- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Én a mostanról beszélek, tuti jobb a csupasz rendszer mint a "gányolt".
Market meg ott van, ami kel le lehet szedni és nem kell root meg minden más buhera.Egyébként 1.6-ot használtam, nagyon kiábrándító volt szó m iszó, annak midnegy léett volna, hogy csupasz vagy gányolt, igy is úgy is sz@r volt.
-
robertel
senior tag
Teljesen más szemszögből nézzük a dolgokat, én ezzel a telefonnal akár 4-5 évig is ellennék, söt az előző lg-met se cserétlem volna le, ha nem lett volna használhatatlan.
Engem a telefon használhatósága érdekel, frissítések meg azért, mert gondolom mindig valamit faragnak gyorsítanak a telón, de nekem már igy is megfelel, hogy van benne pl magyar nyelv. Csak olyan hibái ne legyenek majd mint optimusnak és akkor a frissítések se érdekelnek. -
robertel
senior tag
Várjuk ki a végét, mikor lesz gyengécske hadrveresen a nexus s.
Van egy sanda érzésem ,hogy ez tovább fog azért frissítéseket kapni mint SGS2.
De én a 2 frissítésben se avygok biztos SGS2 esetében, főleg ha az a második jővő év második felében fog megjelenni!Gányolás alatt azt értem ,hogy nem szemeteli tele letörölhetetlen dolgokkal, saját programokkal a telefont ami csak lassít. SGS2 esetén se hallanánk szeritnem néha néha akadásról, de ebbe tényleg nem akarok belemenni, mert nem volt még a kezemben, csak fórumokon olvastam, hogy meg lehet azért akasztani azt is, meg nem is nagyon érdekel a téma. Lényeg, ez kapja meg a frissítéseket jó sokáig, reméljük egy idő után herdveresen se kell fejlődniük a telefonoknak a frissítések megkapásáért.
Példának ott a win7, egy 1 GHz-es fél giga rammal szerelt gépen elfut, ami akárhogy is nézzük 10 éves konstrukció.
Na de nem kalandozo kel, mert ugye nem lehet az almát a körtéhez hasonlítani -
robertel
senior tag
Abból, hogy az android ahogy látom évente adja most már ki az új verzióti, természetesen az év végén megjelenő 2.4-et meg fogja kapni galaxy 2, de ha jővő év végén jelenik meg a köv frissítés azt már kétlem, 2 év támogatást kér a gyártóktól a google, mondjuk éppen éppen belefér, de akkor szeritnem samsungnál már rég elfelejti kezt a modelt.
Lásd a sokkal jobban támogatott htcné lis alig alig akarták megcsinálni a desire-re a 2.3at, pedig másfé léves.
Ne legyen igazam persze, de én ennek nagyon örülök, hogy nem gányolt androidom van, hanem olyan amire rögtön kapom a frissítést, anélkül, hogy a gyártótól fügne bármi is. -
manchester85
veterán
Ettől függetlenül az tény, hogy a 3G 63-mal nyitott ikon 200-ban, és 2 évesen már 30k-ért vesztegették ugyanebben a csomagban. A 3GS pedig a megjelenést követő 3-4 hónapban 100k-ról illetve 60k-ról (ikon 200, ikon 400) 80-ra és 40-re redukálódott. Tehát már csúcsmodellként is leárazásra került. Az i4 ezzel szemben gyakorlatilag a bevezetés óta ugyanannyi, pedig már az is 1 éves modell, a 3GS pedig kifutó modellként, fele annyi tárhellyel kerül ugyanannyiba, mint került csúcsmodellként, 16 gigásan, 2009 novemberében, több, mint 1,5 évvel ezelőtt.
Kötve hiszem, hogy az Apple beleszólna az árazásba, ez csak ilyen városi legenda, amit épeszű ember nem hisz el. Én meg azt nem hiszem el, hogy egy két éves modellnek, ilyen konstrukcióban még legyen létjogosultsága... Az 1 éves iPhone 4 meg több, mint 600 dollár, két év tarifahűséggel... Nem tudom, hogy lehet ezt megetetni egy társadalommal, főleg úgy, hogy mikor még tényleg unikum volt az iPhone fogalma, 2008-ban, akkor ikon 400-ban 28 ezer forint volt, ha jól emlékszem. Most ugyanez 70 ezer, 1 éves modellként, amire valamilyen szinten rá lehet varrni a kifutó jelzőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest