- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest