- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
sublett #24089 üzenetére
Van egyszerűbb is, legjobb, ha az Unified Android Toolkit-et használjátok. Ott csak számokat kell nyomkodni. Na meg egy kicsit tudni angolul, mert magyar programot erre nem fogtok találni.
-
Efreet
senior tag
válasz
sublett #19585 üzenetére
Én Swype-ot használok, és szépen látszik az előző beszélgetés. De átkapcsoltam a gyári billentyűzetre és ott is (bár jóval kevesebb, de scrollozni lehet).
-
sto1911
veterán
válasz
sublett #18514 üzenetére
Nincs mit. Ebben a temaban a regebbi hszemet linkelnem neked, hozzateve azt, hogy egy vegtelenul gagyi kontrollert probaltam a PC-men, nem ismerte fel egy jatek sem, ill. a fogasa is elkepzelhetetlenul kellemetlen volt (+ ket gomb fel is volt cserelve fizikailag rajta
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest