Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
OpenShell+RetroBar- al egész tűrhető
Még Te ajánlottad a retró topikban, nekem bejött. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
"olyan mintha elkezdtek volna fejleszteni valamit de hoppá ez most így nem megy akkor hadjuk bent a régit is"
Igen, ez már az insiders kezdete óta zajlik, de mostanra az official RTM release-t is utólérte az alapelv: "Elkötelezettek vagyunk a folyamatos Innováció mellett”, így szélesebb tömegekhez jut el. Csak keress rá a 24H2 kulcsra. Esztétikával tényleg nincs értelme vitatkozni, de ne hagyjuk ennyiben a dolgot. Erre valók a fórumok, blogok és jóhiszemű infó csere. Küldök privit.
#4 [K2]
Recall / Copilot / Edge és minden erőltetett újdonságot egy opcionális funkcióként kellene felajánlani. Morális vagy driver dolgokat inkább szóba sem hozom.
Ráerőltetik a felhasználókra és Enterprise partnerekre egyaránt ezt a nonszensz forceupdate dolgot, amit annó az insidersben kezdtek... És tömegesen kezd mindenki váltani, százmilliós méretű felhasználói bázis ragad a korábbi rendszeren... érdekes döntések
-
Kész, én vagyok kész tőle totál.
Jelen állapotában olyan mintha elkezdtek volna fejleszteni valamit de hoppá ez most így nem megy akkor hadjuk bent a régit is de közben az új meg félkész kevés tudású.
Én megoldom mert tudom kezelni de pl most cégnél rakás gépet átállítottam és legtöbb user leszólja és igazuk van. Sok minden ami fontos és minden pillanatban használják az butább vagy lassabb lett. Ezt most nem lehet úgy kimagyarázni hogy azért mert új és nehéz megszokni. Simán butább az egész rendszer. Meg szerintem ocsmány mint az állat bár ezzel tudom nem vitatkozhatok. -
#18 Gerasz
+1 ütős párhuzam. Újabb ok egy Open-source / virtualbox mellett
#16 rétisün
Igaz lehet?! de a Onedrive és a többi zsarolós módszer valami egészen új színt ad a történteknek#10 balojazz
Megértem a csalódottságod, de alternatív megoldások is vannak. Nem muszáj erőlködni a win mellett. Újabb ok egy Open-source / virtualbox mellett#9 hcl
És tényleg nehéz nem észrevenni
• villámgyors lett ugyanazon hardveren, de szerencsére minden mással is kompatibilis,
• pici a hardverigény, bőségesebb a telemetria és egyéb felhasználói adatok, pl statisztikáink feltöltése
• Mindez a memória és processzoridő mellé tisztességes sávszélesség zabálást sem okoz
• Nyilván ezektől független a 24H2 is hibátlan és nem egy peches sorozat része
• Ezt a rengeteg innovációt már a közép és kisvállalatok is megérzik, amit prioritásként kezel a picipuha
• Mostanra az AI-PATCH-nek köszönhetően még intelligensebb felhasználók magyarázzák el, miért lagol 10× erősebb hardveren ugyanaz az alapfeladat, ami vígan pattogot egy magon, akár egy PDA-val.
• Szerencsére a win topik is tele van pozitív visszajelzésekkel
A nyóc egész kiforrott lett a vége felé... Sokáig hatékonyabbnak tűnt mint a
félkész w10 betaizé Insiders. Ráadásul a start menüvel elkezdte megtanítani a felhasználókat, hogy mire alkalmas egy jó open-shell -
Gerasz
aktív tag
válasz
SzőkeKapitán
üzenetére
Először csináltak egy kiherélt beállítások menüt, de meghagyták a vezérlőpultot, és nem szóltam,
Aztán elbarmolták a start menüt, és nem szóltam,
Aztán a jobbklikkes menüt is elbaltázott módon megduplázták, és én nem szóltam,
Aztán AI által írt, középre igazított cikkeket kellett olvasnom az új AI funkciókról, de már csak AI kommentelők maradtak, akik felemelhették volna a szavukat értem. -
rétisün
veterán
-
raus
aktív tag
Istenem ments meg ettől az AI-tól. Az Éjjájj olyan okosa hogy mi teljesen elhülyülünk tőle. Tényleg muszáj win 11-re váltani? Nem maradhatna a win 10 kibővített támogatással? Azt mondták, Brüsszelben zajlik valami per hogy a mikroszoft az EU-ban tolja ki még ingyen a win 10 támogatását. Erről tudtok valamit?
-
wjbhbdux
veterán
Hála az EU-nak itt mehet a jobbklikk uninstall a CoPilótára.
-
Köszi a tippeket, hasznos bejegyzés!
-
Narxis
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Ejnyeee, azért ne vádoljuk meg egyből szegényt.
Amúgy miért nem próbáljátok ki a Fedorát? Legjobb érv a Linux mellett a jelenlegi AI-osítási irány a Microsoft-nál.
-
-
balojazz
aktív tag
Anno azt mondta a Microsoft, hogy a Windows 10 lesz az utolsó önálló oprendszer. Tök jól összerakták, nagyszerű volt, noha a 7 azért jobb volt. Erre kidobják, és ezt a hulladékot erőltetik, ami nem is megy fel minden gépre, szarok a frissítések is. Kb 3 éve használom, de nem tudtam megszeretni. Érdekes, az XP-t, 2000-t, Win 7-et, Win 10-et gyorsan megszoktam és megszerettem, ezzel nem tudok megbarátkozni. Még a Vista is jobb volt. Ami ebben jó, az mind Win 10. Alig várom, hogy legalább a 12 sose jelenjen meg.
-
Ha nem találod a Copilot ikont, akkor... az azért van, mert nem is akarom látni (virtuális Win11-en ne egye az erőforrást).
"Ez a verzió a mesterséges intelligencia, a sebesség és a felhasználói élmény fejlesztésére koncentrál."
Akkor gondolom lassabb lesz
@MasterDeeJay : Szerintem ez már kész van. A MS azt mondta, hogy nektek, usereknek, ez így jó

@SzőkeKapitány : Ez jó
@Klaus Duran : Pedig a nyóc is erős volt

-
ncc1701
veterán
Remélem lesz hozzá értelmes debloater, amivel ezeket a felesleges vackokat tisztességesen le lehet törölni.
-
zoo8800
veterán
Légyszi rakd balra zártra a szöveget, így középre zárva elég rossz olvasni.
-
Talán kezdetnek az alap dolgok hiányoznak.
Tálca mikor lesz kész? Funkciók hiányoznak és nem áthelyezhető.
Start menü mikor lesz kész? Szintén erős funkcióvesztés a korábbiakhoz képest.
Mi lesz a tudathasadásos vezérlőpult/gépház kombóval. Ha a gépház marad akkor mikor lép ki béta állapotból? (csak egy nyitható meg egyszerre gondolom félkész)
Jobb gomb menü szintén felemás, azt mikor rakják rendbe.
Kötelező MS fikók... sikerült elcseszniük a jegyzettömböt, számológépet...
Ne tiltsa le a rendszervisszaállítást magától, legyen alap az árnyékmásolat is legalább a dokumentumokra.
Aztán ezek még csak az alap dolgok a mélyére még nem is ástam le.
Szóval kezdetnek magát a win11-et kellene megcsinálni hogy ne legyen ennyire félkész, aztán jöhet az AI meg minden más. -
Köszönöm a cikket, hasznos volt!
Szerencsére a Recall látszólag a Copilothoz kötődik, s mivel utóbbit töröltem, a Recall sincs sehol
-
Nagyon izgatott vagyok a 25H2 frissítés miatt, komolyan alig várom, hogy végre telepíthessem! 🤩 A Copilot 2.0 szuper hasznosnak tűnik – tök jó, hogy mostantól tényleg a rendszer része, és nem külön kell elindítani. Az AI-alapú beállításkezelés és a javaslatok nagyban megkönnyíthetik a mindennapi használatot.
A Windows Recall is nagyon érdekes, főleg hogy segít visszakeresni, min dolgoztam korábban – ez nálam biztos sokat fog érni. Emellett örülök, hogy gyorsabb lett a rendszer, és a dizájnfrissítések is jól néznek ki.Szóval minden szempontból nagyon ígéretes ez az update – jöhet már! 🙌💻
Nope 
Komolyan kellene egy AI-al válaszolunk AI bejegyzésekre topic
-
Windows 12 lesz az eddigi legrosszabb Windows az AI erőltetésével.
-
Armagedown
őstag
Szép összefoglalót tud írni az AI

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest