- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Köszi! Pont mikor olvastam , már ment újra a toolkites rootolás.
Én szerinetm ott rontottam el, hogy a megfelelő opciókat kiválasztva toolkitben, ledarálja azt a pár sort, És restartolta a tabot, én lehúztam..
Most pont olvastam a fórumot, és látom, hogy kismillió sort dobál a toolkit, hát most telepít
Szóval csak várni kellett, és a második restartnál már van su-m.
Köszönöm! -
bzoley
veterán
Sáv az nincs, de gondolom, ha nagyon kell az infó, egy widget, vagy navbar app segíthet. Ennyire nem szoktam elmerülni a részletekben. Képernyőt általában lelövöm, ha nem használom, de ennyi.
Balinov:
Én is csak véletlenül vettem észre. Sokáig azt sem tudtam, hogy dolgokat ki lehet húzni a képernyőről. -
fPApi
őstag
Szerintem ezt emeljük ki még egyszer, mert magyarul, ennyire jól és tömören összefoglalt dolgot már régen láttam! Ha még nem tettük, én mindenki nevében köszönöm!
Ha valaki ROM cserében gondolkodik és keres, annak ez kihagyhatatlan.
Jól látom, hogy a téma összefoglalóban nem szerepel (vagy csak nem találom)????????? -
kovsol
titán
Érdekes, weblapon még a 12 font van.
Zavvi ról még érdemes lehet megrendelni, de ilyen kinai meg egyéb forrásokból nem, mert hamisítják!
Még London Heathrow reptéren mikor voltam ott volt kb 8e Ft ért a X-mini™ II. Több angol kolléga is ilyet használt laptopja mellé, akkor tetszett meg. Zavvin amúgy ingyenes a posta. -
Mankó
veterán
A minden törlődik dolog nem izgat. Ha a boot loadert nem bántja, akkor nem gond. Recovery-t már egyszer sikerült újra telepíteni az útmutatásod alapján, azzal se lesz gond. A frissítések letiltását majd merre találom?
Különben ténylegesen mivel tud többet a 4.2.2 hogy érdemes legyen a megtartásán gondolkodnom?
-
csabám
addikt
-
Hegasus
senior tag
simán lehetséges
próbáld ki: wifi nélkül ott hagyod bekapcsolt minimum kijelzővel az asztalon egy képpel, vagy pdf-el... lesz az több is
amúgy valahogy biztos kihozta, nem lenne értelme a fényképboltal bebüfögni ilyesmit (uv, custom rom, semmi használat), az már más kérdés, hogy nem megy vele sokra.mivel én szinte csak játszom, nekem úgy van 3-4 nap után 4-5 óra kijelző, ami játékkal egész jó.
btw: melyik jobb (smúszabb) játékokhoz 4.1.2 vagy 4.2.2.? -
alacka
tag
Tök jó! (hogy utálom ezt a szóhasználatot)
Na a tabletui navi-értesíttő sávját azt nagyon sajnálom, a többire nagyjából mindre van app, widge. rootolás nélkül.
Miért is kell alvás közben NFC-zni? (hátha jobban fáj)
Jahh hogy a másodlagos bill azt jelenti, hogy duplán feliratozott?WOOOOOW!
Most vettem észre a tablicskud alatt a 37 pontot!!!!! EZAZ!!! Ilyesmikre gondoltam!!!
Többi tárgykörben, mint launcherek, task v. circle v. hidden barok, etc.)
A Stock rom v. kernel? Timur, Trinity, Elite kernelek?Tupijani te már ott tartasz? Ott is akkora macera a normális design? Nem sima asztalfenbontás választás, mint PC-n oszt jólvan?
Syl egyáltalán nem ellenzem, csupán amit gyári beállításokkal meg lehet oldani, akkor miért ne?
Az öreg bika megvárja már a teheneket, nem rohangál le értük.Kaminski még nem főztem romot, majd csak ha rábír valaki, hogy nagyon muszáj a tabluihoz pl.
-
Mankó
veterán
-
bzoley
veterán
Köszi, még töprengek rajta.
A bekapcs utáni telepítgetés megszűnt, már csak a kijelző bekapcsolgatás okára kéne rájönnöm.
Elvileg van cwm mentésem a régi szép időkből, legalább is remélem, hogy frissítés előtt mentettem. Csak ahhoz vissza kéne rakni a cwm-et, aztán vagy megy a restore, vagy nem.
Érdekes, hogy látok twrp mentést is, arra nem emlékszem mikor csináltam, viszont visszaállításnál a lista üres. -
bzoley
veterán
Akkor sajnos meg kell várni, hogy valaki készít a 4.2.2-höz is patch-et.
Egyébként a frissítés nálam egy-két appot elrontott. Az egyiket letöröltem még mielőtt a TB-pal próbáltam volna helyrehozni, a másiknak meg net kéne. Minden bekaocsnál kiírogatta, hogy az alkalmazás leállt.
Bekapcsnál másnak is mindig kiírja a frissítős szöveget? Azt hittem egyszer elintézi és kész, de minden bekapcsnál molyol pár másodpercet. Normális esetben mondjuk nem szoktam kikapcsolgatni a gépet, de most többször aktuális volt. -
bzoley
veterán
No ezzel meggyűlt a bajom. TabletUi patch gondolom nem működik, mert a Nexus logónál nem jutottam tovább. Az még kellemetlenebb volt, hogy a CWM-be sem tudtam megint belépni, úgyhogy se bekapcsolni nem tudtam, se mentést visszaállítani.
Végül Toolkit-en keresztül tudtam telepíteni a twrp-t, azzal újra futtattam a frissítést, most újra működik, csak TabletUi nélkül. -
bzoley
veterán
A CWM utolsó lépése az volt, hogy közölte, hogy veszélyben a root, és helyreállítja. Utána elindult a rendszer, azóta ez van. Most próbálom újratelepíteni a CWM-et, managerből, de tetű lassan töltődik le.
Remélem sikerül.
TWRP-vel még nem foglalkoznék, egyelőre kínai.
Újra van CWM.
Backup, remélem mindent ment. -
-
Stimpy001
aktív tag
Köszi a válaszokat, én is egy hasonló átalakítót használok, nem trafósat. Megpróbálnám másik töltővel, jelenleg csak a Note II töltője van kéznél, az meg 2A-t ad le. Nem tudom hogy rá merjem e dugni, jót tesz e neki ekkora "bikázás"...
szerk: kipróbáltam, a N7 töltője tölti a Nótát -
bzoley
veterán
Nem állítom, hogy tudom mi változik a gyakorlatban a 160dpi-től, ezért nem is piszkáltam. Először kézzel átállítottam, majd miután nyugtáztam, hogy 4.2.1-en ez nem használható, visszaállítottam, majd jött a patch. Ennyivel egyelőre elégedett vagyok.
Azt nem tudom mi értelme volt ennek a hibrid módnak, volt ahol játékgépnek állították be az N7-et, és örültek, hogy középen vannak a nav gombok, de szerintem helypazarlás.
Na de mindenkinek más jön be.Más:
Ebay-en rákerestem a N7-re. Hogy mennyi törött kijelzőst találni. Senki nem vigyáz az értékeire?! -
bzoley
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest