Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a telefon indításakor csak a HBOOT menübe dob be, de ott semmie nem tudok belépni? A hangerő gombokkal csak lapozgatni tudok a menüben (Fastboot,Recovery...stb.), kiválasztani a bekapcsoló gombokkal viszont nem tudok semmit! Már teljesen tanácstalan vagyok, mert gépre kötve sem csinál semmit! Valakinek esetleg ötlete a megoldásra?
Előre is köszönöm!
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Én is úgy jártam, hogy a hangszabályzó gomb megadta magát és folyamatosan kiesik!
Valakinek van egy jó tanácsa, hogyan is lehetne ezt megszüntetni?A választ előre is köszönöm!
-
BlackTreff
tag
válasz
mpierre #22426 üzenetére
Igen, eddig nagyon pörög és semmi gondom nem volt vele, mondjuk még kevés időt volt fent ahhoz, hogy véleményt mondjak róla, de nagyon pengének tűnik!
És ráadásul jó a videózás is, sőt képeket is lehet készíteni közben!
Szóval érdemes kipróbálni!cyber86: Nekem semmi gondom vele, pörög rendesen!
htc07: Én pont annak örülök, hogy közel van a gyári verzióhoz, személy szerint utálom, ha egy ROM szarrá van moddolva!
-
BlackTreff
tag
Ahhhhh...el sem hiszem sikerült, viszont nyitottam bl-t, így 3x csak megadta magát!
-
BlackTreff
tag
válasz
mpierre #22419 üzenetére
Nem az bajom, hogy próbálgatni kell, hanem hogy nem tudom, jó-e egyáltalán a célszerszám, mert lehet, hogy nem is jó az egész és így próbálgathatom reggelig! :S
Egy gemkapcsot használok, csak az a baj, hogy szigetelőszalagom most nincs itthon így, ragasztószalaggal körbetekertem úgy, hogy a gemkapocshoz még hozzá sem kell érnem, szóval így működnie kéne, nem?
-
BlackTreff
tag
Hát ez az Istenért nem akar összejönni!
Pedig már mindent próbáltam! -
BlackTreff
tag
Rendben, köszönöm a segítséget, még próbálgatom!
Az egyébként normális, hogy amikor beledugom a lyukba a drótot, akkor újraindul vagy kikapcsol a telefon?
Ezt nem tudom miért csinálja... -
BlackTreff
tag
Bocs a duplázásért, de valaki aki már csinálta, tudna segíteni privátban ebben a drótos S-OFF-ban?
Mert megpróbálkoztam vele, de az Istenért nem akar sikerülni...Köszönöm!
-
BlackTreff
tag
Akkor nincs valami megoldás, amivel ezt a drótos marhaságot meg tudom kerülni?
-
BlackTreff
tag
Valaki tudna véleményt mondani a Revelation 1.0.0 ROM-ról?
Gondolom már vannak olyanok akik megjelenés óta használják és kíváncsi vagyok!Bootloader nyitásról szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e a HTCDev féle nyitást használni?
Úgy tudom úszik utána a garancia, de megoldható, hogy ne vegyék észre vagyis vissza lehet zárni, igaz?
Nagyon nem szeretnék vele bíbelődni és ez a legegyszerűbb módszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest