #23520 üzenetére
köszi, akkor ahogy tudok beújítok valami jó kis aksit
CM 10.2 ben bent van a hang alapú "írás" a billentyűzeten is ott a jel, valahogy be lehet rakni ViperS-ben is? vagy az már a 4.3 nak az újítása?
ez a CM 10.2 elég jó kis rom, de a kamerája nem igazán nyerte el a tetszésem
-
illes0102
aktív tag
Nektek is csinál olyat a telefon, ha vakuval fotóztok egymás után sokat, akkor egyszer csak fogja magát és kikapcsol? vaku nélkül megy, de vakuval kikapcsolgat... lehet ez valami akksi probléma? (JB romokon próbálgattam főleg )
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23494 üzenetére
nem, nekem clockworkmod mappába rakja és 4ext touch recoveyim van
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23492 üzenetére
nemhinném
nekem a ViperS 3.1.2ről 1,62 GB mentés lett. próbáld meg hogy a mentéseket lemásolod az SDről és csinálsz egy újat mert lehet hogy egyik felülírja a másikat
-
illes0102
aktív tag
válasz
zho-lee #23487 üzenetére
köszi akkor feldobom azt egyenlőre a sultan kernelről olvastam kicsit és az jobban fekszik
, olyan kérdésem lenne hogy Ti állítjátok ezt a 3D, meg 2D órajeleket, vagy hagyjátok alapon?
ja és látom hogy hetente jön ki hozzá frissítés, akkor a telefon elvileg jelzi és letölti, de azt ugyan úgy recoveryből kell majd feltennem wipe-al?
ne haragudjatok hogy ennyit kérdezek, csak már annyira vártam hogy legyen valami normális telefon amin újra szórakozhatok a romokkal
-
illes0102
aktív tag
gondoltam mégis adok egy esélyt ennek a CM 10.2nek sense 5-ig
[ROM][Android 4.3.1] CM10.2 with PMEM [10/18/2013]
[ROM] CM-10.2 | AOSP 4.3.1 Jellybean [KANG] [Oct-20] (ez van fent most, hát hogy mondjam megerőszakoltam a kamera gombot és nem indult újra ez tetszik ^^ )esetleg van olyan aki mind a kettőt tesztelte, és tudna valamit hozzátenni hogy melyik szerinte jobb?
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23471 üzenetére
ahh jólvan
akkor nem is idegesítem magam vele inkább letörlöm
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23469 üzenetére
azt lehet kipróbálom akkor
mert nekem valamiért ebben a Viper 3.1.2-ben kcisit halk a telefonálás hangerő, meg a kamera is mókol nekem :/
másik. Real Racing 3, aki próbálta. kinek hogy ment? mert nekem nagyon akad mostanában alig akar betölteni,múlt héten még ment
( de akkor is a menü akadt nagyon )
-
illes0102
aktív tag
tudnátok nekem ajánlani valamit amivel WiFi-n keresztül tudok cuccokat másolni telóra és vissza? láttam pár programot, de elsősorban a ti véleményetekre adnék hogy mit ajánlotok
(team wiever-t próbáltam most, de ahogy másoltam át egy zenét 80% körül dobta a wifi jelet... nem értem miért )
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23408 üzenetére
Ezt láttam én is, pedig várom a frissítést kíváncsi vagyok mit hoznak ki még belőle. meg ahogy olvastam tervezik?! a sense 5 is bele
bár először a hívás hangerőn állíthatnának mert nekem eléggé halk és más is panaszkodott rá
-
illes0102
aktív tag
ViperS ROMba első látásra belszerettem!
Antutu benchmark 4-el
1512 MHz-n 12960 pont
1242mhz-n 12156 pont
Minion rush kifejezetten jól fut rajta ezt próbáltam inspirationon is és revelation-on is. Wifi-t mindig FULLon látja itt ( ami jó mert revelationon nekem elég érdekes volt hogy a szobában lévő wifit fél erősséggel látja.. és elég lassan is töltött vele)
A zene egyszerűen királyság rajta(sok féle eq, amit reve.-ből hiányoltam) szóval... nekem ez lett a favorit -
illes0102
aktív tag
Végül Antutu 4-en 11614 pontot kaptam Revelation 1.02 ROM-on
randras_83 te milyen romot és kernelt használsz ha szabad kérdeznem ?
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23351 üzenetére
hát nekem mind kettő, Rev.en jobban megy de még itt is akad viszont a wifit elég rosszul érzékeli.
-
illes0102
aktív tag
valakinek tapasztalata ezzel a minyonos futkosós játékkal? nekem eléggé akadozik :/
-
illes0102
aktív tag
-
illes0102
aktív tag
válasz
szezso15 #23328 üzenetére
megcsináltam csak béna voltam
kicsit bele kell rázódnom ebbe a htc mókolásba is ^^ szerencse, hogy S-OFF-oltan kaptam annyi szenvedéstől meg lettem kímélve.
viszont most ahogy telepítettem kinyomtam hogy nem kérek OC-t a hardver infóban pedig ott van hogy a proci 1566 x2 Bricked, valahogy ezt vissza lehetne állítani 1,2 ghz re?
-
illes0102
aktív tag
válasz
randras_83 #23324 üzenetére
köszönöm. most rakom fel
előtte felraktam a 3.33as Fw-t. viszont instalnál annyi mindent kérdezett... inkább hagytam mindent alapon nem nyúltam hozzá. bár amikor OCről volt szó gondolkoztam hogy azt inkább hagynám hátha aksikímélőbb nélküle
szerk. : viszont most bootloop-ba kerültem. :/
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Épp ma vettem meg osztálytársamtól Sensationjátrég óta szerettem volna már egy ilyen telefont most pont összejött
olyan kérdésem lenne hogy valamelyikőtök próbálta már a MIUI V5 3.9.27- romot? vagy esetleg a miui V5-öt valamelyik verzióját rajta?
Még anno Galaxy S-em re raktam rá, és valami álom kis rom volt, gyors volt a zene sokkal jobban szólt rajta mint az alapon, akksit is kímélte... nekem az volt a favorit. vagy esetleg ha nem valami jó tudnátok nekem valamit ajánlani? a gyorsaság lenne a lényeg és élvezhető zene.
(azt nem tudjátok miért van, hogy elvileg alap rom van rajta 2.3.5 android, 3.5 sense és szoftverszám insertcoin 3.4.4 bár ez az utolsó adat mintha cáfolná eztés a kamerán ha átváltanék előlapi kamerára akkor meghal a telfon, rezeg és kikapcsol.. annyira nem zavar ha ennyi hibája lenne csak érdekelne hogy lehet e valamit vele kezdeni. )
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest