- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz
agyhalal #18918 üzenetére
Köszi szépen az infót... neked is, rollaz.
Sokat gondolkodtam hogy iPhone-ra váltsak, persze nem a legújabbra, nekem még a sima 4-es is megfelelne. Egyedül a szoftverkötöttség zavar, ami orvosolható lenne a jailbreak-kel... bár van pár program, ami androidon jobb, mint iOS-en.
-
godzsy2
senior tag
válasz
agyhalal #18909 üzenetére
Ha már iPhone user vagy érdeklődnék, hogy azon is van az az idegesítő akadás, lagg, ami az androidot jellemzi? Egy kollégám most vett egy Sony Z1-et, bika gép és azért meg tud röccenni az is, mint ahogy a Nexus 7-em is, hiába KitKat van rajta. A menüje mindig azt csinálja és akkor, amikor te akarod és rányomsz? Nem kell mondjuk egy telefonkönyv megnyitásnál másodperceket várni, mint mondjuk az Xperia U-mon?
-
cselt
senior tag
válasz
agyhalal #17507 üzenetére
Nem, nem toolkitet felejtsd el, nem kell az hozzá. Egyszerűen kicsomagolod a letöltött állományt találsz benne 4 fájlt, ezt kell bemásolnod az android sdk telepítési mappáján belül a platform-tools mappába. Lényeg, hogy itt legyen a fastboot.exe. Utána szerkeszted a flash-all.bat állományt úgy ahogy írtam, ha nem akarod, hogy wipeoljon, elmented és futtatod. Ez megcsinál mindent.
Amit kifelejtettem, hogy a fastboot erase userdata sort is töröld ki, mert ez is adatvesztést okozhat, a többi erase sor szerintem maradhat, de erre most nem esküdnék meg. -
Phoenixy
senior tag
válasz
agyhalal #16522 üzenetére
Android Device Manager egy próbát megérhet, mondjuk ha nem engedélyezted a távoli wipe-ot akkor nem fog menni.
-
-
assemble
addikt
válasz
agyhalal #12708 üzenetére
Az a vicc, hogy nem is kell oket telepiteni, mert Nexus-okon alapbol rajta van mindharom.
Csak ugyesen ugy el van rejtve ha nem tamogatott regioban vagy, hogy az osszes appnal se listazza ki oket. Viszont a Play Store-on belul a My Apps/All-nal nemi lefele gorgetes utan megtalaltam egymas mellett mindharmat, es Enable-re nyomva tudtam is hasznalni oket. Mondjuk nem tudom mennyi ideig maradnak igy meg, lehet hogy ujrainditas utan pl megint magatol kikapcsolna oket.
Ami viszont ujdonsag nekem is (de lehet h csak eddig nem vettem eszre) h pl a Transformer filmet le is tudom jatszani Movies-bol. Fura, mert bongeszoben Youtube oldalan is kilistazza, ott viszont ha le akarom jatszani, azt irja h ebben az orszagban nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged