- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
válasz
james008bond #5556 üzenetére
A Messenger app nekem szépen jelez üzenetnél. Esetleg próbáld meg, hogy kijelentkezel, aztán Beállítások > Alkalmazások > Messenger > Adatok törlése + Gyorsítótár törlése.
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #5554 üzenetére
Én nem állítottam be, de ha valaki feltesz egy youtube videot, vagy akármit olyan van hogy a 3 felső ikonban jelzés van, akkor rezeg is meg hangot is ad. (meg is szoktam ilyedni mikor épp a kezemben van és jön hogy valaki feltett vmi videót...
)
Pedig nem állítottam be semmitIgaz üzenennimég pont nem akart senki amikor épp telefonon wi-fin voltam, de szerintem azt is kéne jeleznie..
-
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #5550 üzenetére
persze, ebay lesz, onnan szoktam.
csak most gondoltam egyszerűbb besétálni és megvenni... -
zola-
őstag
válasz
james008bond #5543 üzenetére
Csak meg ne razzon.
-
Cymby
tag
válasz
james008bond #5499 üzenetére
Nézd csak meg a Play-en kivették a támogatott eszközök közül a One X-et.
Nem találsz semmit a játék címére keresve. -
Kobe
veterán
válasz
james008bond #5450 üzenetére
nekem is megjött, de sajna nekem is kb 3-3mm nem fedett oldalrol. Mondjuk amennyire ez a kijelző megvan hajlitva, annyira boven rá lehetne tapasztani azt a amradékot. A wavemnek alul sokkal ivesebb volt az üvege, mégis ráment
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #5469 üzenetére
Köszi, ez meg 3gp-ben vesz fel...
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #5467 üzenetére
Látod, pont ezért kérdeztem meg, hogyan lehet megoldani, esetleg egy másik alkalmazással...
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #5463 üzenetére
Szerintem meg, bölcs maradtál volna, ha inkább hallgatsz
-
rígel
őstag
válasz
james008bond #5278 üzenetére
Rátapintottál: valszeg Samsung!
RazorGTR1:
Kosturicával beszélgettünk erről ki is az LCD beszállító. Mivel S-LCD2 panelekről van szó, felmerült a Sony neve. Helyesebben a Sony és a Samsung hozott létre egy vegyesválalatot, amely ezeket a paneleket gyártja. 2011 év végén viszont a Sony kiszállt a bizniszből, így maradt a Samsung!
-
Kobe
veterán
válasz
én úgy tudom, a kékes beütésű kijelző az acertől van, míg a sárgásat a sony gyártja.....ami ugye ugyanezt produkálja az xperia s-ben
mindenesetre msot irtam egy szép hosszu levelet külföldi acernek h akkor msot emrre meddig, mert a CEO nyilatkozatára hivatkozva elvileg cserélniük kellene a telókat
rígel: xda-developersen kb tucatnyi topikot nyitottak csak ennek a témának, ahol párszáz tulaj felvetette, hogy neki is ez van. Mindemellett nem csak az az egyetlen fórum, ami foglalkozik a készülékkel (elég ha rágooglezol pl "htc one x yellow tint" vagy htc one x yellow spot szavakra, és kismillió fórumot felhoz....) tehát szerintem a százas-pár ezres nagyságrend egyáltalán nem eltúlzott saccolás
-
r4z
nagyúr
válasz
Úgy tudom, hogy vagy az LG vagy a Sharp készíti ezeket, nem emlékszem pontosan. Volt itt is hír róla az arénán.
kosturica: Szerencsére nekem sem. Ugyanis itt nincs sárga folt.
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #5275 üzenetére
...Mondjuk nálam semmi értelme nem volna mert úgyis töltőn van.
(#5277) -=Libria=-: Itt sem jelezték?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #5270 üzenetére
mire magamhoz érek
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #5269 üzenetére
Ha éjszaka kikapcsolom a WiFi-t azzal csak a mobil net forgalmat növelem. Kuss van nálam is, mert néma üzemmódra vált ha dokkolóra rakom.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #5269 üzenetére
Lemaradt egy "t"
-
randras
veterán
válasz
james008bond #5240 üzenetére
Én is "Membrane"-t használok most, és elég jó cucc, akármekkora márka is legyen (
), szóval ezek szerint mégis jót rendeltél! A másik szerintem az autós tartó lesz, alá írós!
-
zolees
tag
válasz
james008bond #5167 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is. A tok felé hajlok erősen, mert a kijelző többet ér , mint az a kis hiba
Ezzel a fajta tokkal van valakinek tapasztalata? [link](#5168) Kronk) Ezt ki fogom próbálni, köszi
(#5169) truupi Köszi neked is a megerősítést!
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #5155 üzenetére
átmegy repcsi módba, legalábbi néztem egy appal, amit itt ajánlottak és az kiírta, hogy entering airplane mode vagy mia szösz
randras:
Szóval esetleg egy mobil net kikapcsolás?
Persze, meg akkor már telefon kikapcsolás is -
randras
veterán
válasz
james008bond #5155 üzenetére
Ez nem így van. Sensation esetében nekem két különböző alaplappal is sikerült rendszeresen úgy eldobnia a hálózatot hogy újra be kelljen kérnie a PIN kódot, mindezt újraindulás nélkül.
Aztán adtam el, mivel bekapcsolt mobil internettel nem mertem a zsebemben hagyni úgy, hogy nem nézek rá kétpercenként. Szóval esetleg egy mobil net kikapcsolás?
-
randras
veterán
válasz
james008bond #5095 üzenetére
Nopara, mindjárt megnézem ezt is, habár mostmár mindegy!
Rhino666: De csilliárd sort kidob, nem? Lehet, hogy ICS specifikus, hogy nem kap ilyen választ, hmmm... nekem GB alatt kidobja EVO 3D-n.
-
Loboda
senior tag
válasz
james008bond #5089 üzenetére
Úgy látom ezen a készüléken custom rom fut, de legalábbis rootolva van!
Külső lock program fut rajta, valószínűleg [Minimalistic Text]-el szerkesztve! -
randras
veterán
válasz
james008bond #5089 üzenetére
Te gonosz, átírtad a linket!
-
Dicker
őstag
válasz
james008bond #5085 üzenetére
Ma próbálgattam a Lightning Launcher-t, és az ehhez hasonló, bár annyira nem tetszett.
Az is fekete háttérrel dolgozik, de gondolom lehet beállítani. Illetve az ikonokat is így ki lehet rakni. Widgeteket meg nem próbáltam mindet, de az óra is hasonló. -
Loboda
senior tag
válasz
Amennyit látni belőle, vagy Apex Launcher, vagy Nova Launcher!
A tesz program,[RD 3D Benchmark]! -
vatoteam
tag
válasz
Passzolok, szerintem kérdezd meg a videó alatt kommentben.
Az app: [link]
-
randras
veterán
válasz
Ez egy YouTube videó, Launchert pedig nem látok.
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #5044 üzenetére
Most kérlek meg, hogy fejezd be a hülyeségek írkálását mindörökre, rendben?
Nézd már meg meg Újra ezt a hozzászólást, ezt írja benne:
"Megtaláltam a megoldást!Ha vki belefutna,a beállítások-labs menün belül lévő pipa kivétele helyreteszi."
Csak azt nem írta benne, hogy mire gondolt, mert nem nyomta meg a válasz gombot. Nem fogom visszaolvasni az összes hozzászólását, hogy rájöjjek mire is gondolt. Ha neked van erre időd, akkor tedd meg, én erre nem érek rá!!!
Ne hasonlítsd már össze ezt azzal, hogy itt millió képet teszünk be NAPONTA az akksifogysztásról, hogy milyen jól teljesít. Erre jön valaki és megkérdezi, hogy mit szólunk hozzá, milyen gyenge!
Úgyhogy ha unatkozol, akkor ne nekem írkálj baromságokat, mert én nem tartok rá igényt!!! -
randras
veterán
válasz
james008bond #4953 üzenetére
Az eBay eladók nem rendelnek onnan, a kis sárgák legyártják a kamut Hongkongban, és azt árulják!
-
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #4877 üzenetére
Be tudnád linkelni honnan rendelted az autós tartót?
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #4890 üzenetére
Miért, mi más jár hozzá? Én sem kaptam hozzá többet, csak egy töltőt meg egy kukába való headsetet, pedig gyári garanciásat vettem.
Szerk: Ha már gyártói garancia...
Feltöltőkártyás webshop ár (úgyis független, ingyenes kiszállítás): 148 491 Ft
-
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #4880 üzenetére
El is várható ekkora felhajtás után
Mondjuk, a Desire kijelzője szintén elbújhat egy SGS2 vagy Note kijelző mellett is, de jó kezdés
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #4872 üzenetére
A képhez: - "Solor charger"? Na meg ugye nem is ott van a csatlakozó a 1X-en.
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #4858 üzenetére
Dokkoló (3.511,- HUF)
Fejhallgató adapter (1.232,- HUF)
Kijelzővédő fólia (221,- HUF)
5db stylus (1.332,- HUF)
2db microSIM adapter (220,- HUF)
OTG host kábel (280,- HUF)
5000mAh külső akksi (4.888,- HUF)
"2400Ft-os" gumitok (452,- HUF) -
james008bond
őstag
válasz
james008bond #4842 üzenetére
Na megrendeltem...
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #4838 üzenetére
Nálam HT23WW13... a sorozatszám, akkor most mi van?
-
<Attila>
tag
válasz
james008bond #4745 üzenetére
Hát igen tényleg gáz, és nekem még az is problémám, hogy nem tudom,
légbuborékok nélkül felrakni a fóliátPedig precízen, bankkártyával
próbáltam, de nem jártam valami nagy sikerrel -
MerLinh
senior tag
válasz
james008bond #4702 üzenetére
Gondolom nem zártad be a régi oldalakat, a lapok menüpontnal tudod bezárni
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #4614 üzenetére
Ez mind meg is van, de nem jelenik meg a Facebook for Htc Sense sehol sem, hiába van hozzáadva, már újra is indítottam...
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #4606 üzenetére
Esküszöm nem találom, tudnál dobni egy képernyő mentést, hol van pontosan...
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #4542 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam újraindítgatni, minek?
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #4523 üzenetére
Én ha lerakom előtte ürítem az indított progikat
Meg a feladatkezelőből kidobálok mindent
kb 400 mega marad mindig...
Az már elégFeleségem Galaxy Ace-ében 200 alatt van az összes elérhető memória
nekem 400 marad mikor több mint fele foglalt
És azon is megy az android... Launcher pro-val nem is lassan... (naná hogy nem hagytam touchwiz-t)
Ja és gyári lejátszól teljesen simán alapból viszi a flac-okat
ez volt az egyik első dolog amit kiróbáltam, és DLNA-n is mindent amit próbáltam le tudtam játszani.De visszafele nem...Telefonon valamit be kell állítani hogy felismerje a PC/TV/laptop/Telefon?
-
Rhino666
addikt
válasz
A lejátszó progi a "média albumban" onnantól már megtalálja hogy előtte 7digital-al megnyitom valami fájlkezelőből. De minden egyes számot meg kell nyitnom ahhoz hogy utána az egész albumot végigjátssza a gyári lejátszó.
(#4522) MerLinh: Akkor hogy tudom vele mégis lejátszani miután berántotta a többi közé a 7digital lejátszásnál?
-
twine
veterán
válasz
Ne is mond..... így is imádom a gépet....de 2GB-al, most örök hűséget fogadnék a HTC-nek
-
twine
veterán
válasz
james008bond #4519 üzenetére
Elárulom, hogy tényleg nagy probléma tud lenni,,,ha HTTPS oldalon akarsz belépni, mondjuk e-banking szolgáltatáshoz, mert ha újra tölti az oldalt, új kódot is generál, és elindul egy körforgás:
ha kilépsz az e-mail fiókodba megnézni a belépéshez generált kódot,,,
mire visszalépsz, újra tölti az oldalt, és nem tudsz az előbb megadott kóddal belépni...kapsz új kódot, kilépsz,,vissza,,,,stb....nem tudom érthető e amit írok, mert elég zagyva lett..de talán ki tudod hámozni
Galaxy S-nél elég sokat szívtam ezzel az oldal újratöltéssel és az e-bankingal....(ha bankolni akartam először memória ürítés stb....)
Aztán egyrészt találtam ezt a progit...ami nagyban megkönnyíti a generált kód bemásolását...másrészt lecseréltem a Syxalagot
One x-nél még nem fordult elő ez a körforgás,,,de az oldalak ujratöltését már tapasztaltam párszor...
Persze azért erőssen használom a "drágám"...így nem is csoda ha elfogy a RAM... -
42861
senior tag
válasz
james008bond #4504 üzenetére
Ennek örülök. Akkor lehet, hogy ki kellett volna még egészíteni a hibaleírást amikor leadtam a cuccost.
-
42861
senior tag
válasz
james008bond #4497 üzenetére
MX-et próbáltam. Nálam halott. Pixelesedik, szétesik a kép, akadozik a hang vagy épp el sem indul a film. BSplayer, rockplayer ugyanez. Az említett diceplayert majd kipróbálom ha már végre valahára visszakapom a telót a T-től.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #4488 üzenetére
Nem megy a screenshot?
-
Valkűr
addikt
válasz
james008bond #4488 üzenetére
Na csak nem üres a telefon?
Vagy hogy sikerült ilyen magasra tornázni? Bár nálam is minden mérés más adatokat hozott
-
twine
veterán
válasz
james008bond #4460 üzenetére
Értem már...
Biztos hogy felveszi a hívást, mivel, ha fotózás közben bejövő hívásod érkezik, háttérbe rakja a fotós felületet, és a telefon jön előtérbe, így nem fog exponálni....de a kedvedért megnézem este... -
twine
veterán
válasz
james008bond #4451 üzenetére
Jól értem a kérdést, hogy nem tudod a "füles" gombjával a bejövő hívást fogadni?
Amint hazaértem kipróbálom működik e nálam...(ugyanez Samu HM3100-as headaset-ed van?)
Bevallom mióta megvettem a telefont, nem használtam az autóban a headset-et,,,csak ezt az exponáló funkciót csekkoltam azonnal, ahogy megjelent a cikk....Hívást(utolsó tárcsázott szám) kezdeményezni tudtam a fülessel...így kevés esélyt látok arra, hogy ne tudjak fogadni is,,de próbálom este, és jelzek...
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
james008bond #4338 üzenetére
-
-
<Attila>
tag
válasz
james008bond #4293 üzenetére
Én személy szerint szerettem az SII-őt, 8 hónapig használtam, de szinte minimális veszteséggel (8 eFt) akadt rá vevőm, így eladtam, és arra gondoltam, hogy megvárom az SIII-at, de közben ez a telefon is nagyon tetszett
Az SIII csalódás volt számomra, így a premier után megrendeltem a One X-et.
Ami a legszembetűnőbb különbség, az az anyaghasználat és a sense
A 4 mag előnyét egyelőre nem érzékelem, és ezt a telót is este kell csak töltenem,
úgyhogy akkuidő problémáim nincsenek.
Nekem a One X nagyon tetszik, maximálisan meg vagyok vele elégedve,
a sense szvsz pedig fényévekkel szebb a TW-nél (most már MW).
Számomra egyértelmű előre lépes a kicsike -
<Attila>
tag
válasz
james008bond #4279 üzenetére
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!!
-
<Attila>
tag
válasz
james008bond #4276 üzenetére
Leírnád légy szíves, hogy pontosan mely játékok kompatibilisek a One X-el?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #4276 üzenetére
A komolyabb játékok nálam is jól futnak, de ha egy nyomorult amőbát le akartam szedni, naná, hogy nem működött
-
buci30
addikt
válasz
james008bond #4264 üzenetére
Értem már
De láma vagyok néha
THX
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #4264 üzenetére
1X-en még nem próbáltam ki, de ott a Watchdog Task Manager ami tud riasztani, ha valamilyen alkalmazás beállított érték felett pörgeti a cpu-t.
-
buci30
addikt
válasz
james008bond #4250 üzenetére
-
buci30
addikt
válasz
james008bond #4242 üzenetére
okés THX
Akkor mennyi napot állítsak be? S akkor berakok képet hátha akkor kiderül ,hogy mi lehet a gond esetleg. -
buci30
addikt
válasz
james008bond #4233 üzenetére
Meg is van
Szóval akkor feltettem bepipáltam mindent. Biztos ami biztos
Akkor most töltsem fel fullra (pont most kell úgyis) és 1napot hagyjam had figyelje vagyis amíg le nem merül újra.
Vagy xy idő után is már látni lehet mi az ami nagyon szívja?
Szóval mi a tehendő most? -
buci30
addikt
válasz
james008bond #4233 üzenetére
Akkor jól sejtettem nekem nem engedi bepipálni ,mert ez az ingyenes.
Na de majd mindjárt meglesem máshol -
-
buci30
addikt
válasz
james008bond #4212 üzenetére
Szóval ha jól értelmezem akkor mehet bármilyen hátérkép? Ami nem élő gondolom azért
ProHDR kipróbálva meggyőztél, THX! Nagyon szép éles kép és életű, igaz időbe is több de ami fontos az csak ezzel lesz. -
sdd2
veterán
válasz
james008bond #4157 üzenetére
Nagyon tetszik a HDR, szép képet csinált. A HTC most le tett valamit az asztalra
-
stilo18
addikt
válasz
james008bond #4157 üzenetére
Nagyon jó a felső kép, gratula!
-
Dicker
őstag
válasz
james008bond #4135 üzenetére
Én is lefutattam a tesztet most 2x, de a 2D nem igen változik nálam. +/-1 a maximum eltérés.
Nálad nem lehet, hogy fut valami a háttérben, ami ezt megfoghatja? -
Dicker
őstag
válasz
james008bond #4133 üzenetére
Köszi!
Most csináltam először és ez lett:A sok kicsi eltérés nem mérvadó, de a 2D-s dolog miért lett a duplája?
-
Dicker
őstag
válasz
james008bond #4131 üzenetére
Meg tudnád mondain, hogy mivel is kell csinálni a screenshotot? Elfelejtettem.
Amúgy nálad a 2D-s érték nem tűnik magasnak, mert nálam a duplája valamiért. -
randras
veterán
válasz
james008bond #4105 üzenetére
Na ez tényleg nem microSD.
-
atoka1
tag
válasz
Nálam csak ilyen 10500 körüli értékeket dob ki, mi a titkod?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Na ezt én is meglesem.Elég jó értékek.
-
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #4049 üzenetére
Ha jól emlékszem annakidején nekem is volt egy ilyen töltőm talán nekem is nokiához
de nekem is tette a dolgát. -
sdd2
veterán
válasz
james008bond #3768 üzenetére
Én is és az gyártói gari mert a T-nél gyártói garanciával árulják az összes telefont, ergo ha gondom van mehetek a gyártó szervízébe is, mert a T- is oda küldi nagyobb hiba esetén...
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #3646 üzenetére
Gondolom igen. Sőt, ha FAT32-es a HDD és van saját tápja, akkor elvileg azzal is mennie kellene.
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #3646 üzenetére
Igen ismerem, már symbianra is volt!
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #3643 üzenetére
Jajj ne hülyéskedj már, én csak örülök, ha másnak is tetszik! Most is azt állítom, hogy a legjobb fájlkezelő program!
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #3638 üzenetére
Az Fx-et tőlem csórtad!
-
Overcome85
tag
válasz
james008bond #3610 üzenetére
Ennyire nem vok képbe a szervizzel de amit biztosan tudok ,h a T elismeri h ez hiba és bizony cseréltethető a készülék miatta!
Amit tanácsolhatok az annyi ,h próbálják meg cseréltetni azok is akik régebben vették!
Sajnos többet nem tudok segíteni pedig megtenném de a Telekom azért az üzletek kezét is megköti. -
Valkűr
addikt
válasz
james008bond #3572 üzenetére
Ugyan ott lemégy a lap legaljára ott vannak letiltva, rámégy is engedélyezed,...
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #3415 üzenetére
Köszi! Lehet hogy írtad korábban is, de akkor még nem érdekelt a dolog, most válhat aktuálissá!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
james008bond #3235 üzenetére
Attól még a kijelzőpanel ugyanúgy működik, tehát fehérnél megy az RGB-ből mindhárom maxon, feketénél pedig egyik sem. Valami hatása biztos van.
-
mumk1
addikt
válasz
A készenléti fogyasztása tényleg brutál jó a Tegra3-nak.
Kevesebbet esik 8óra alatt, mint a Sensation 1óra alatt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ennek a programnak mi a neve?
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #3158 üzenetére
De ez a dolgokon mit sem változtat... bár szerintem heggesztik már, viszont én a navigációért mindíg is fizettem( na jó a melóhely nem én, kell a munkához)
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #3149 üzenetére
Multitasking tudod
Am végre egy droid amire nem kellet egyből feltolni egy app killert
még nem
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #3149 üzenetére
háttérben
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #3087 üzenetére
Nincs ebben semmi gyanús: szállítással 8.52 dollár. Ebből lehet még alkudni.
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #3079 üzenetére
Használat nélkül 50fok? Mondom, hogy rossz értéket olvas ki a progi az még maghőnek is sok.
(#3078) csuszi: Logout-on több írás is van ami ezzel foglalkozik. Keress rá.
-
bounty123
őstag
válasz
james008bond #3075 üzenetére
Én ezt használom hozzá, tökéletes. Kb. 1 hét alatt ért ide.
http://www.ebay.com/itm/BLACK-Horizontal-POUCH-Belt-Clip-Holster-CASE-for-AT-T-HTC-ONE-X-Leather-Holder?item=270950909118
-
atoka1
tag
válasz
james008bond #3075 üzenetére
Köszönöm, körülnézek.
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #3073 üzenetére
System Tuner volt emlékeim szerint. [link]
-
stilo18
addikt
válasz
james008bond #2973 üzenetére
Más hogy akkor nem megy ugye?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2927 üzenetére
Rendkivul boldogga tesz, hogy gyari allapotban ilyet csinal. Remelem HTC nekifeszul a temanak.
-
randras
veterán
válasz
james008bond #2775 üzenetére
Jó, hát nekem mindegy, végülis csak harmadik telefon óta szívok így a Telenorral, biztosan jobban tudjátok. Ami a lényeg: a T-Mobile-is fejlesztget hálózatot mostanában, a Vodafone a mérvadó, az ő hálózatuk a legstabilabb manapság. Próbáld ki egy Vodafone-os SIM-el is, ha ott nem áll fent, akkor nekem volt igazam, viszont ha azzal is ezt csinálja, valami gáz van a telóval.
szerk: boksz, amúgy mobilnet megy folyamatosan, nem?
-
randras
veterán
válasz
james008bond #2770 üzenetére
Hogyha újraindulás nélkül újra bekéri a PIN-kódot (márpedig azt mondta, nem hallotta a boot hangot), akkor a teló eldobta a hálózatot, majd újra bekérte a PIN-t. Ez nagyjából olyan, mintha átraknád repülőgép üzemmódba, várnál kb. 10 másodpercet, majd kikapcsolnád ezt a módot, és újra bekérné a PIN-t. Ez nálam Sensation-nél sokszor volt, a Telenor hálózatfejlesztése miatt a teló rendszeresen eldobta a hálózatot, és újra bekérte a PIN-t, volt, hogy órákig nem értek el emiatt, mert nem vettem észre (mivel a zsebemben volt), miközben nem voltam fent a hálózaton.
-
bounty123
őstag
válasz
james008bond #2742 üzenetére
1db pixel volt hibás mindkét esetben és 3 napon belül vittem vissza, szó nélkül cserélték.
Atla: dropboxból tudsz apk-t telepíteni, ahogy írtad.
magnusheron: a kijelző legszélét megnyomva nekem mindegyik példánynál behullámzott kicsit, ez szerintem nem hiba. soha senki nem nyomogatja ott így a kijelzőt, csak ha direkt hullámoztatni akarja.
-
törölt tag
válasz
james008bond #2707 üzenetére
a -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #2615 üzenetére
Nálam eddig mindig feltekerte a fényerőt magától fényképezésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest