-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #14089 üzenetére
Igen ha s-offolod vagy nyitod
Zack: most jött vissza a smart remote nézd meg azt. Tanítható minden gombra mást rakhatsz.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #14125 üzenetére
Lehet!
Nyitod, custom recovery, recoveryből SuperSU!(#14127) enginev3.0
Csak nyitással! -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #14089 üzenetére
?
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14080 üzenetére
Sikerült?
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14038 üzenetére
Ha is kapcsol létezik a ping amit a droid nem igazán kezel jól.Épp ma irtam egy forumtársanak erröl hogy ebben a droid elbujhat az ios mellett.
-
Land
veterán
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Azért ez erős.
S2 jól optimalizált, kiválóan ROM-olható telefon volt, Sensation nem érte el a szintjét. Talán jelenleg is a 4.0.3 szintjén van ragadva.
A HOX szép telefon volt, de kicsi volt az aksija és a Tegra sajnos baklövés volt. S3 jobban fotózott, aksival jobban bírta és a Wolfson miatt jól is szólt. Idén a One valóban veri a konkurenciát. írom ezeket úgy, hogy volt S3-m, LG 4X-em, HOX-om, S2-m, One-m. Egyértelműen a legjobb telefonom eddig a One miatt. Igazából egy korrekt kamerát érdemelt volna és akkor minden téren a csúcsot képviselné. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Így utólag az x a kelleténél lassabbnak érződik néha+baromi gyorsan merül, mintha nem is lenne neki egy plusz energiatakarékos magja, illetve én a fémet is hiányoltam a házból.
Amúgy régen volt egy olyan opció a gyári böngészőben, hogy ha kétszer a status barra nyomtál, akkor felpörgött az oldal a legtetejére, elég hasznos volt, de úgy látom kivették, csak tudnám miért. :S
Amit viszont a one-ból hiányolok, azok a pogo pinek, kár értük.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13713 üzenetére
Diamondot szerettem, sorozatos nokia és ericsson készülékek után, viszont azért adtam el, mert elkezdtek húzni, hogy csajos teló.
Desire volt az első normális sebességű androidos telefonom, imádtam az elegáns kinézetét.Az első készülékeim, közös használattal nokia hd823 westelen, motorola micro tac, nokia 2110, siemens c25, ericsson ga318, nokia 3210, telit gm83 (ez volt az első teljesen saját mobilom), motorola v3, nokia 8210, nokia 6230i.
Az első, amit saját pénzen vettem, az egy ericsson r320 volt, majd ericsson t65, nokia 3650, nokia n80ie, nokia 6288, vodafone 245, samsung sgh-i607, és utána a htc széria.WM és android telók közül az egyetlen, amit nem buheráltam, az a one x volt, ezért is kezdett egy kicsit viszketni a tenyeremben, és váltottam one-ra, viszont az meg most egyelőre nem rootolható nyomtalanul, de azért a remény él, nem úgy, mint az x-nél.
Avicularia: ha darabszámot is nézünk, akkor desire-ből 2db, hd és hd2-ből 2db, magicből 4db, heroból 3db, sensationből 2db.
Nem cserés készülékek, hanem a fő telefon mellett mindig cserélődtek a másodlagosak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13707 üzenetére
2009 óta: Diamond - Hd - Magic - Hero - Desire - Hd2 - Desire Hd - Sensation - One X - One
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13554 üzenetére
A fekete x szerintem inkább szürke, míg ez ténylegesen fekete, szerintem jól/jobban néz ki+meg persze a fémes hatás.
Bár szerintem a legszebb a kék.
A por inkább a hangszóró rácsába megy bele, szerencsére a ház és a kijelző közti rész nem telik meg porral, mint a x-nek.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #13557 üzenetére
Fekete
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
enginev3.0 #13549 üzenetére
Kb 2 hetet vacilláltam hogy a fehéret vagy feketét vegyek.
Fekete mellett döntöttem, hát hallod a képek és a valóság között ég és föld a különbség. Képen tényleg olyan világos szürke, élőben meg fekete.
Úgy gondolom, hogy nem nyúltam mellé színválasztást illetően, de ezt a döntést akkor is neked kell meghozni, nem akarlak befolyásolni ebben -
Zirowe
nagyúr
válasz
Feketébb, mint az x.
-
ffodi
veterán
válasz
Pedig a fekete élőben nagyon szép, ha vigyázol rá, a kopás sem lesz gond. Nekem speciel jobban bejön, mint az ezüst.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #13265 üzenetére
aaaztaaaaaa...
az a kék mi menőőőő.
tényleg kell nekem is. beszabehu... -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #13248 üzenetére
ez mi a fene?
ilyen nekem is kell -
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #13248 üzenetére
Ez jól néz ki, meg is nézem magamnak
(#13249) spawn21: Igyekszem
-
k.soma
senior tag
válasz
enginev3.0 #13238 üzenetére
Én az ezüsttel voltam így, hogy háát inkább a fekete kéne, fiúsabb meg minden
De az ezüst szerelem volt első látásra. Hozzáteszem, hogy feketét nem láttam élőben.
-
Koris
aktív tag
válasz
Nekem volt mindkettő...fekete
-
spawn21
veterán
válasz
Szerintem a fekete valami rohadt szép.
De van akinek kopik. (szerintem a fehér is, csak nem veszi észre).
Ha újat vennék, az is fekete lenne. -
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Keret? Ha igen, matt körömlakk vékonyan.
(#13146) Xaels
Ennyit tudok én is. Specifikációkat én sem találtam, csak a Wolfsonokról.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Ahogy nézem ez "padlót" fogott. Én nem venném meg, mert ki tudja az esés/becsapódás milyen egyéb belső károsodást okozott.
(#13165) Takhanto: olyan nincs, hogy az fix...
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13157 üzenetére
Ne vedd meg ha zavar, mert meg fogod bánni szerintem
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13160 üzenetére
Ha nagy az engedmény a "hiba" miatt,akkor akár meg is érheti.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13155 üzenetére
Én is így vagyok a tokkal. Nem szeretem. Ezt kár rejtegetni. Ezért csak egy beledugós tokot használok. persze tok nélkül meg benne van mindig a kockázat. Örök dilemma ez, talán nagyobb is,mint Hamlet monológjának a kezdete.
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13155 üzenetére
Miért vetted meg ha zavar a hiba?
-
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #13153 üzenetére
Vegyél rá tokot.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Szerintem ezzel nem lehet semmit sem kezdeni.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Attól függ mi az, hol van?
-
ptya
tag
válasz
enginev3.0 #1034 üzenetére
Eddig nem sok htc-val volt dolgom, de mindig hivatalos márkaoldalon keresztül kellett vmi kódot generálni, v mit, hogy rootolt legyen a teló. Legalábbis így emlékszem. -- És ez gari veszteséggel jár.
Az utóbbi telókra is jellemző volt az ilyen? pl HOX.Remélem így már érthetőbb a kérdésem.
-
Koczó93
őstag
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
Nem vagyok elfogult samsung fan, remélem nem leszek megkövezve
De azért szerintem erősen szubjektív hogy jobb a One X mint az SGS3. Miben? Anyaghasználatban, designban valóban. Ui megint szubjektív.
S3 mellett szól a bővíthetőség, elég jó support és az hogy ha bekrepál valami kijönnek hozzád és fél óra alatt megjavítják. Htc nem a jó szervízhálózatáról ismert ezt tudja mindenki. Mielőtt valaki beszólna hogy elfogult samsungos vagyok jelezném hogy nem, mivel volt Desire-öm, Sensationom és a desire-t a mai napig emlegetem. A legjobb telefonom volt -
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
majd jön egy elfogult samsung fan, és jól beszól neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest