Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
illes0102 #24299 üzenetére
Húúú... megyek, vissza szerzem a Senny-met
szerk: próbálgatom az SGS3-at, hát, srácok, nem semmi!
A telefonon még mindig gyári 4.1.2 van, mert az a 6-8 rom, amit kipróbáltam, kuka.
Ehhez képest a Sensationnak kiváló az ellátottsága MINDENBŐL...
Illetve a romok, add on-ok stb, érnek is valamit. -
zho-lee
addikt
válasz
illes0102 #24287 üzenetére
Nálam egy kamerahibától eltekintve (pont amikor a kiscsajoknak "megtojt" a télapó
) tökéletesen működött. Kamera, minden..
Most hogy nincs benne az sd-m, random rebootokat produkál, megmagyarázhatatlan okokból. Hol hívás közben, hol ez, hol az miatt.. a kamera miatt mindig.
Tuti, hogy kéne neki az az sd. amiről telepítettem.Ja, kivéve akkor, ha engem hívnak vele, akkor rezzenéstelen nyugalommal teszi a dolgát, semmi reboot..
A helyzet az, hogy most az sd-m egy SGS3-ban
van..
Ha meg tudunk egyezni, marad is, ha nem, megy vissza a Senny-be -
zho-lee
addikt
válasz
illes0102 #24259 üzenetére
Nekem valami gta vice city, vagy mi van.
Gondolom, ősrégi, mert még le akar tölteni egy nagyobb fájlt, de itt nincs wifim.
Este otthon beröffentem, és nyilatkozom.
(gondolom, ha ez megy, akkor lehet jó is)Videót vesz fel ezzel a rommal, de megnyitom a quickpiccel direkt, és azonnal reboot lett..
A Poweramp egy "másik" fotót mutat, de a hangja a videónak hallatszik alatta
A Videók alkalmazás is beálla sorba, kellemes restarter alkalmazásként.
A Fotók alkalmazás dettó restartol.. -
-
zho-lee
addikt
válasz
illes0102 #24244 üzenetére
Szerintem egy Nova, vagy Apex nálam is felugrik rá (illetve a Nova fenn is van)..
Névjegyeknél menüt nyomsz, és importálás/exportálás tárhelyről/-re
Előbb elmented oda, az új romnál meg vissza mented. Kb 10 mperc..Normális bill-re ötletem a smart keyboard, ékezetesekkel kiegészítve.
Screenshot holnap.. -
zho-lee
addikt
válasz
illes0102 #24242 üzenetére
A themer beta jó kis alkalmazás, de egyenlőre kevés a téma benne, de ez is csak relatív hozzáállás kérdése, megbízható, és szép. Garyarts témáit külön ajánlom!
A 4.4 szerelem lesz nekem szerintem, bár nem első látásra, mert a SultanXDA romok mindig is bejöttek.
Ma sense 5-öztem, de engem az nem győzőtt meg, kissé kezdetleges, szezso, sultan, carbon romok sokkal gördülékenyebbek, valahogy amit tudnak az nem olyan nyögve nyelős.
Legalábbis nekem, bármit szerettem volna, előtte meg kellett tervezni.
Ami vitathatatlanul előnye a venom romnak, hogy madzagon lehúzza a netet a pc-ről.Valaki csinálhatna egy ilyen alkalmazást a többire is..
-
illes0102
aktív tag
-
szezso15
addikt
válasz
illes0102 #23978 üzenetére
Az ION (ahogy a PMEM is) egy memória-allokátor. Ez a kernelben dolgozik, és nagyon lebutítva az a feladata, hogy az egyes process-eknek kiosztja azt a memóriát, ami felhasználhatnak (pl. ez osztja ki a kamerának, ahngnak, stb.). ICS-ig a PMEM volt a menő Qualcomm board-on, 4.1-től felfele az ION, elég komoly teljesítménynövekedéssel jár, ha az ember ION-nal nyomja.
Sajnos a 3.0-s kernelben nekünk PMEM van, támogatja az ION-t is, viszont ION használatához új kameradriverek kellenek. Sajnos zsákutca, mert azok a driverek, amit SebastianFM átprotolt a 3.4-es kernelbe, hiába rakná be ide az ember, mert kell neki egy új driver pluszban, ami csak 3.4 alatt van meg, és az a neve, hogy v4l2 (Video for Linux 2). Ennek a visszaportolása nem kis munkába telne, ezért nincs 3.0-s ION-os, és működő kamerás kernel.
-
-
DoLIn1991
csendes tag
válasz
illes0102 #23788 üzenetére
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy fejhallgatós zenehallgatásnál miért váltja véletlenszerűen a zenéket a telefon mindig amikor hozzá érek a kábelhez? (Plusz rendszeresen nem lehet hallani egyikből ha hozzáérek.) Kontakt hiba? 4.0.3 android és 3.6 sense van rajta.
sgs123456 Írtál a kijelző porosodásáról, hogy lehet orvosolni? -
szezso15
addikt
válasz
illes0102 #23757 üzenetére
Én sem használom őket egyáltalán, AOSP (tehát nem CM, AOKP, PAC stb.) és Sense párti vagyok, mindkettőt gyári állapotban szeretem. Root, busybox, és kész.
(#23758) cyber86 : Na igen, az messze van, főleg úgy, hogy szétzúztam a sarkam foci közben, nem bírok ráállni a bal lábamra.
Így azért combos lenne kimennem oda.
-
szezso15
addikt
válasz
illes0102 #23618 üzenetére
Nem az itt a gond. Valami a framework-ben össze lett kuszálva. Most azt próbálom, hogy visszatérek egy alap Desire 600-as framework-re, de ugye ez QCT Bluetooth-ra van belőve, ezért rá kell jönnöm, hogy honnan jönnek framework alatt a BT configok, ami Linuxon egyszerű lenne, mert egy grep-pel megtalálnám egy perc alatt, de itt most csak WXP van kéznél.
-
khalid98
tag
-
randras_83
addikt
válasz
illes0102 #23537 üzenetére
Igen JB+Sense-hez SebFM kernel van amiben minden működik.
Jb-hez amiben nincs Sense ahhoz is van pár kernel.
De tény, hogy ICS-es alatt van a legtöbb.@(#23535) khalid98 : én ezeknek a kínai "6000 mAh" vackoknak nem hiszek, amit ehhez a telefonhoz érdemes megvenni az vagy a gyári, vagy az anker, vagy a mugen. Ezekért adnék pénzt a többi szerintem felejtős.
-
-
randras_83
addikt
válasz
illes0102 #23359 üzenetére
szabad, Stock 4.3-at a stock kernellel Nexus4-en
De most a régi telómon Inspiration van SebFM-kernellel@(#23353) drr: igen az 512 MB-hoz képest nem nagy ugrás a 768 MB, főleg a sense-es romoknál, JB alapú sense-el engem kikergetett a világból, volt hogy viber közben zárta be a billentyűzetet...Mondjuk ha kész lesz a Sense5 ott talán jobb lesz a helyzet.
Amúgy jó kis telefon, én imádtam.
-
gatto_
senior tag
válasz
illes0102 #23329 üzenetére
Vissza... tedd fel a kernel tuner nevű programot, és oda állítod ahová akarod. De miért akarod visszavenni? Fogyasztás miatt?
Amúgy nekem az Inpiration a "gyári" kernelével egy kicsit lassulgatott. Én a Faux kernellel használtam, míg el nem adtam, és hasított mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest