- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest