- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
GALARDO #11218 üzenetére
Ez erdekes, nekem a 3+ eves desire-m mindmaig nagyon jo allapotban van, pedig tok nelkul hasznalom, de vigyazok ra ezerrel.
Sot a gyerekeknek is odaadtam, esett le tobbszor, de vigyazok ra.Ugyanakkor Asszonykam n4-eset es a One-t nem hasznalnam sosem tok es folia nelkul.
A n4-esen nincs tok par napja, de mindig fraszt kapok amikor ranezek(Szep, de van egy 2,5 es egy 4 eves tornadonk otthon es a kicsi a masfel honapos 102 centis tvt karcolta ossze egy eve kb 10 masodperces (polocsere) szabadido alatt... nah az a kissrac pusztito... ennek ellenere a telom veszett jo allapotban van. A kolleganom feleennyiidos wildfire-je nincs ilyen jo allapotban...)
Szal igen, tokot mindenre amit feltesz
Hozzatennem, hogy nem mindegy milyet. Ideigelenesen vettem tokot a ONE-ra is, de a poetic uton van idefele, szal az majd vegleges lesz
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11218 üzenetére
Ehhez azért idő kell... Egyébként meg a fém nem ennyire kényes.
De mint mondtam én is bele csúsztatom egy vékony bőr tokba, ami azért megvédi mindentől ami ilyenné tenné mint a képen, a kezem nem fogja így elkoptatni.Az iPad becsomagolásárol is ugyanazt gondolom amit már itt leírtam a One-al kapcsolatban.
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11210 üzenetére
Oké, értelek, el is fogadom a választásod.
Ne érts félre én is használom, és mivel nem véletlen vettem ilyen anyagból gyártott telefont így szeretném is azt fogni..
Mellesleg meg úgy vagyok vele, hogy a telefon van értem, csomagoljam be valamibe azért hogy ha majd egyszer valamikor el akarom adni akkor karcmentes legyen, addig meg ne élvezzem, hááát te tudod... -
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11133 üzenetére
Bocs, hogy ilyet írok, de soha nem értettem, hogy hogy lehet ilyen undorító vackokat aggatni egy ilyen minőségű telefonra.
Csináltál belőle egy gusztustalan műanyag vackot, és még egy gagyi fólia is van rajta ha jól látom, ami matt vonzza a koszt és gyűjti az ujjlenyomatot...
-
capulet75
addikt
válasz
GALARDO #10717 üzenetére
kinek a pap...
mondjuk a studio az egyetlen nem hulladék beats, de annyiért van jobb
-
Valkűr
addikt
válasz
GALARDO #10598 üzenetére
Nincs igazán nagy különbség, meg a tesztekben sem... 4S volt a nejemnek, mivel ő is csak nevét vesz és elfogult...De belátta, 5 év után feladta és Sony mellett kötött ki...
Ettől még lehet jó telefon, csak én vagyok finnyás..De az ismerősen 95 százaléka beismerte, h csak a neve miatt vette és veszi, ki sem próbálták a konkurenciat... Aki látta azt mondja faxa, de marad a nagy név mögé bújva iPhone. De legalább beismerik..Na téma zárva, csak egy szosszenet volt...
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #10582 üzenetére
Gyerekek...Az enyém most lesz 2 hónapos. Nem pár hetes. Valahogy az utolsó 2-3 hétben kopott meg az elülső kamera magasságában 1mm hosszúságban a festett kerett. Biztos hogy garis gond, megy is vissza, de csak miután a 4.2.2 S-OFF működni fog, mert tuti gyári 4.2.2-vel kapnám vissza, és ha most adom be, be fogom szopni a főzelékezést.
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #10487 üzenetére
Nekem is kellemes csalódás...
Mindig attól tartottam, hogy majd épp hogy csak kibír egy napot, de ahogy mások is írják, olyanok akik többet is nyüstölik mint én és nekik is bőven többet mint egy napot elmegy. Nálam meg jóval többet. Így már nem aggódok annyit.Ja és nekem még 4.1.van fenn, ha ez számít valamit ilyen értelemben.
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #9828 üzenetére
Business Calendar
Én ezt használom. Szerintem a widget része is perfekt. Ha fontos a naptár funkció + widget, érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest