- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok! Srácok egy kompetens személy kellene nekem! Kicseréltem az akksit most meg nem ad képet. Az alsó 3 kezelő gomb led felvillan ég is, de semmi kép. Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
Jodanovich
senior tag
Persze mar jelentettem. Most keresek rendőr ismerőst hogy ne üljenek rá...
-
Jodanovich
senior tag
a dropboxomra a teló tölt fel képeket autómatán és van egy kép amit egy kocsmáros csajról csináltak. tehát a telót használják. mit tok csinálni? cerberus ilyenkor ér valamit ha ráküldöm?
-
Jodanovich
senior tag
Tegnap elloptak a telom. Mit javasoltok, mit tegyek? Jardon voltam letiltottam tremobilban. Bar lehet holnap feloldatom. Hagy hasznaljak, es hagy tudja csak lenyomozni a jard...
-
Jodanovich
senior tag
-
Jodanovich
senior tag
Srácok volt már nektek olyan, hogy felraktátok tölteni a telót felmelegedett kajakra és nem kapcsolt be utána? Kezd a hócipőm teli lenni a htc kkel! A sensation nek is állandóan baja volt...
-
Jodanovich
senior tag
Valaki használ power bankot?
-
Jodanovich
senior tag
Létezhet az, hogy gyengébb a képernyő világítás (fényerő) 1 év után a onex en?
Nem tudom, de kicsit sötétebbnek látom full fényerőn...[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
válasz kirkri #28140 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy az enyémnél egyből megoldódott a probléma a cserével és akkor volt 8 hónapos a teló. Aztán most hogy már majdnem két éves volt mikor eladtam azóta nem is fordult elő...
Akkor milyen powerbank-ot javallanátok aki járatos ebben?
-
Jodanovich
senior tag
válasz PedroPascal #28137 üzenetére
Akkor az nálam, hogy volt hogy kicserélte a szervizes és utána egyszer sem csinálta?
-
Jodanovich
senior tag
válasz macsek18 #28129 üzenetére
teljesen független tőle... mikor bevittem elsőnek ilyen hibával a sensation-öm trémobil szervízbe, egyből mondta a srác, hogy akksi, mondom semmi baja bírja azt mondja mind1... ahogy kicserélte nem is cseszekedett a kikapcsolós viccel!
[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
Közvetlen telefonnal akarok hd filmet letölteni ncore ról és amikor elindítom a bittorentet a fájlal akkor azt mondja túl nagy méret. Hogy tudnám mégis letölteni? Jah és flash et weblapokon miért nem mutatja?
-
Jodanovich
senior tag
valaki rakatott már onex+ aksit a onex ébe? a gyári tiszta trágya, nem gondoltam, hogy ennyire...
-
Jodanovich
senior tag
válasz szegto #27609 üzenetére
vigyázz az ilyenekkel mert engem most ketten is átakartak verni a letiltott szarjukkal, csak van hawer trémobilban és imei alapján lekérdeztettem. a függetlenítést azért csinálják, hogy más hálózaton még lehessen használni! adásvételit vigyél és töltsétek ki, hogy garit vállal rá, hogy nem trágya a one x... hívást mindenképp indíts a telóról! amúgy meg a dobozán keress SL feliratot mert ha van ilyen akkor sim lock tehát függő volt a telefon!
-
Jodanovich
senior tag
ha valaki tudna egy t mobil függő vagy független garanciás jó állapotú one x et az kérem pritvátban írjon! köszi!
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok! Ha lesz valakinek eladó one x e örülnék ha dobnátok egy privátot esetleg majdnem tökéletes sensation beszámítással! Köszi
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok!
HTC Sensation- öm akarom lecserélni One X- re, megosztanátok velem az észrevételeket és hibákat?
pl.: festés kopik, akksi nagyon nem bírja a strapát, spontán kikapcsolási bajok...
Köszi szépen!
Kellemes ünnepeket!Life is Short... Ride Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával