Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi. Megfogadtam a tanácsod, de az eddig makulátlan akkuval gondjaim vannak. Sose merült még kikapcsig, most abszolút értetlenül állok a problémával szemben. Négyszer fullra töltöttem, de totál zavarodottan merül továbbra is. 50 százalékig arányosan, aztán lerakom éjszakára aludni, és reggel úgy ébredek, hogy a semmitől csutkára van merülve. Alacsonyabb töltöttségnél pillanatok alatt elfogynak a százalékok, feltöltve semmi gond. A nagyobb gondom viszont nem ez, hanem az, hogy az akku fele annyi ideig sem bírja, mint előtte. Az én igénybevételem mellett a két napot minimum tudta, most egy nap a plafon. Szerintem totál átvágja magát a telefon, magával az akkuval nem lehet probléma. Van valamiféle javaslatod, esetleg bárki másnak? Jelenleg a telefon kis túlzással használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest