- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
deejaydany
újonc
Köszönöm a választ megpróbálom szűkíteni és megtalálni a megfelelő kamerát. Szerencsére nem az első M7 ami a kezembe akadt a 14. szervizelés alatt, de eddig ázott vagy lcd, max komplett ház csere volt. Lilulással nem kaptam készüléket, viszont most beszámoltam egy plexi töröttet és már a kamerán kívül minden alkatrész megvan a komplett felújításhoz, hogy egy vadonatúj állapotú fekete M7 legyen az új céges telefonom, de amíg ez nincs orvosolva nem szívesen raknám össze. Esetleg nincs ötleted honnan tudnám az általad említett kamerát megvásárolni? Üdv
-
deejaydany
újonc
Üdv mindenkinek! Fel szeretnék újítani magamnak egy M7-et. A kamera lilulást egy kamera cserével meg tudom oldani, vagy más hardveres alkatrészeket is cserélni kell? Ha igen akkor pontosan melyiket rendeljem az ebayről
, mivel már több típusú ultrapixelt is találtam rajta, úgy gondolom ez talán megfelelő, vagy jobb az olcsóbb is? :
( http://www.ebay.com/itm/UltraPixel-Rear-Back-Side-Outer-Camera-Replacement-Part-For-HTC-One-2013-M7-/201134916399?hash=item2ed493432f:g:4moAAOSwDk5T0btI) .
Esetleg a felső átvezető fóliát a headsetcsatlakozóval vagy az alaplapot is cserélni kell a probléma elharítására? (ezeknek nem örülnék)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged