Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz Avicularia #11863 üzenetére
Nálam is teljesen ugyanilyen sok LWP!!!Szerintem mindenkinél akad ennyire csak sokan nem veszik észre!(nem akarják talán).Hát ezen van még mit csiszolni, egyenlőre így nem is használok emiatt LWP-t csak sima háttérképet.De ez eléggé szomorú egy ilyen kategóriás készülétől
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #11787 üzenetére
N aközben ide is eljutottam.
köszi a választ.Az első variáns nem old meg semmit, használhatatlan.
Friendcater rég fent van és szinkronizál az eddig sem jelentett megoldást.Csak a HaxSync féle működik, a többi nem.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Emilchen
tag
Újabban ha az összes widgetnél hosszan lenyomok egyet, akkor nem csak ez az egy jelenik meg a kezdőképernyőn, hanem egy ún. névtelen mappa, amiben két widget van, az egyik amit eredetileg a kezdőképernyőre szántam, meg még egy. Hogyan tudom elérni, hogy csak a vágyott widget jelenjen meg egyedül? előre is köszi.
-
Hegasus
senior tag
válasz gyuri81 #11885 üzenetére
Ma egész nap csak könyvet (pdf) olvastam, és mit ne mondjak elég jó lett...
Mivel otthon voltam, így a net az asztali gépen ment, tehát wifi, meg 3g off, és 40 %-os fényerő, de akkor is elég jó lett, (angry birds-el is volt egyszer 4 óra játék idő), de mikor a wifi be van kapcsolva akkor 2,5-3,5 óra szokott lenni... használattól függően. Elég durván eszi az akkut a wifi meg a 3g.Szerk.: És természetesen minden gyári.
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
g0n21
senior tag
válasz Face8814 #11891 üzenetére
Van eBay-en, egy IPG nevű fólia, hasonló, mint a zagg, csak 7£ szállítással. Én kipróbálom előbb ezt, ha nem válik be, jöhet a Zagg.
Van videó eBayen, meggyőző..Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Face8814
őstag
válasz Cybertrone #11888 üzenetére
Már rég vettem volna ha nem lenne ez a parám hogy készülékcsere esetén kb kidobott pénz. Minden esetre köszi a véleményt, agyalok még rajta....
Ez a mostani fóliám elég "suttyó" ehhez a telóhoz de egyelőre teszi a dolgát![ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Dicker
őstag
válasz gyuri81 #11885 üzenetére
Kevés használattal: maximum 4 nap.
Átlagossal: maximum 2 nap
Erőteljes igénybevétellel: még mindig 1 nap, mint minden más telefonKijelző:
3-4 óra, és ez 18-36 óra készenlét mellett. Szóval nem úgy, ahogy a tesztelők, hogy az elejétől fogva megy a képernyő gyakorlatilag megállás nélkül, és akkor lett 5 óra.- a fényerőt manuálisan állítom, ha kimegyek maximum, ha bent vagyok 30%.
- wifi megállás nélkül megy, ha nem lenne akkor azonnal kapcsolódik a mobilnetre
- email, időjárás, dropbox, google fiók, facebook szinkron
- helymeghatározás, stb. bekapcsolva
- skype fut -
Cybertrone
veterán
válasz Face8814 #11887 üzenetére
Leszopod magad mire szoszok, es piszok alaszorulasa nelkul frankon felrakod, de eri a penzt azom van... Kicsi fura tapizni utanna de szokhato!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
veterán
közel 2 hét telt el a frissítés óta....akkumulátor mennyit javult? mit tapasztaltatok?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Face8814
őstag
válasz kosturica #11881 üzenetére
Ajaj....
Utánanéztem ennek a fóliának, illetve pár éve már találkoztam vele testközelből egy iPod Touch-on és elég meggyőző, de az ára miatt kicsit sajnálnám ha kidobott pénz lenne egy esetleges gariztatás miatt.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
veterán
kész ennyi volt...tovább nem várok !! holnap megveszem a hox-ot, ha hullámzik a kijelzője, ha nem, akkor is.....függő vagyok nem bírom telefon nélkül (főleg hox nélkül)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Face8814
őstag
Használja valaki a telójána a Zagg Invisible Shieldjét?
Vajon le lehet venni róla ha esetleg pl egy garanciális csere miatt új készüléket kapnék?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
mumk1
addikt
válasz Cybertrone #11873 üzenetére
Vóót má. Meg különben sem használok olyat, amihez nem kell root. Elvből.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide vág,de hátha itt tudja valaki a választ...
Annó volt egy programom ami az értesítési sávba tudott kapcsolókat rakni(wifi,BT,stb..), olyanokat mint ami a galaxy s 1-2-3ban gyárilag van...csak persze ügyesen töröltem annó...Tudja valaki melyik program tud ilyet?(persze root nélkül)
-
Jamesch
tag
Hasonló helyről/feltételekkel vettem, konkrétan ujgsm.hu-ról.
Kb 1 hónapja akkor még 136ért, gyári garis akkor sztem 150 fölött volt, vmint türelmetlen voltam és aznap kellettDoboz, telefon minden rendben van igazából, ők is a bolti gari keretében a hivatalos szervízbe viszik a telefont.
Egyelőre még nem kellett ilyenhez folyamodnom szerencsére bár a WiFit néha mintha eldobná a telefon, ez nem tudom a sokat emlegetett típushiba-e.
Amúgy júniusi gyártmányt kaptam.Az egyetlen hátulütő, hogy nem Európába szánt készülék, hanem Asia WWE (hogy kerül ez esetben rá magyar menü?) és emiatt az update-et még nem kaptam meg.
Ha ilyen szürkeimportost vásárolsz, ezt sztem csekkold le, szofvernél kiírja.
Optimális a x.xx.401.11-es szoftú, ez az euba szánt, bár ezek közül az angolok még szintén nem kaptak update-et, ugyhogy nem garantált semmi.
Az enyém amúgy x.xx.707.xx-es, a 3 számjegy adja a régiót.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
rígel
őstag
Biztos hogy szürkeimportos készülékről van szó, jó esetben nem szolgáltatói készülék.
Tudom hogy 20 eFt sok, de mérlegeld, hogy egy esetleges meghibásodás (korai példányoknál van néhány nagy esllyel bekövetkező probléma) esetén mennyi a vesztenivalód. Vagy ha el akarod adni, mennyivel kevesebbért teheted majd meg.
A gyártási időt a dobozon lévő szériaszámból tudod meg (S/N..) -már ha van doboz, vagy tényleg az adott készüléké- de kiolvasható a készülékből is. -
-
KZP
őstag
Az a baj, hogy az a pár ezer forint ebben az esetben majdnem 20.
Gondolom, szürkeimportos készülék. Nézegettem több webáruházban (pl. az árgépen kidobott boltok között), majdnem mindenhol hasonló feltételekekl szerepel a garancia. Persze csak ebben az árkategóriában.
Gondolom, hogy ők is a gyártói garanciát veszik igénybe hiba esetén, csak mivel nem tudnak magyarországi számlát adni (legalábbis én így sejtem), ezért nem akarják, hogy a vevő mászkáljon be a hivatalos márkaszervízbe, nehogy kiderüljön a turpisság...
Azt hogy tudnám ellenőrizni, hogy mikori gyártású a telefon? Mármint vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
Te döntöd el, hogy megéri-e a kockázatot a pár ezer forintos árelőny. Nekem semmiképp nem érné meg, de a döntés a tiéd.
hurrikan:
"bolti garanciát" nem neveznék garanciának, mindenképp értékcsökkentő tényező, ha nincs rendes gyártói garancia, márpedig KZP azt írta hogy nincs ilyen.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Egyébként 127e lenne náluk.
-
mumk1
addikt
válasz Avicularia #11858 üzenetére
Látszana, de ezt a linket csak Te látod.
-
Avicularia
veterán
Itt a videó. Galaxy tab 7-el lett felvéve,nem valami jó minőség,de remélem látszik a lényeg.
[link] -
rígel
őstag
válasz hurrikan #11854 üzenetére
Te adnál 120 ezret egy kvázi garancia nélküli, ki tudja honnan származó HOX-ért?
Mondjuk ha megbízható, "nagymúltú" üzletről, nem túl régi gyártású és biztos forrásból származó gyárilag független darabról van szó, talán. De ha ezek valamelyike nem teljesül akkor messzire elkerülném...[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
Egy furcsaságra lettem figyelmes: mind a gyári beállítások battery része, mint a GSam Battery Monitor progi valótlanságot jelenít meg a mobil térerőt illetően.
A gyári battery statisztikában a Mobile network signal egy fixen fosszínű csík, mintha az utolsó töltés óta kizárólag közepes térerő lett volna. A GSam Battery Monitor a Radio statisztikánál szintén azt mutatja, hogy az 1-től 5-ig terjedő skálán csak és kizárólag 3-as térerő volt az utolsó töltés óta.Ez (mármint hogy csak közepes térerőt láttot volna a telefon a megvétele óta) több dolog miatt is kizárt:
1. mind a melóhelyemen, mind otthon a szemben levő háztömbön van a szolgáltatóm bázisállomása, tiszta optikai rálátással (tehát még egy vasbeton fal sincs útban). Értelemszerűen minden létező telefon max térerőt jelez.
2. a státuszsorban a térerőt jelző ikon full térerőt mutat fenti helyeken
3. a GSM Signal Monitoring progi is max, kíváló térerőt mutat fenti helyeken
4. a városban és a hegyekben mindenfelé kószálva párszor betévedtem már elég gyengén lefedett részekre, tehát kéne lennie a statisztikában gyengébb értékeknek isValami érdekes szoftveres bakinak tűnik a dolog, mert a státuszsorban és a valós idejű hálózatmonitorozó progikban a tényleges térerő látszik, és egyébként sincs semmi panaszom a mobil rádiós részre.
Észlelt valaki hasonlót a legutolsó frissítés óta? Vagy csak nálam jelentkezik ez az érdekesség.
Én megvétel után egyből rányomtam a szűz telefonra a frissítést, így nem tudom, hogy előtte is ilyen lett volna-e. Mivel nem igazán zavar, így a resetet és a velejáró "mentsünk le mindent, aztán pakoljunk vissza minden progit és állítsuk be újra" szertartástól egyelőre eltekintek -
zsofzsof12
csendes tag
válasz Avicularia #11853 üzenetére
4.0.4-en pedig se megállás sem akadás,ahogy írtam is fentebb....
Sony Xperia T & Xperia acroS! -telefonok, hibák nélkül!
-
Avicularia
veterán
válasz zsofzsof12 #11851 üzenetére
Konkrétan 4.0.3 alatt megálltak a lwp-k,amíg a kijelzőhöz értél sense alatt. Valóban nem akadt
-
rígel
őstag
-
zsofzsof12
csendes tag
válasz Avicularia #11847 üzenetére
Én ezt használom:
és SENSE-n használom.
Soha nem akadt még be, annyi, hogy 4.0.3-on is SENSE4.0-án egy idő után megállt. 4.0.4-es frissítés óta megállni sem áll meg, akadni pedig továbbra sem akad. Pedig 2hónapja használom. Használtam a Föld HD-t is, az sem akadt.
Még acroS-en sem akad be, vicces lenne ha X-en beakadnaSony Xperia T & Xperia acroS! -telefonok, hibák nélkül!
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Nagyon tervezem egy ilyen (független, új) készülék vásárlását a közeljövőben.
Mi a véleményetek az ilyen bevásárlóközpontokban található GSM boltokról? Rákérdeztem, 1 év hardveres + 2 év szoftveres, de bolti garancia lenne rá az eladó szerint.
Bár azt hozzátette, hogy probléma esetén ők is a hivatalos HTC szervíz felé továbbítják a készüléket.
2002-ben alakult cég, több nagyobb bevásárlóközpontban is megtalálhatóak.
Viszont lényegesen olcsóbbak a készülékek náluk, mint pl. a szolgáltatóknál, vagy nagyobb műszaki áruházakban. Még sosem vásároltam ilyen üzletben, ezért vagyok most egy kicsit tanácstalan.[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz Avicularia #11847 üzenetére
Ha csak azzal az eggyel akad, akkor nem feltétlen a Sense-re gyanakodnék. Ott van mindjárt próbának a gyári lwp-ék között a "víz" elnevezésű. Az például mit mutat akadás terén?
-
zsofzsof12
csendes tag
válasz hurrikan #11775 üzenetére
Nagyon frankó, gyors akadás mentes az acroS. kellemes csalódás, jót vártam, de a hardverhez képest sokkal jobb annál is mint amire számítottam
Majd küldök át vízalatti képeket nagyon jó. És az üzemidő is. 2napot simán viszi. nagyon rég hiányoltam már egy ilyen modellt, ami vízálló, bírja a strapát, de emellett hardveresen is korrekt.Sony Xperia T & Xperia acroS! -telefonok, hibák nélkül!
-
hurrikan
addikt
Ezek szerint csak azok vagyunk többen akiknél nem akad....
-
Dicker
őstag
válasz Avicularia #11843 üzenetére
Ha teljesen akadásmentes hullámzást szeretnél, akkor azt egyedül ebben a telefonban találod meg, csak meg kell keresni a megfelelő darabot. HTC-ék megoldották!
Amúgy kipróbáltam most én is, de küldhetnél egy linket róla, hogy melyiket nézted. Nálam nem akadt, de nem tudom, hogy ezt, hogy lehet kibírni. Inkább a szélét nyomogatom erősen, ha ilyen vágyaim támadnak. -
mumk1
addikt
válasz Avicularia #11843 üzenetére
Csak kíváncsiságból, dobjál fel egy akármilyen lanchert és nézd meg azzal is.
-
mumk1
addikt
válasz Avicularia #11838 üzenetére
Ez sem akad, vagy csak jól fogy.
-
hurrikan
addikt
válasz Avicularia #11838 üzenetére
Én a kezdetek óta azt használom csak egy naplementés háttérrel, soha egyszer sem akadt még be.... a hiba nálad van.
Valamint használtam egy Magyar lobogó zászló mozgó hátteret is, az sem akadt be soha, nem hogy X-en, de még Xperia Ionon és P-n sem....
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz waccamár #11837 üzenetére
Kipróbáltam mind one x-en mind asus transformeren azt a samsung lwp-t amikor fodrozódik a víz. Asus elvileg gyengébb de mégis tökéletesen fut rajta, míg one x-en eléggé be tud akadni. Szóval meg mindig van mit csiszolni rajta.
Ja és az asuson 4.0.3 fut még, nem is jön ki rá a 4.0.4 hanem elvileg holnap jön a JB. -
waccamár
senior tag
Leszedtem a Galaxy Pack live wallpapert, és hihetetlen, de akad -.- Az animáció annyira nem durván, de néha beakad, de pl. egy mappamegnyitásnál nagyon látszik. Milyen teló kell ahhoz hogy egy live wallpaper rendesen fusson? -.-
-
r4z
nagyúr
válasz hurrikan #11834 üzenetére
Akkor én is beszállnék egy videóval, csak én Budapestről. Szintén One X-szel, fullHD-ban rögzítve. A hang azért olyan, amilyen, mert 10 méterre (se) voltam egy hangszórókötegtől. Amit még hozzátennék, hogy az optika konkrétan nem érzékelte a zöld fényt a tűzijátéknál, így azok narancsos-vöröses árnyalatot vettek fel.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
hurrikan
addikt
Augusztus 20-ai tűzijátik Egerben
Rögzítette: HOX
-
hurrikan
addikt
Nálam is sok minden fut.
Bár nem éppen ezek de futnak azért bőven.
Facebook, Facebook Messenger, Fancy Widgets, és egyebek.Más, akinek nem jó a multitasking. Illetve nem elégséges. Annak tudom ajánlani a RAM Manager progit, igaz fizetős, meg root kell hozzá. De van egy olyan opció, hogy "balanced (more multitasking)" én ezt állítottam be. Így alap állapotban kb. 300mb a szabad a rendszerben. Viszont ha indítok dolgokat nem lövi ki a többit mint előtte. Akár 7-8 nagyobb program is simán fut egyszerre minden gond nélkül.
-
g0n21
senior tag
válasz lcee79 #11831 üzenetére
Valójában nem tudom, mik játszanak közre, most nyitott appokkal 5530, viszont úgy érzem/gondolom, hogy az 5500 és 6000 közti ingadozó (!) különbsèg használat közben nemigazán számottevő. Vagy tévedek?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
g0n21
senior tag
válasz hurrikan #11828 üzenetére
Akkor háttérben futott sokminden, gta3, fb, gmail, viber, skype, viszont most csináltam 2 tesztet, bezárt appokkal, ès 5720 körüli mindkettő. Nem hard reseteltem frissítès után. Ez ennyit számít?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #11828 üzenetére
Szerintem az üzemidőn kívül semmi nem szól az S3 mellett.
Talán még annyi, hogy makró fotókban jobb az S3.De kijelző (mind fényerő mind színhűség tekintetében), anyagminőség, összeszerelés, kezelőfelület, hardveres teljesítmény, hangszórók, hangminőség, Wifi/GPS/HSDPA modem erőssége, strapabíróság. Valamint szerintem formaterv is, bár ez szubjektív. Mindezekben az OneX a jobb.
Nagyobb szoftveres bug egyben sincs (illetve nem tudom az S3-ban javították e már a mikrofon elnémulást). Támogatottnak mindkettő megfelelően támogatott.
Ami nekem az S3-ban hatalmas csalódás volt az a kijelző, és a rendkívül gyatra hangminőség hívásoknál. Itt az X-nél az üzemidő volt csalódás eleinte, de a 4.0.4 ezt is megoldotta, a frissítés óta 12-16órás üzemidőim vannak. És használom ám rendesen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Érdekes mekkora pontkülönbség.
Mert nálam 4.0.4-es frissítés óta 5900 alatt még nem futott.
Most is lefuttattam pont este egy ismerősnek és 6001 pontot futott.
Nenamark2-n is veri az S3-at frissítés óta. továbbá Linpack-ban is. AnTuTu-ban meg egyformák.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
g0n21
senior tag
válasz rena224 #11822 üzenetére
Nem szokásom belemenni az SGS3 vs. HOX vitába, de a Külcsín-belbecs vita azért mostmár nem feltétlenül ennyire fix.
Ezt a képet a 4.0.4-gyel lőttem már, úgy, hogy aznap egyszer nem zártam be magamtól programot, max a HOX, ha Ő úgy gondolta.
A Samsungosok 5100-5700 közötti Quadrant-tal büszkélkednek.Tess, 5400. Viszont szerintem nem ez mindennek a lényege, szerintem a két telefon hardware-es teljesítmény alapján hasonló szintre lőhető be, hacsak nem egál,
kezelőfelület Samu MotionWiz vs. HTC Sense,
képernyő Samu Amoled vs. HTC SLCD2.
Borítás Samu recsegős hajlékony műanyag vs. HTC házilag nem megbontandó unibody polikarb.
Samu kamera picit jobb vs. HTC kamera halvány f1nggal gyengébb.Szvsz: Samu szakterület: háztartási elektronika vs. HTC (High Tech Computer Corp.) ---de ez már csak gonoszkodás.
HELP: állítható, hogy amikor ékezetes betűket akarok írni, akkor a nyomva tartás (hogy előjöjjenek az ékezetesek) ideje mennyi legyen?
-
S e t h
nagyúr
Ha puritánul akarnám kifejezni magam, akkor azt mondanám, a külcsín a htc, a belbecs a samu.
Ha volt már korábban htc-d és rabul ejtett a sense, akkor htc, ha fontosabb a fotók minősége,a készenléti idő, rootolás, akkor samu.
Panasz mindkét telefonra van, ahhoz képest, hogy prémium kategória.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zorromoto
senior tag
Szia.
Igaz csak egy vélemény a sok közül ,de azt javaslom olvass vissza kb 2-3 hónapnyi hozzászólást.Amit én leszűrtem:A samsung talán hardware-ban erősebb .Az biztos hogy újabb technológia.Anyaghasználatban nem kérdéses hogy a HTC jobb.Kijelzőben attól függ mire gerjedsz jobban amoled vagy az slcd2.Software-en ha szereted a sense-t akkor egyértelműen megint HTC.Amúgy a JB-t mindkettő meg fogja kapni a samu valószínűleg 1 hónapon belűl.Mindkettő támogatva van rendesen főzött Rom-ok tekintetében.Annyi hogy ha jól tudom a htc-t még nem tudták s-off-ni
Végűl: Sajnos nagyon sok a hardwares-en hibás darab.Van akinek már 3 szor járt szervízben.Mondom még egyszer ezt az itt olvasottak alapján írom most.
Még mielött valaki elkezdené, nem vagyok samsung fan ,sőt ezelött desire-m volt,és nagyon szeretnék htc-t, de ezt a modelt lehet kihagyom. -
rena224
tag
Sziasztok! Lenne 1-2 gyors kérdésem Hozzátok Lehetőségem nyílt arra, h beruházzak vagy egy S3ra, vagy egy One Xre, de kicsit nehézkes a választás! arra lennék főleg kíváncsi, hogy nektek, mint tulajoknak mi a véleményetek a telóról? általános használat, esetleges bugok, szoftver, hardver, fagyások, romolhatóság, bármi egyéb ami említésre méltó esetleg??? ajánlanátok-e vagy sem? megkönnyítenétek vele a választásomat, szóval így előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek minden jót, sziasztok
"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Pár napja frissült a gmaps (térkép) ma sokat kellett használnom s fura dolgokat csinált, útvonal tervezésnél megtervezte ugyan gond nélkül, de miután ráböktem a térkép nézetre az útvonal ugyan még megvolt, de az útvonaltervet már nem tudtam elérni, mert csak újat volt hajlandó tervezni.
Így gyakorlatilag egy út alatt jó 10-15 alkalommal kellett újra megterveznem az útvonalat, hogy lássam mikor mi fog következni. Elég kényelmetlen.
Másnál fordult elő ilyesmi?
Megoldás gyanánt töröltem a térképet, s letöltöttem újra a legfrissebbet. De egész napos mászkálás után még nem volt kedvem/időm/erőm ellenőrizni, hogy megjavult-e.Holnap leellenőrzöm, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
-
LouiS22
veterán
válasz Ra's al GHul #11819 üzenetére
Érdemes nem tömegével progit telepíteni, így gyorsabban ki tudod szűrni, ha valami meghülyíti a rendszert.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Ra's al GHul
csendes tag
válasz LouiS22 #11811 üzenetére
LouiS22! Úgy értettem ezt a szervizest, hogy nekem szolgáltatós van és a Telemax nem erősítette meg hogy ők lennének a hivatalos szerviz , ahogy kosturica is mondja E-carbe csak függetleneket vesznek be.
De amúgy mind1 is biztosan az lesz amit mondtál, hogy valamelyik telepített progi kavart be, de mint írtam hála a jó égnek egy egyszerű szoft-reset is megoldotta és remélem többé nem jön elő vagy max jön a hard reset.
És köszi a gyors választ!!!
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #11816 üzenetére
Az biztos... Csak drága játék
Kocsival, bp, thoman istvan u. Vège, körforgalom, google earth elég jó fotókat mutat, pàrszor voltam is ott. So, vagy kocsi teteje, vagy barátnőm vállaKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #11814 üzenetére
Köszönöm. Nem terveztem profi fotókat, csak emlèknek pár kèpet...
Ha nagyon profin akarnám, hoznám munkahelyemről a RedScarlettet, vagy az 5d-t...
Viszont hasznos a link, köszi!Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
Fényképezőgép és állvány.
Értékelhető fényképet, ráadásul tömegből nehéz lesz telefonnal csinálnod: hiába lő gyorsan, a fókuszt valahova tenned kéne, egyébként csak azt fogod bukni, ami a tűzijáték fényképezésének lényege lenne.
Kis olvasnivaló: [link]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
g0n21
senior tag
Naiv kèrdès, de esti fényképezésre melyik módot ajánljátok? Low light, vagy landscape? (igen, a tüzijátékot lőném le)
-
-
LouiS22
veterán
válasz Ra's al GHul #11810 üzenetére
1. nincs kérdéses szerviz, egy picit olvass csak vissza. 27-ig E-Care, onnantól Telemax.
2. Nem olvastam ilyen hibákról, erős a gyanúm, hogy valamit telepítettél, és bekavar.
-
Ra's al GHul
csendes tag
Hali! Érdeklődnék, hogy más is tapasztalt-e esetleg olyat, hogy az új szofttal mikor bejövő hívása érkezik akkor elindul a csöngés és utána újra elindúl azaz hallhatóan párhuzamosan fut a csengőhang............ ? Illetve még azt, hogy ha le van zárva a kijelző és megnyomjuk a bekapcs gombot, de nem oldjuk fel akkor nem alszik el a kijelző........... A szívroham kerülgetett, hogy mik ezek az anomáliák, ilyen kérdéses szervizes időszakban, de hála istennek egy szoftreszet megoldotta!!!!! Azért nem kéne ilyen furcsaságokat csinálnia..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest