- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Braddock #11366 üzenetére
A letöltődő programok a ROM -ban tárolódnak: alkalmazásoknak a Nexus S -ben 1GB, a Galaxy S Plus -ban 1.3GB áll rendelkezésre. Szóval mindkettőnek bőven elégnek kell lennie (a nagyobb játékok még töltögetnek le akár +150MB -t is, de az már nem ott tárolódik, hanem az "SD" -n).
(A RAM a programok futtatására kell: erre is elégnek kell lennie az 512MB -nak az Android memóriakezelése mellett.) -
Szancsó
aktív tag
válasz
PrinczA #10618 üzenetére
Kikerülésre olvastam áthidaló megoldást Desire -hez, de az előbb ki akartam próbálni az asszony Nexus -án és nem sikerült névjegyet felvennem a telefonmemóriába:
- akihez jó képet akartam letárolni létre kellett hozni egy bejegyzést a telefonmemóriában,
- hozzárendelni a normális felbontású képet,
- összekötni a telefonmemóriában lévő bejegyzést a Google címtárban lévővel,
- az összekapcsolt névjegynél a képnél ki kellett választani, hogy a telefonmemóriában lévő bejegyzéshez tartozó képet használja, így az szinkronizálás után is megmaradt normál felbontásúnak -
Szancsó
aktív tag
válasz
Bada Bing #1689 üzenetére
Kinek mi a jó... Hasonlót zsákmányoltunk egy Voda boltban 1500 -ért (igen, az is ugyanilyen SGS -re való, csak a körök helyett hullám-minta van rajta), asszonynak pont megfelel. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy néha megéri szétnézni boltokban is, hátha...
(A kijelzőt szerintem inkább az ügyes user darabolta fel: azért ezekre nem ipari ragasztó van kenve...) -
Szancsó
aktív tag
válasz
DonMedve #1449 üzenetére
Nekem a Hero kijelzője volt olyan, hogy az valahogy immunis volt az ujjlenyomatra. Ha mégis meglátszódott rajta, akkor pici törlés és nyoma sem volt.
Más: most kicsit irigy vagyok, mert asszonynak vettem a Nexust és eddig elég jó üzemidőt produkál. Most pl. 1nap 6 órája volt lehúzva a töltőről és 70% -on áll úgy, hogy 45 perc beszélgetés van benne és 50 percen át ment a kijelző (netezett).
Én meg naponta töltöm a Dézit... -
Szancsó
aktív tag
válasz
hallerlaller #1345 üzenetére
Pedig szerintem ott lesz az a legtöbbnél a Settings / About / Software updates alatt (Scheduled check). Más kérdés, hogy ezen többször fogod látni és tovább, mert gondolom a Google több frissítést ad ki rá, mint amit a legtöbb gyártó szokott...
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
válasz
dokee78 #1255 üzenetére
De van.
Vagyis ahogy kiveszed a dobozból még nincs, mert 2.3.3 -al jön, de egyből be kell lőni a wifit és frissíteni 2.3.4 -re, abban már benne van a magyar nyelv. Utána csak be kell állítani és adni neki egy újraindítást (különben a menüben nem frissíti az alkalmazások nevét, mivel a launcher nem indul újra a nyelv átállításánál) és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest