Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz LouiS22 #9937 üzenetére

Én sem értem. Sokan úgy csinálnak mintha használhatatlan lenne a telefon a jelenlegi állapotában pedig nem. Igaz a Sense kicsit laggos néha, de ha az valakit zavar megoldhatja custom launcherrel vagy ha nem szívbajos akkor romcserével. Én türelmesen kivárom. Biztos kapunk majd frissítést.

(#9939) Youri: mondtam, nem kell azt készpénznek venni. Az a német HTC válasza volt. Emlékezz csak a magyar mit válaszolt Hurrikan-nak.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

• Youri

veterán

Tényleg én vagyok az egyetlen, aki elégedett ezzel a telefonnal?
    Nem biztos, de hirtelen igen. Mivel legyek elégedett? Hogy 3 órát alig éri el a kijelzőidő? Hogy a Sense szép és jó, de szemmel láthatóan darabos a mozgása? Hogy Dühös madarazás közben kimegyek elolvasni egy e-mailt, és visszamegyek, addigra kilőtte az appot? Hogy azoknál az appoknál is ahol van menügomb beépítve alul megjelenik egy kib*szott fekete csík 3 kib*szott pöttyel? Hogy az automata fényerő egyenletes fényviszonyok mellett is pulzálásszerűen változtatja a fényerőt? Hogy akármit állítok, elaltatja a wifit, mert a 3G biztos ingyen van, meg amúgy is biztos az nem fogyaszt? Summázva, nem nem vagyok a telefonnal elégedett. Várok erre a nyomorult frissítésre heteket már, és most beközlik, hogy lehet, hogy törölve van, azt majd lesz egy 4.1 TBA. Persze előtte jönnek új telefonok, amik priort élveznek majd...

RTX ON

• keIdor

titán

Igen. Tudod, másfél éve Galaxy S-em és HD2-m Gingerbread-el gyorsabb volt. Utóbbin még a Sense is rajta volt. A Galaxy S II-m fényévekkel gyorsabb volt már gyárilag is, utána a Sensation is.
    Mindegyiket lehetett főzni, nem veszett el a garancia sem. A másik telefonom, amiket mindig is cégesként használtam iPhone 4, most meg 4S, szintén gyorsabbak.

Nem lenne itt baj, ha megmaradna a garancia bootloader felnyitása esetén, de itt elveszik.
    Már rég 4.1 lenne a telefonon, vagy valami kiszivárgott 4.0.4 Sense-el, csak itt nagyon meg van kötve a kezed, ez a baja mindenkinek. Engem meg idegesít, hogy egy menübelépésnél belaggol a telefon és 2 másodpercre elgondolkozik. Ez alatt a másfél év alatt gyorsabb működéshez szoktam hozzá. Benchmarkok engem sem érdekelnek, nem erről van szó.

Azért én a kamerától sem ájultam el, igaz sokat fejlődött Sensation óta, de az SGS1, SGS2, SGS3, i4, i4S szebb képeket csinál.

Youri: Ez igaz.

zso79: Vártam eleget.:)

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák