-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
NightroadHU8 #26150 üzenetére
udnal segieni nekem hogan csinaljam enis meg ug ahog neked van?
-
HawerKing
őstag
válasz
NightroadHU8 #26150 üzenetére
Jaja valoban
, csak youtubozasra hasznalja a kisfiam. Csak enyiert nem kinlodok viszarakni 4.4.4 et
-
HawerKing
őstag
Na én a reggel felrqktam a legutolsó hivatalos frissitesig. 5.1.1 semmi baj nincs vele, van olyan jó mint az előzők.... Gyorsabb már ezzel a hardwarel nem lesz...
-
HawerKing
őstag
válasz
NightroadHU8 #26141 üzenetére
Mit jelent az hogy "hazavágta"??
Tisztába vagyok vele, hogy ha egy gyártó évekkel később kiad egy utolsó hivatalos frissitést az némiképp lassabbá teszi a cuccot mint az előző rendszerekkel volt. De azt azért nemtudom elképzelni hogy használhatatlan lesz
-
HawerKing
őstag
Anyira szar lenne gyari 5ös droiddal ez a tab ??? Nemfogom kibirni szerintem ráeresztem a feissitéyeket. Én ugyis csak youtub ozásra használom, gondolom az menni fog
-
HawerKing
őstag
válasz
NightroadHU8 #26138 üzenetére
Ezen 4.4.2 van . Ha engedném hogy frisitse egybol a legutolso gyarit rakna fel? Vagy sorba haladna ahogy kilettek adva??
-
HawerKing
őstag
Sziasztok.
Gyors válaszra lenne szükségem srácok!Ma szereztem egy első generációs Nexus 7 est szinte új az állapota. A rendszer rajta gyári android 4.4.2 .
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e frissiteni ujabb gyárira????? Pro-Kontra válaszoknak is nagyon örülnék. Köszi -
HawerKing
őstag
Sziasztok jelenleg melyik a legutolso hivatalos szoft erre a tabletre?
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, ugy nez ki , hogy hamarosan viszonylag olcson hozzafogok jutni egy ilyen tablethez (szivem szerint a 2013as modelre vagyom) s mar elolvastam az 1hsz tartalmat
azert meg lenne par kerdesem a turelmesebb forumozokhoz:
-fog e meg ez a model a googletol frissitest kapni?
-mennyire eros a hw a komolyabb jatekokhoz, van amit laggolva vagy egyaltalan nem bir?
-vannak e gondok a memoria kezelessel? Pl hamar elfogy az 1gb es menubelepeskor vagy appok bezarasa utan belassul e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged