Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
Sziasztok!
Nemrég telepítettem egy romot (Renovate). Már nem azt használom csak kipróbáltam. A telepítő zip fájlt letöröltem. Tárolás/szabadítson fel helyet/vegyes/ helyen meglepődve látok egy .renovate sort ami 2,16 GB méretű. Sajnos hiába jelölöm be , hogy törölje, nem hajlandó megcsinálni. Próbálkoztam Es File Explorerrel és Total Commanderrel is egyik sem tudja törölni ezt a rejtett fájlt ami az /sdcard/.renovate könyvtárban található.
("a fájlt nem lehet a kukába áthelyezni" üzenetet kapom) Egyben és darabonként sem megy.Tudtok javasolni programot vagy módszert ami segít letörölni?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest