- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #37438 üzenetére
Ez van sajnos.
Nekem nincs, nem a sajátom akarom rád sózni, csak a piaci árát mondom. -
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #37436 üzenetére
Külön nem igazán találsz, törött kijelzős készülékből tudod átrakni. Azokat 10k körül adják mostanság.
-
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #37434 üzenetére
Első körben nézd meg nem csúszott-e ki az LCD szalagkábele. (Az alaplap függőleges szárán van a csatlakozója)
Ha nem csúszott ki, akkor sajnos tönkretetted az alaplapot. Sajnos nagyon könnyű elrontani, ezt sokszor leírtam itt a topikban, és nem azért, hogy magamnak szerezzek ügyfeleket. Legalább 10 ilyen esettel kapcsolatban írtak nekem utólag, de sajnos ilyenkor már nincs más megoldás, mint az alaplap cseréje. (Vagy keresni valakit, aki a két kis SMD tekercset kicserélni az alaplapon)Az alsó gombok világítása független a kijelzőtől, az nem támpont.
-
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29994 üzenetére
Budapesti vagy?Bocs már látom hogy nem, így sajna rendőr kérdésben nem tudok segíteni. -
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29989 üzenetére
Ejj de nagy iq huszár lehet aki ellopta, ez a szerencse.
IP-t jelentsd a zsaruknak, képeket amennyit csak tudsz mentsél le. Nem tudom hogy tudod ráküldeni a cerberust, de ha meg tudod oldani, akkor gps alapján beméri a helyét. (Innentől meg már rád lenne bízva, hogy rendőrt hívsz, vagy finoman kifejezve ártalmatlanná teszed, én biztos eltörném a kezét...)
Azt hiszem cerberus is tud olyat, ha a közlében vagy akkor adsz neki egy parancsot hogy jelezzen és valamilyen hang formájában megteszi, így ha ott van melletted a rendőr elég egyértelmű lehet.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Rendorsegnel mindenkeppen jelentsd. IP alapjan meg tudjak talalni, ha akarjak...
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Hogy lopták el a telefonodat?
Zsebtolvaj vagy kezedből vették ki?
Ha doboz megvan elvileg IMEI vel lehet menni rendőrségre.
Meg azzal, hogy megvannak az ip címek stb. -
oceanrush
senior tag
válasz
Jodanovich #29987 üzenetére
Szerintem nem sok mindent lehet akkor tenni, remenykedj hogy elkezdi fotozni magat a telefonnal, es akkor lehet vele menni a rendorsegre... vagy ha egy helyrol tobb idopontban is keszul kep akkor valahol a kornyeken elhet.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Jodanovich #29985 üzenetére
Jo esetben meg nem jelentkeztek ki a google fiokodbol szoval telepits ra mindent ami segithet, meg esetleg a kepeket ha letoltod dropbox-bol... hatha goetaggelve vannak, az is segithet.
-
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29976 üzenetére
Mindenképp nézd meg a lopás helyének körzetében lévő mobil"boltokat", és ha van hasonló arra bökjél rá hogy azt kéred megnézni, megnézed hogy a tiéd-e, ha a tied egyértelmű hogy mit csinálsz ha nem akkor megnézed a többi helyet.
Ezen felül tényleg csak annyi, hogy IMEI alapján le tudja tiltani a szolgáltató, és így semmilyen hálózaton nem lesz használható, így viszont nagy rá az esély hogyha azelőtt tiltattad mielőtt eladta/beadta valahol/valahova akkor ugye nem működik és kidobja.Hasonló esetek elkerülésére írtak itt anno egy appot amit még akkor azonnal le is töltöttem, mert appgratison ingyér volt. [link]
(volt hasonló eset, akkor szervizeltetés után kereste a rendőség egyik családtagomat, mert a szervizből kihozott javított telefonnak megváltozott az imei száma, a főpanel cserével, és ez már megegyezett egy lopott telefonéval, amit bivalybasznádon lopott el valami perui indián, ekkor mondta azt a voda hogy ne magát a készüléket tiltassuk hanem csak a sim-et ezzel növelve a találati esélyt(((természetesen kiderült hogy téves a sündörgés irányunkba))))
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Jodanovich #29904 üzenetére
Ja, volt róla szó pár hete.
A reklámja milyen király lett.[(#29903) csenor
Na azt nem tudom, N4 fórumba kérdezz rá, ha Store ról van akkor elvileg itthon is javítják de nem esküdnék rá. -
Shokkolo
addikt
válasz
Jodanovich #29818 üzenetére
Ez egy intelligens és szakmai HSZ...
-
Valkűr
addikt
válasz
Jodanovich #29637 üzenetére
Soha nem volt ilyen problémám, de más sem...Megjelenéskor vettem, az elsőt másnap cseréltem a kijelző szélein a hullámosodás miatt, azóta ez van és semmi baja. Én nagyon szeretem...Az előzőt Desire HD is imádtam.
-
Tyer
őstag
válasz
Jodanovich #28583 üzenetére
természetesen zöldet
Mer' ez volt olcsó, és ezek miatt:
Capacity: 2600mAh.
Input: 5V 1A.
Output: 5.3V 1A. -
Wieder12
tag
válasz
Jodanovich #28589 üzenetére
Jodanovich:
*#*#3424#*#* HTC szerviz menü: 1 oldalt kellet volna visszaolvasni! Telót töltsd fel elötte koxra!
De amúgy egy sima gsam is kiírja az akku állapotát!
-
stilo18
addikt
válasz
Jodanovich #28397 üzenetére
Elvileg nem...hacsak nem custom romot használsz, ami úgy van beállítva...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Jodanovich #28142 üzenetére
Amikor megvettem a HOX-ot 4.0.3 volt rajta jött rá a 4.0.4 utána.
Soha nem volt vele semmi bajom nem indult újra soha.
Kb 5-6 hónapos lehetett mikor kijött a 4.1.1 és utána kezdett újraindulgatni.
A HOX+ alapból 4.1.1-el jött és ez is csinálta többször is.
Ezért én a jelenlegi rendszert tartanám hibásnak, valamivel összeakadhat amit használok vagy nem tom. -
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #28138 üzenetére
A Sensation sem aksi miatt csinálta.
Ez Sensation sorozathiba, sokan panaszkodtak rá a Sensation topikban.
Emiatt nem érdemes aksit cserélni.Illetve érdemes egy kicsit utánaolvasni a HOX+ aksi cseréjéhez, mert előfordulhatnak problémák. Nem annyira egyértelmű a dolog, hogy nem okoz semmi problémát egy HOX+ aksi a telóban. Arról nem beszélve, hogy az aksi cseréje automatikusan a garancia elvesztésével jár, mert a void címke sérülése nélkül nem lehet megoldani a cserét.
-
Bulitt
addikt
válasz
Jodanovich #28138 üzenetére
Lehet akár kontakt hiba is
-
PedroPascal
őstag
válasz
Jodanovich #28130 üzenetére
Nekem volt HOX most HOX+ és mind kettő csinálta néha.
Volt h naponta többször, volt h 2 hétig nem.
Mind a kettőn gyári rom volt nem volt rootolva semmi ilyesmi.
Nem honném h mind 2 telóban szar aksi lett volna.
Szerintem valami program vágja haza. -
macsek18
aktív tag
válasz
Jodanovich #28134 üzenetére
Köszi
-
macsek18
aktív tag
válasz
Jodanovich #28132 üzenetére
Milyen áron mèrik?
-
macsek18
aktív tag
válasz
Jodanovich #28128 üzenetére
De az 1 napot simán bírja az aksi. Ha gond lenne vele akkor nem bírna ennyit?! Vagy tèvedek?
-
LouiS22
veterán
válasz
Jodanovich #28114 üzenetére
Mégis mi a ráknak akarsz 4,7 collon HD-t nézni? Értelme nem sok lesz, pont a kijelző mérete miatt, legfeljebb magadat és az eszközt szívatod vele, lásd FAT32, meg a feleleges CPU-pörgetés. Tovább megyek: a DTS hangsávot (mert abba garantáltan bele fogsz szaladni) mi fogja dekódolni? Ekkora kijelzőre önámítás HD-t tölteni, tökéletesen megfelel az xvid, vagy az mp4.
-
ferob
őstag
válasz
Ha Chrome-ot használsz, akkor sehogy, mert nem támogatja, de a gyári böngészőben a beállításoknál be lehet kapcsolni a flash támogatást.
Maximum úgy működhet a letöltés, hogy rákötsz a telefonra pl. egy pendrive-ot, aminek a fájlrendszere támogatja a nagyobb méretű fájlokat. -
CrAck69
senior tag
válasz
azt hiszem mert fat32ben van a memória és az nem kezel nagy fájlokat
-
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #28100 üzenetére
Itt tudsz venni.
-
kirkri
addikt
válasz
Jodanovich #28088 üzenetére
Nem sokkal leszel előrébb. Nekem One X+ aksi van benne, de nincs eget verő különbség.
-
ferob
őstag
válasz
Jodanovich #28086 üzenetére
Ha így látod, akkor meg se próbáld, mert az minimális, amivel többet nyújt.
-
Xaels
félisten
válasz
Jodanovich #20274 üzenetére
Festés nem kopik
Ha azt mondom gyári szoftver tekintetében jobb napokon akár a dupláját is bírja mint a Sensation akkuban akkor talán nem is túlzok sokat.
-
Youri
veterán
válasz
Jodanovich #20274 üzenetére
nincs festés, akksiról ki jót, ki rosszat mond, spontán kikapcsolásokat nem tapasztaltam még
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest