- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
DonMedve #6222 üzenetére
Ha lenne annyi agyuk a google okostojásainak, akkor a Prime (ezt a galaxy nexus-t nem értem, semmi köze a galaxy vonalhoz a telónak, a samu kicsit visszavehet az arcából) mellett szépen lehetett volna optimalizálni az ICS-t a nexus s-re is, és nem lenne ez a csúszás, és az ezzel járó találgatás...
Persze ezek (is) már előre a bevételekről fantáziálnak, szóval nem érdekük csúszás nélkül hozni az ICS-t. -
Slukkica
őstag
válasz
DonMedve #6079 üzenetére
Ha CPU spy-jal megnézed hogy milyen MHz-en szokott menni a CPU-d akkor az alsó sorban ott a DEEP SLEEP. A Deep Idle az hivatott szolgálni hogy szinte rögtön amint nem használod a telót oda küldi a CPU-t. Így nagyon meghosszabodhat az üzemidő!
Mert ha mondjuk szabályozzuk is a procit akkor min 100-ra lehet állítani.Ebben a módban szinte megáll. Úgymond hibernálja. Egyedüli hátránya az hogy van "visszatérési" idelye.
A liveOC meg olyan funkció, hogy a túlhúzást a hardver "tudása" alapján vézi el. Amiatt hozták ezt létre, hogy minden hardver kicsit más minden telóban.
Így elvben kevesebb fagyás kell hogy legyen OC alatt. -
BoB
veterán
válasz
DonMedve #5054 üzenetére
AIO CAR HOLDER CHARGER FOR SAMSUNG GOOGLE NEXUS S
750mAH-os töltővel. Aki szerint ez nem elég, annak csak annyit üzenek, hogy 13 órás autós utat folyamatosan bekapcsolva kibírta. És nem merül közben. Ennyit a százmilló amperos töltőkről. Univerzális tartót terepre meg ne vegyél mert azok szarok, nem tartják úgy a telót ahogy kell.
-
palesz53
senior tag
válasz
DonMedve #5054 üzenetére
töltővel együtt van; tudom, nem olcsó, de én ezt vettem hozzá, nagyon rendben van, lehet forgatni, némelyest dönteni is - nagyon jól beállítható
a töltőkábel lehetne kicsit hosszabb is - nekem kissé nyújtogatnom kellett, hogy kényelmes legyen (nálam a váltó mellett van a szivargyújtó-töltő) -
havri1
félisten
válasz
DonMedve #5080 üzenetére
1A alatt autóstöltőt szerintem ne vegyél. Ha megy a GPS, 3G, le fog merülni, vagy pont nem fog semmit se tölteni, haverom Galaxy S -el pont így járt.
HTC TDiamondomat 4 azaz 4 éve használom, 2A-os gyári HTC töltővel, mai napig a gyári akksival. Kb most érzem azt, hogy a fele az akksi teljesítménye.
Hálózati töltője szintén 700mAh. -
mgTerminator
veterán
válasz
DonMedve #5080 üzenetére
Erről már volt szó. Nem a töltő árama kevés, hanem ottvan a teló az ablakban, ami ugye csont fekete, tehát kikapcsolt állapotban is elég szépen és rohamosan fel tud melegedni, főleg (most) nyáron. Ha használod, akkor a proci is elég szépen melegszik 1GHz-en is, a többi meg csak ráadás. Az akumulátorban van egy hőérzékelő, ami nem véletlenül került bele. Ha a hőmérséklet 40celsius felé megy már károsodik az aksi. Ha felette van, akkor könnyen fel is robbanhat, pláne ha elkezded tölteni. Úgyhogy egyáltalán nem arról van szó hogy nem bírja a szuflát a töltő, hanem arról, hogy megvéd téged hogy 120-nál az autópáláyn ne robbanjon a telefon az arcodba. Ígyhát leáll a töltés
Ezek a lithiumos aksik minden téren nagyon nagyon kényesek. Viszont rendeltetésszerű használattal a legjobbak
-
mgTerminator
veterán
-
lord.lakli
őstag
válasz
DonMedve #5054 üzenetére
Régen még a speedtől vettem egyet a spicához, de ehhez is elfogadható. Sajna linket már nem tudok. Szerintem szinte mindegyik universális elfogadható. Töltőből mindenképpen 700mAh-nál nagyobbat érdemes. Speednl van talán HTC, de más márka is ami 2Ah-ok, ha jól emlékszem. Valaki ajánlotta is ezen a fórumon. Én még a régi gyári samusat használom. Az csak 700mAh-s. Tényleg gyönge egy kicsit. Ahogy néztem rövidebb 30-60 perces utakon szinten talán tartja, de hosszú úton már nem biztos. Én ezzel szemezek egy ideje: http://speedshop.hu/termekoldal/52875_autos_tarto_samsung_gt-i9023_google_nexus_s_aktiv_tarto_autos_toltovel_kihangositoval_brando.html
csak nem occó, viszont aktív töltő és kihangosító is. -
MichaelSD
őstag
válasz
DonMedve #4631 üzenetére
Nekem nincs időm kisérletezni, ezért csak mindig az utolsó stable kiadást használom. Ezekkel sok gond nincs. Konkrétan egy bugot találtam, a az alsó tripla ikonsor néha eltünik.
Ha van kedved kisérletezni, akkor érdemes figyelni a nightly buildekkel a tapasztalatokat. Néha nincs sok gond velük néha igen. Nagyon változó a minőségük.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DonMedve #4475 üzenetére
Nézd már meg légyszíves hogy a Kernel Manager Lite-ban benne van ez a 7.5-ös kernel?
Meg kéne szerezni a Kernel Manager Pro-t, bár nem tudom hogy mi a különbség a 2 között...
-
mgTerminator
veterán
válasz
DonMedve #4425 üzenetére
A BFS azért hat gyorsabbnak mert azt a processt részesíti előnyben a rendszer amit éppen használsz. A CFSnél meg mindegyik processnek ugyan akkora a prioritása. Lehet hogyha megjön a telóm felteszek én is egy BFS-t... Mondjuk akkor a zenehallgatás közben netezést el kell felejteni
Egyébként vannak olyan kernelek amik a GPU-t is tuningolják. Nekem azzal megint csak az volt a gondom hogy nem ment a Cifs... Nemértem miért kell a GPU-t is tuningolni amikor a GS-ben ugyan ez a hardver van és ott minden sokkal jobban muzsikál... A GS gyárilag darálja a fullhd-t meg minden szart, több rá a hd játék is mint erre, na de miért????
amikor ugyan az a hardver...
-
mgTerminator
veterán
válasz
DonMedve #4420 üzenetére
Én eddig a CFS-t raktam fel és használtam, de próbáld ki mind2őt. Leírták a topikban hogy melyik mire jó.
knyitogato: Ilyen alapon azt is kitárgyalhatnánk hogy mennyi az uborka a teszkóban, mert nexus s tulajok vagyunk.
Na hagyjuk már az ökörségeket és beszéljünk komoly témákról... Aki erre képtelen, az menjen a fóliázós topikba! Köszönöm! -
mgTerminator
veterán
válasz
DonMedve #4411 üzenetére
Tessék, ittvan a Matr1x kernel
A cifsmanager olyan progi, amivel a gépeden megosztott mappát fel tudod csatolni a rendszerbe és a teló úgy érzékeli mint egy másik meghajtó kb, de te csak azt a mappát látod és a tartalmát. Így pl tudsz zenét hallgatni, filmet nézni úgyis h nem másolod fel a telóra. Vagy ezzel tudsz még fájlokat is mozgatni.
Ha kernelt cserélsz nem kell semmit csinálni csak egyszerűen felrakod és kész. Úgyis felülírják egymást a fájlok.
Ja egyébként azzal a kernellel amit te használsz, nekem az volt a bajom hogy nem ment a cifs...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
DonMedve #4366 üzenetére
Böngészőbe írd be, hogy www.getjar.com, aztán amikor kiválasztod a játékot, akkor előtte letölti magát az alkalmazást, telepíti és tudsz az alkalmazáson keresztül böngészni illetve letölteni. Egyetlen hibája van, hogy állandóan fut a háttérben...
Ezt a pár új progit már tegnap előtt én is felfedeztem. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
DonMedve #4216 üzenetére
értem a problémát.
Újra raktam az eredeti rom-ot, és a superuser eltűnt. Ezt akarom most valahogy visszarakni, de idáig nem jött össze.ez alapján próbáltam, de windowsnál azt írja, hogy "waiting the device", oszt megáll.Linuxnál meg a "parancs ne található".
Ezen kívül az újrarakás óta ha hívnak, és hozzáérek a hangerőszabályzóhoz, elnémul a hangszóró. erre vmi ötlet? -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
DonMedve #4064 üzenetére
biztos hogy nem CSAK amiatt...ahogy sok fórumon is leírták, maga a Broadcom (?) wifi chip gyenguska. És emiatt persze nem csoda, ha egy elektromosan vezető árnyékoló részt eltávolítunk a hátlapból, akkor szignifikáns a javulás...de ez sem csodaszer véleményem szerint...de mint mondtam, 5 dolcsit megér nekem az a kb. plusz 10-15 dBm
-
keyol
aktív tag
-
Slukkica
őstag
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Igen jól következtettél
Nekem 1000-en elég stabil eddig két hét alatt mióta ezt használom párszor újratöltötte a Launchert de kb 1-2 mp. Nekem ez belefér. De dolgozom rajra hogy ez is megszünjön.
De aki feltette írjon legyen szives tapasztalatokat hogy milyen nélküle és milyen vele a rendszer.
Még nem próbáltam de elvileg fel lehet tenni más romra is, mert nem MIUI specifikusÉs már ota frissítem a miuim, remek!
Ennek örülök! Ezek szerint nem volt hiába a munkám
-
Dzsuri89
őstag
válasz
DonMedve #3047 üzenetére
Nekem 93%-ig tölt fel és pontosan 0%-nál kapcsol ki a telefon. Olvastam itt régebbi HSZ-nél, hogy valakinek 3%-nál kapcsolt ki. Én nem csináltam semmiféle aksikalibrálást, mert szerintem felesleges. Engem nem zavar ez a dolog, mert jól bírja az akku, hozza a nekem elvárható szintet.
Nektek ha 0%-on van a töltés és nyomtok egy full töltést az mennyi időt vesz igénybe?
-
xnace
őstag
válasz
DonMedve #1953 üzenetére
Önmagával amárkával nincs is különösebb bajom, csak a 2x szoftvere nagyon-nagyon gány, és az ember akaratlanul is a rosszal kapcsolja össze az LG nevet...
Nekem a Nexus S is nagyon tetszik, főleg az íves eleje. Csak örülnék, ha fém lenne a hátulja, vagy legalább egy SGSII féle mattabb fajta plasztik
-
robertel
senior tag
válasz
DonMedve #1882 üzenetére
Ez azért nem akkora hiba szeritnem, más baj szeritnem nincs a telóval.
És ami a lényeg, nem akad lassul, itt még nem olvastam olyat, mint optimus 2x totyikban, hogy akad, meg lassul.
Reméljük icecream jobb lesz még ennél isjackbacsi87
Nem is a kalibrálással van baj hanem azzal ,hogy a laptop meg az előző telóm wifije látta a szomszéd rouert, ez meg nem.
-
Slukkica
őstag
válasz
DonMedve #1757 üzenetére
A Download ROM alatt a kínai rom van. A Download pack alatt meg az angol nyelvi csomag van. De ha tudsz várni kicsit akkor lesz magyar csomag is
Avagy az 1.7.15-höz most is van.Először kínai rom install, majd a nyelvi pack-ot kell telepíteni.
UI.:Ha más rom van neked most és új telepítés lesz a miui, akkor full wipe kell!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
DonMedve #1653 üzenetére
Szerinted nincs igazam?!
Ha azt csináltam magamtól is, amit egyébként ti is leírtatok akkor miért lenne user error?!
Még a gyári hangot sem tudja megjegyezni.Egyébként meg én örülnék legjobban, ha csak user error lenne.
De tényleg nem tudom mit nem csinálok jól.#1651
A naptárat sikerült megoldanom. -
petiked
tag
válasz
DonMedve #1607 üzenetére
kéz alatt van minden funkció pont ott és pont akkor, ahol és amikor kell Google+ - jó lehet
-
hallerlaller
addikt
válasz
DonMedve #1457 üzenetére
Hmm, hmm, akkor maradnak a marketes tesztprogramok, azért kösz..
*szerk.: ez az egy azért működik: *#*#4636#*#*
1. hsz-be össze lehetne írni pár hasznos infót mint más telefonok fórumain, nem vállalkozik rá valaki?
(#1455) petiked
Ott kell megvenni ahol olcsóbb és azért a gari sem lényegtelen. Én T-nél vettem de ott már nincs.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
DonMedve #1449 üzenetére
Nekem a Hero kijelzője volt olyan, hogy az valahogy immunis volt az ujjlenyomatra. Ha mégis meglátszódott rajta, akkor pici törlés és nyoma sem volt.
Más: most kicsit irigy vagyok, mert asszonynak vettem a Nexust és eddig elég jó üzemidőt produkál. Most pl. 1nap 6 órája volt lehúzva a töltőről és 70% -on áll úgy, hogy 45 perc beszélgetés van benne és 50 percen át ment a kijelző (netezett).
Én meg naponta töltöm a Dézit... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
DonMedve #1408 üzenetére
Vannak ettől durvábbak is.
Amúgy azon vagyok kiakadva, hogy tengernyi (30-40 különböző legalább) virágos, lepkés, szívecskés, rózsaszín-lila tok van, de vmi egyszerű motívumú unisex vagy férfias téma alig akad.Amik most megtetszettek azok a "Decal Skin"-ek. Igaz, csak matricák, de ötletes és jó.
Talán az eddigi leginkább carbon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest