- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
deejaydany
újonc
Köszönöm a választ megpróbálom szűkíteni és megtalálni a megfelelő kamerát. Szerencsére nem az első M7 ami a kezembe akadt a 14. szervizelés alatt, de eddig ázott vagy lcd, max komplett ház csere volt. Lilulással nem kaptam készüléket, viszont most beszámoltam egy plexi töröttet és már a kamerán kívül minden alkatrész megvan a komplett felújításhoz, hogy egy vadonatúj állapotú fekete M7 legyen az új céges telefonom, de amíg ez nincs orvosolva nem szívesen raknám össze. Esetleg nincs ötleted honnan tudnám az általad említett kamerát megvásárolni? Üdv
-
deejaydany
újonc
Üdv mindenkinek! Fel szeretnék újítani magamnak egy M7-et. A kamera lilulást egy kamera cserével meg tudom oldani, vagy más hardveres alkatrészeket is cserélni kell? Ha igen akkor pontosan melyiket rendeljem az ebayről
, mivel már több típusú ultrapixelt is találtam rajta, úgy gondolom ez talán megfelelő, vagy jobb az olcsóbb is? :
( http://www.ebay.com/itm/UltraPixel-Rear-Back-Side-Outer-Camera-Replacement-Part-For-HTC-One-2013-M7-/201134916399?hash=item2ed493432f:g:4moAAOSwDk5T0btI) .
Esetleg a felső átvezető fóliát a headsetcsatlakozóval vagy az alaplapot is cserélni kell a probléma elharítására? (ezeknek nem örülnék)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest