- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KPistike #23847 üzenetére
Helló
Hát én az 5.1 okozta örömmámorban tettem fel a Facebookot, de ugyanúgy lelassította mint 5.0.2-nél, ezért ma érzékeny búcsút vettem a legújabb 29-es FB apptól is, azzal a megjegyzéssel, hogy én N7-en nem fogom jó ideig próbálni, marad az L7 II-n, aztán kész. Pedig ott is volt indokom eltávolítani, mert elég sokat eszik a RAM-ból, de még mindig az a (sokkal) kisebbik rossz megoldás.
A P710 hivatalosan is megkapta a 4.4.2 KK-t, de sajnos minden bizonnyal, ennél újabb Androidot nem fog kapni. Az 5.x-et meg szerintem nem is bírná /Illetve nemcsak szerintem hanem az L7 II topicban másik szerint sem/
-
sqpp
őstag
válasz
KPistike #23847 üzenetére
Nálam az 5.1 nem jött be, de lehet csak én várok túl sokat. Valahogy úgy éreztem, hogy lassabb a 4.4.4 után. De a 4.4.4 alatt sem a gyárira gondoltam, hanem egy Custom ROM-ra, pontosabban a CandyKat-re.
Viszont azt bevallom, hogy az 5.1 stílusa magával ragadott. Csak hát még most sem az igazi teljesítmény szempontból számomra. -
Halo
senior tag
-
törölt tag
válasz
KPistike #22946 üzenetére
Szerintem külön alkalmazással oldható meg, ami nem csoda, ha azt vesszük, hogy még fájlkezelőt is harmadik féltől kell beszerezni
System Monitor még mindig akciós, de csak 30%-os leárazásban már, én még 50-ben vettem
Beállítod az időintervallumot, és utána nézed, hogy alvómódban volt e írás/ olvasás aktivitás
Ezért is mondják, hogy töltőn legyen
-
-
Nite
őstag
válasz
KPistike #22618 üzenetére
ja nem, en 3g-st rendeltem, 3g-st szamlaztak, 3g van feltuntetve a dobozon, 3g van feltuntetve a burkolaton es van benne sim talca, mindossze ennyibol gondoltam, hogy 3g-s a keszulek!
a sim talcas fenykepet azt ide szantam a forumra, azzal probaltam bizonyitani, hogy valoban 3g-s...
de mostmar kurvara felbasz a dolog es mar alig varom, hogy rakjak bele egy kartyat...
-
Nite
őstag
válasz
KPistike #22613 üzenetére
rajta van a burkolaton is, hogy 3G-s!
nade, hetvegen kezbe veszem, kiprobalom SIM-el, aztan le is takaritom rola az 5.0-t es megy vissza a 4.4.4 a 3G-s, aztan kiprobalom azzal is
(#22614) G4bi89: es a wifi-s keszuleken nem sz@r az 5.0? gondolok itt arra, hogy a mienken pl. 3 perc mire elindul a youtube, vagy neha nem mukodik a visszalepes vagy a futo alkalmazasok "gomb" es meg sorolhatnam...
-
Nite
őstag
válasz
KPistike #22611 üzenetére
nem igazan ertelek...
nem tartom valoszinunek, hogy 5.0 elott is wifi-s rom lett volna rajta, de nem allitom biztosan, soha nem neztem meg, mindig minden rendben volt!
de azt sem tartom valoszinunek, hogy ez az egyetlen keszulek, ami nyilvan egy hiba folytan, de wifi-s romot kapott!
en csak annyit allitottam, hogy egy 3G-s keszulekre megkezett a frissites, amig nem kezdett el a fel megye ketelkedni, addig en magam sem vettem eszre, hogy valami nincs rendben, de ez a lenyegen nem valtoztat: nexus7 + 2012 + 3g + 5.0 + ota!
-
Nite
őstag
válasz
KPistike #22607 üzenetére
sajnalom! kiprobalom, amint hozzaferek
de nem is az a kinom, hogy ez igy jo-e vagy sem, vagy hogy mukodik-e vagy sem, sot! emlitettem mar, hogy egy akadozos, lefagyos sz@r az egesz!
a problemam mindossze az, hogy nem letezik, hogy csak ezen az egy tableten csipogott az OTA es megis mindenki azt allitja hogy nem es nem... kicsit olyan mintha bizonygatni kellene, hogy az eg kek mert valaki nem hinne el es te tudod, hogy igazad van es megsem hiszi el sot, allitja az ellenkezojet!
na ettol megy fel a pumpa, de bocsanat mindenkitol...
-
zhorvath
aktív tag
válasz
KPistike #22302 üzenetére
Akkor olvasgass városi legendákat itt és itt. Mindkettő a Google fóruma.
Tudnak a hibáról, de egyelőre nem javítják, rábízzák a fejlesztőkre.Sajnos más programmal is volt ilyen problémám: Chronus pl. azért nem akart települni, mert a Dashboard is telepítve volt.
Megjegyzem friss telepítésű az 5.0, nem upgrade volt.
Az ingyenes verzió tényleg települ, de nem azért vesz az ember Pro-t, hogy ne működjön.
-
G4bi89
senior tag
válasz
KPistike #22117 üzenetére
Opera Androidra verzió csinálja, ez az első számú opera egyébként. Viszont Chrome alapokon nyugszik és itt meg is van a baj forrása, mert az egy aksizabáló szörnyeteg évek óta sokak szerint. Mondjuk most mintha azt olvastam volna, hogy az új verzió egész jó lett belőle.
Classic sajna tényleg nem megy (pedig annál jobb nincs) még úgy sem, hogy egy régebbi apk-t rakok fel.
Mondjuk nem csodálkozom mert nem fejlesztik egyáltalán mióta az új operát kiadták.
-
gabesszg
aktív tag
válasz
KPistike #18282 üzenetére
Az a baj(már ha ez baj), hogy nekem a kiírt 4.3 ra is frissítést ( de nem a 4.4-et) de azt se tudtam felrakni nekem.Szóval a kérdésem lenne, hogy 4.3 frissítést(mármint most is 4.3 van de ugye azon belül is voltak javítgatások) nem rakta fel 4.4 majd megjelenhet is fel is rakja majd ota-n keresztűl?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
KGellért
Műholdas
válasz
KPistike #18144 üzenetére
Ez a Brando már csak a tervezése miatt is nagyon érdekes. Tényleg bele tudod állítani a táblagépet és stabilan ott marad? Utána meg tokként is használható, ha jól látom. Rajta marad a táblagépen összecsukott állapotban? Mennyi re meríti pluszban a táblagép akkuját, ha a használod a billentyűzetet? Egyáltalán használható, megéri ilyen kiegészítőt venni?
Remélem van elég türelmed hozzám és köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest