- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Én nagyon tartok tőle, hogy már nem sokáig húzza az M7-em, egyre furább dolgokat művel.
1. Nagyon lassú lett, pedig nincs agyonrakva appokkal... A régi gyorsaságától fényévekre van a jelenlegi működési sebesség. Lehet ezzel valamit kezdeni? Anno mikor egy régi Huawei-em volt, azon nagyon sokat segített a root és a CFW, nem tudom, hogy itt érdemes lenne-e ezt megkockáztatni...2. Múltkor egy teljes reboot loopba került a telefon. Bekapcsolt, benyomtam a screen lockot, újraindult. Ezt kb. fél órán keresztül folyamatosan csinálta a telefon, és iszonyatosan felforrósodott a hátlap.
3. Két héttel ezelőtt mikor annyira veszettül hideg volt, 42%-os töltöttségi mutató mellett egész egyszerűen csontra merült, és kikapcsolt állapotban történő töltést követően lehetett csak bekapcsolni.
4. Recseg az alsó hangszóróm
Fülessel nincs gond, de kihangosítva, vagy füles nélkül videót nézve elég tré.
Tudom, hogy nem kell meglepődni ezen, jövő tavasszal már négy éve, hogy nálam lesz a telefon, de valahogy ódzkodom a váltástól, hozzámnőtt az M7, és szerintem a HTC azóta sem gyártott ennyire letisztult és szép telefont.
Mire érdemes innen váltani? Az M9/One 10 mennyire más élmény? Vagy inkább valami Samsung legyen?
Aki váltott, annak mi a tapasztalata?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő