- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
vation #21409 üzenetére
- Húzza ki az USB-kábelt a hálózati adapterből, és segítségével csatlakoztassa a Nexus eszközt egy számítógép USB-portjához, miközben a számítógép be van kapcsolva és áramforráshoz csatlakozik.
- 10–15 perc múlva húzza ki az USB-kábelt a Nexus eszközből, majd 10 másodpercen belül csatlakoztassa újra.
- Egy perc elteltével ellenőrizze, hogy megjelent-e az akkumulátor ikon a képernyőn.
- Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot legalább tizenöt másodpercig, hogy lássa, az eszköz bekapcsol-e.Nálam ez vált be.
-
Polllen
félisten
válasz
vation #21405 üzenetére
Dugd rá egy másik töltőre, pár percet várj, majd dugd rá a gyárira. Pár perc múlva próbáld meg bekapcsolni.
Néhány hsz-l korábban is írták ezt. Ha nem halt le benne semmi, fel fogja tölteni.
Nekem hétvégén akadt ki. Nem a gyári töltővel töltöttem pár órát. 30%-n hagytam ott, majd pár óra múlva be sem kapcsolt, nem töltött. Visszaraktam a nem gyári töltőre, vártam kicsit, rátettem gyárira és azonnal jelezte, hogy tölt. Nem igazán értem, hogy mit csináltak asus-nál, de tengernyi hiba van az alsó paneljükkel. (jack, lassú töltés, be nem kapcsoló készülék, stb-stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest