- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
igen, közben leesett.
a hozzászólásaimra adott válaszaid alapján csináltam, csak "véletlenül" a rom telepítésre vonatkozó boot.img újraflashelést az új kernel felrakása után csináltam. még 1-2-szer újrarakom, aztán menni fog.
egyelőre ott tartok, hogy random elindul a zsebemben a be sem állított ébresztő, a stopper, sőt a nem wipe-olt tároló backup mappájában lévő egyelőre újra nem telepített appok. pl. a powerampot nem is telepítettem még, erre hallom, hogy szól a zene a zsebemben (nem a gyári lejátszó, hanem a power amp). cache, dalvik, data természetesen wipe-olva lett.
(7. pont, ugye...)
lehet, hogy egy teljes factory reset, aztán még egyszer elölről minden...
az elemental nem hinném, hogy hibás, mert ugyanúgy konfiguráltam, mint a múltkor. sőt, még finomítottam is rajta, mert most jöttem rá, hogy a htc logóra is be volt állítva valami (menü?), szerintem amiatt volt, hogy gépelés közben felugrottak a beállítások, amikor véletlenül rányomtam a htc logóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows Insider Program
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest