- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt már olyan jellegű problémát a One-nál, hogy egy idő után mindenféle hangjelzés megszűnik a készüléken? A restart megoldja a problémát, de elég idegesítő hiba, hogy ha hívnak akkor nem hallom. Az meg a pláne a dologban, hogy ilyenkor az ébresztő sem működik, a múltkor majdnem elkéstem a munkahelyemről, mert reggelre néma lett a telefon... Eddig sosem kellett napi szinten újraindítani a telefont, de most már elővigyázatosságból minden nap reggel és este is nyomok rá egy restartot. Vírusaim, malware-jeim nincsenek, azt már ellenőriztem.
Elképzelhető, hogy valamelyik app okozza ezt, de ötletem sincs, hogy hogy tudnék rájönni, hogy melyik a ludas... Gyári (T-Mobile-os) 4.4.2 van a masinán, kb. a 4.4-es update óta kezdett jelentkezni ez a probléma.Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest