- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
BlackTreff #22872 üzenetére
A tobbiek megvalaszoltak
Mas.
A BT meggyogyult, valszeg az en marhasagom volt, mert delutanra mukodott. Lehet a hangerovel volt a bibi?
Akinek hianyzik a Sense-szeru gyorstarcsazo, talaltam egy app-ot AWP neven. -
nimfas
addikt
válasz
BlackTreff #22869 üzenetére
Otthon... vagy a munkahelyen... hol máshol ?
Gatto, ez volt a másik amit írtam volna... "ahol eltört"
D
-
csipuka
senior tag
válasz
BlackTreff #22867 üzenetére
Hu, pont igy jartam 2 hete.
Nekem megvoltak a darabok, es siman osszeragasztottam pillanatragasztoval.
Most mukodik. -
randras_83
addikt
válasz
BlackTreff #22461 üzenetére
Nos gondoltam megosztom a tapasztalataimat az új JB alapú Revelation rommal kapcsolatban.
Szép és jó, de nálam merült, bár nem volt 3-4 ciklus, szóval gondolom ez javulhat, ma kb 15 óra után 2 óra kijelzővel, folyamatos 3G-vel elértem a 2%-os töltöttséget anker akksival, automata fényerőn, 1512mHz procival. Mondjuk ez valószínűleg javult volna, de ami tényleg idegesítővé válik, az az ahogy kifogy a memóriából a rendszer..nem a sense felület újratöltésére gondolok, hanem pl többször nem jött fel a billentyűzet, illetve bezárta magát, sajnos érezni, hogy egyelőre kevés a 756MB memória...hozzáteszem nem volt teleszórva mindenféle szeméttel a rendszer...talán később még tudnak rajta csiszolni, és akkor igazán jó kis rom lesz belőle.
A másik kellemetlen rész a kamera, videó alatt nincs autofókusz, bár engem ez cseppet sem zavart, szerintem simán használható.Egyébként egy próbát megér.
Szóval egyelőre visszatértem az Inspiration-ra, azzal hasonló körülmények között több mint egy napot elmegy a telefon.
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22459 üzenetére
Mintha azt akarná mutatni, hogy talán jobb az antennája? Legalábbis ezt értelmezem a videóból.
-
kaciokos
őstag
válasz
BlackTreff #22441 üzenetére
Ez nem hiba, ez így működik JB alatt, ezt a Google találta ki, sajnos utoljára ICS alatt lehet látni meghajtóként.
Kis trükközéssel azért elő lehet hozni TC-ben:
1. Ctrl+F8, előjön a Tree nézet
2. Rákattintasz a "Computer"-re, és Enter
3. A másik oldalon megjelenik a Computer tartalma, a meghajtók és a telefon is.
4. Átmész arra az oldalra, Ctrl+D, és "Add Current Dir"
5. Elnevezed mondjuk "Computer"-nek és OK.Ezután a Ctrl+D gyorsmenüben mindig ott lesz a Computer, és azon belül a telefon. Sajnos a telefont magát nem tudod ugyanígy elmenteni, legalábbis nekem nem sikerült.
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22439 üzenetére
Elsőnek én is az rossz volt nálam csak nem értem miért. De most lekopogom jó minden. Csak ami fura, hogy gépről nem úgy látja mint pl 1 meghajtót így nem tudok total commanderbe másolgatni rá :S
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22436 üzenetére
Újra telepítettem csak másik linkről csináltam és érdekes, hogy sokkal gyorsabban töltött be és a youtube is működik mindjárt megnézem a screen shot is működik-e. Most az összeset látom rendesen fura. Mondjuk annyit csináltam még rom telepítés elött, hogy a 4ext recoveryt a recoveryből telepítettem.
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22436 üzenetére
Igen a romot, mert amikor elsőnek akartam felrakni valamiért partició hibár jelzett a telepítés végén és nem indúlt el utána 1 másik linkről szedtem le azzal már elindult. Vagy lehet nem tökéletes a 4EXT recovery amit használok: 1.0.0.5 rc9 testing build 92
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22433 üzenetére
Én sem tudom mi lehet a gond. Youtube gyorsítótárat nem tudom hol találom. Amúgy te melyik linkről szedted le?
-
cyber86
őstag
válasz
BlackTreff #22427 üzenetére
Ezt csinálja nekem meg még 1 hibát találtam méghozzá azt, hogy amit csinálok képet a telefon képernyőről azt gépen nem tudom megnézni, mert azt írja ki, hogy 0 kb-ot foglal a kép és telón meg le van mentve a screenshot mappába és csak úgy tudtam megoldani, hogy telón feltöltöttem fbre a képet. [link]
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22427 üzenetére
Ki is jött a Vipers 3.1.0 [link]
Nézd meg miket tud, le van írva az első hozzászólásban
-
mpierre
veterán
válasz
BlackTreff #22421 üzenetére
Na mire írtam, volna, hogy ne gemkapcsozz, addigra bőven megoldottad.
Milyen ez a Revelation 1.0.0 rom? Gördül szépen?
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22423 üzenetére
Igen, a ViperS és a Revelation ROM-nak is kulcsfigurája SebastianFM, a ViperS annyival jobb, hogy nem teljesen gyári szintű, hanem testre lehet szabni benne majdnem mindent, de tényleg.
Meg van saját Venom HUB, ahonnan lehet letölteni minden okosságot, pont mint a HTC Hubról.
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22421 üzenetére
nekem S-OFF után rendesen bőségzavarom volt, hogy milyen romot használjak, aztán végül kikötöttem a Viper romoknál
a napokban fog érkezni elvileg a működő kamerás 4.1-es sense-es ROM, ha sense párti vagy azt mindenképp javaslom neked. Egyébként van sok jól működő ROM, a topikban rendszeresen voltak tárgyalva ezek. Jó szórakozást
-
mpierre
veterán
válasz
BlackTreff #22417 üzenetére
Ne add fel. Nekem is a sokadikra sikerült csak, de megéri.
-
Tikakukac
titán
válasz
BlackTreff #22417 üzenetére
Ha nagyon nem akkor bl nyitás. Nekem utána 2. próbára összejött minden utána.
-
enginev3.0
félisten
válasz
BlackTreff #22412 üzenetére
Én nem nyitottam bl-t és összejött, de figyelj hogy szigetelt legyen a vezeték ott ahol Te fogod
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22412 üzenetére
Én egy gemkapcsot széthajtogattam meg középen betekertem szigetelőszalaggal hogy ne földeljem le ahol érintkezek a gemkapoccsal. Így másodjára sikerült, de voltak akik órákat szenvedtek vele, meg volt akinek elsőre ment. Ha jó ritmusban kapod el akkor sikerül. Asszem másfél másodpercig kell összeérinteni, utána egy másodpercig elvenni, és ezzel szórakozni amíg nem sikerül. De nem emlékszem pontosan, több mint egy éve ennek.
Én is féltem hogy elrontom vagy kisütöm az alaplapot, de semmi baj nem volt nálam. Ja és előtte én is kinyitottam a bootloadert htcdev-vel.
-
Tikakukac
titán
válasz
BlackTreff #22411 üzenetére
Én is szenvedtem vele, nyitottam bootloadert, utána ment, előtte nem. 1.27-es voltam az volt a szívás.
-
randras_83
addikt
válasz
BlackTreff #22407 üzenetére
Gari nem ugrik, de nem is kell nyitni. Soff és jó lesz minden.
Az új romról annyit, hogy jó, gyors, én még vergődök az akksival, de többen dicsérik xda-n. Egy próbát megér. Várok még töltést, ha nem javul, akkor reflash.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest