Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csezi
tag
válasz
bendikeee11 #24428 üzenetére
Recoveryből próbálj csinálni egy factory resetet....ezzel a telepített programok törlődnek de az user data megmarad...
TWRP recoveryben van file manager,azzal át tudod másolni sd-kártyára vagy pendrive-ra ... -
Csezi
tag
válasz
Balazska15 #24427 üzenetére
2Amperes...sajna a töltés ilyen lassú
-
Csezi
tag
válasz
Balazska15 #24422 üzenetére
4.4.4 az utolsó jó gyári rom....ha ez fent van és feldobja a frissítést,akkor a frissítésen nyomva tart....app info...értesítések...pipa ki...
-
Csezi
tag
válasz
Balazska15 #24422 üzenetére
hát persze hogy ad...
rájössz hogy idegbeteg vagy és türelmetlen
-
Csezi
tag
A korábban linkelt slimcat rom,nem rossz,a cyanogenmodok sem rosszak....az 5.x-esekkel csak elmegy az ember kedve a tabtól ....
4.1.1-el jelent meg,ha jól emlékszem...és egyre lassult,ahogy a droid fejlődött...
4.4.4-ig szinte nem is lehetett észrevenni,de az 5 az betett... -
Csezi
tag
Ez az 5.1.1 is hulladék....
A régi wayteq xtab70-em gyorsabb....pedig az nem egy pörgős cucc 1 maggal,512 mega rammal...
CM 10.1 megy vissza.... -
Csezi
tag
válasz
bringasisti #23826 üzenetére
Hát ja...
Ez se 100-as...
-
Csezi
tag
válasz
kőbaltás #23559 üzenetére
Az az érzésem,h sok újdonságot nem fogsz olvasni,ha végigpergeted a fórumot...
Itt már minden megtörtént...
De ha esetleg mégse tiszta valami,szerintem kérdezz bátran,biztos lesz aki szívesen segít,és nem azt mondja,h olvass vissza x hozzászólást....(bár ha követed,nem kell visszaolvasni)
Javaslom a keresőt....nagy segítség! -
Csezi
tag
Töltsd le a nexus toolkitet vagy a nexus root toolkitet....én az utóbbit ajánlom...
a tabon az usb hibakeresést engedélyezed...összedugod...
root toolkit indít...flash stock and unroot...itt kiválasztod h hova akarsz visszaállni....a nexus toolkit kicsit más,de ugyanaz a történet....
Kőbaltásnak szól.... -
Csezi
tag
Őszintén megvallva belefáradtam már a sok frissítésbe,update-be....mire jó ez az egész?
Hát végső soron arra,h a végén új tabot akarsz majd venni,mert a régi az "új,jobb,gyorsabb" rendszerrel szinte használhatatlan...holott a régebbi droid simán hasított...
Meg kockáknak jó elfoglaltság estére romolgatni...
Aztán visszarakni a régit... -
Csezi
tag
Én még maradok a 4.2.2-nél...
Most keresek egy másik kernelt,csak gyorsuljon még kicsit.... -
Csezi
tag
válasz
Balázs1621 #23233 üzenetére
Próbáld meg a trickstermodot vagy a tegra overclockot a procihoz...
-
Csezi
tag
Na mindjárt fel is rakom és nézek egy facebookot meg egy chr
omot 5 lappal egyszerre,h mit mutat... -
Csezi
tag
Valaki valami jóó főzött romot tud ajánlani?
Nem kell,h 5.0- legyen,nekem a 4.1 is jó,csak végre azt a sebességet szeretném érezni,ahogy megvettem...
Nem ezt a tötymörgést,gondolkodást... -
Csezi
tag
5.0.2 ...nahát,megint egy hulladék....
Szerintem lassan úgy gondolom,h 4.1,4.2 és frissítés letiltva...
Ebbe a tabba,azért több van.....bár az se sok... -
Csezi
tag
http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9686][link]
Ezt próbàljátok ki....nekem megtáltosította az 5.0-át....
Ami még így is lagymatag,de legalább használható.. . -
Csezi
tag
válasz
sto1911 #21828 üzenetére
Amíg visszatöltögeti az alkalmazásokat,nem nagyon kell bolygatni,nem is nagyon válaszol...miután az összes alkalmazást frissítette,egész hasznàlható....
Így "gyárin" ami még lehet,h nem a végleges gyári,antutu 18500....régebbi romokkal volt gyorsabb is....kicsit szokatlan a rendszer...de aki egyszer végigzongorázza,rájön,h majdnem ugyanaz....de hát egy jól működő rendszerben nemigen lehet új funkciót hozni,max máshogy körítjük.... -
Csezi
tag
f2fs slimkat romról váltottam 4.4.3-gyárira....hát érzésre olyan,mint,ha behúztam volna a kéziféket...!
A slimkat-tel az volt a gond,h egyre gyakoribb volt a fagyás...!
Tudna valaki valami használható és jó romot javasolni,ami stabil és gyors is...utolsó lenne,kezdem megunni a romolást...
meg az a terv,h a barátnőmnek adom a tabot! -
Csezi
tag
válasz
szabosasito #19888 üzenetére
Valami app berottyant...
valami olyat keress,ami szinkronizál....vagy nem...de pörgeti a cpu-t...
Telepített alkalmazásokat átnézném... -
Csezi
tag
válasz
sam666 #19843 üzenetére
Ha regisztrálsz valami asus termékkel,akkor ajándékot kapsz...vagy lehet,h pont jókor néztem és pont ingyen szállítással volt...Az biztos,h előre utaltam pénteken és hétfőn v kedden hozta a postás...!
Most viszont tényleg 2 meg 7 ezer a szállítás!
Érdemes néha megnézni a webshopot,mert szoktak akciózni... -
Csezi
tag
válasz
v_angelus #19839 üzenetére
Én sokáig nézegettem dokkolót,aztán a gyári mellett döntöttem...annyival hosszabb életű lesz a micro usb csati...Töltéshez a pogo csatlakozót használja,micro usb csak pc-hez kellhet vagy otg-hez!Ha gyári dokkolót veszel,lényegében kapsz egy plusz usb portot is...feltéve ha szükséged van rá...
assus webshopból ingyen szállítással kb 6-6500 volt,úgy emlékszem(kb 2 hónapja)
-
Csezi
tag
Felraktam az új Faux kernel(025)t,nem volt hosszú tesztelés,de eddig fürgének és stabilnak tünik ...Akkuidő valószinűleg rövidebb lesz,de kárpótol a teljesítmény...
Ha esetleg valakit érdekel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1804374
1,6-on Antutu 16700 körül,1.7-en sokáig nem jutottam,hamar kifagyott... -
Csezi
tag
válasz
bAtt001 #19664 üzenetére
4.4.2-re én nem találtam még normális kernelt...
M-kernel jó gyors,de bizonyos időnként "darabos" lesz,annyira akadozik,h szinte megáll...
Francónál a multitasking szinte nulla...két alkalmazás közti váltásnál lassul be
A gyárit már kicsit lassúnak találom,de még mindig az a legstabilabb...
Ha valaki talál valami használhatót vagy valami stabil,gyors custom romot,az engem is érdekelne!
Az se baj,ha nem 4.4 csak pörögjön... -
Csezi
tag
válasz
Jano_023 #19147 üzenetére
Használd a franco kernel updatert,simán felrakja,csak szerintem nem sok értelme van.Az igaz,h hosszabb az üzemidő,de a multitasking szinte nulla!Ha két dologba kezdesz,akad mindkettő.Ha többe,akkor vége...A gyári kernel szerintem most egész jó üzemidőben és teljesítményben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Robogó, kismotor
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad 10th Gen + Logitech billentyűzet tok laptop élmény! 2 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 12,1" 6+6/128GB +Pen,+tok,+védőüveg
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest