Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Írtam korábban is, hogy előtte is nyomnék egy full wipe-ot, meg a frissítés után is.
Kérdeztem is, hogy ez így megfelel-e egy tiszta telepítésnek (a gyakorlatban), de nem kaptam rá választ.
Én abból indulok ki, hogy anno így telepítettem minden CyanogenMod frissítést a telefonomra és a nagyobb verzióváltások esetén nyomtam előtte-utána a wipe-ot.
Egyébként amióta megvan a gép, lassan 2 éve, 4.1.2 óta minden frissítést OTA telepítéssel nyomtam fel és még soha nem volt rajta factory reset (wipe data), de egészen mostanáig szükségem sem volt rá, csak az utóbbi 2-3 hétben érzem lassúnak a gépet, de már megvártam inkább a Lollipop érkezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Ipad Mini 5 wifi 64GB
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest