- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Hat igen...app is okozhatja, viszont Cyrinnel volt factory reset .. hacsak nem kerult vissza ugyanaz az app ami ezt okozhatja...ha egyaltalan tenyleg az az ok, mert en csak olyat tapasztaltam, hgy maga az app fc-zett, de semmi mas nem tortent.
mindenkinél más más van telepítve egy kicsit. -
Attila04
tag
Media Importer kell hozzá.
Honnan rendelted a kábelt? Vaterán néztem, de ott nincs speciálisan Nexus 7-hez. Vagy ez mindegy, csak a micro USB-re kell figyelni?
-
agabe
addikt
magyar kártyát is el kell fogadnia.
Ja S2 nekem is kicsinek tűnik, de nem is annyira az egész, hanem az arányok a kijelző mérete, és az ikonok között kicsit más, nomeg természesen a felbontás sem mindegy, és még dpi-ben is jobb a nexus7.
Már most kíváncsi vagyok egy-két év múlva mi lesz az akkori tablet-telefon felhozatal. -
edward2
addikt
Mármint milyen értelemben forinttal fizetni?
Nekem media marktban van előrendelve, de nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni, hogy neten nyomtam pár gombot és akkor küldtek egy emailt...
Aztán ha később szólnak, hogy van és tetszik a tablet akkor megveszem aztán megkapja családtag vagy ismerős vagy legrosszabb esetben majd itt láthattok tőlem egy hirdetést
Play viszont már lehúzta pénzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged