- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Akos93
tag
válasz
exelsior1 #29591 üzenetére
Mert ahogy neztem ez legfokepp annyit csinal hogy kilovi a hatterben futo alkalmazasokat es torli a gyorsitotarat. Ezzel inkabb csak lassitja a keszuleket mert ujra bekell toltenie mindent. Most nekem igy is van altalaban mindig 8-900mb szabad ram, ha lesz 1,2 gb nem lesz tole gyorsabb a keszulek :-D
-
CB
senior tag
válasz
exelsior1 #28280 üzenetére
Én dettó így vigyázok minden telómra.
Megrendeltem rá a Nillkin H+ üveget, hétfőn rápattintom, és megy vissza a tok.
Töltés is csak vezeték nélküli töltővel, hogy az USB csati, és körülötte a keret minél kevesebbet kapjon az élettől.
Nagyon szép ebben a tokban a telefon, a gombokat sem kell erőlködve megnyomni. Nagyon finoman működnek. Pont az én ízlésem. -
CB
senior tag
válasz
exelsior1 #28277 üzenetére
Megtetszett?
Nagyon mutatós, csak nekem kicsit csúszós. De olyan, mintha nem is tokban volna a teló, hanem mintha a tok a telefon burkolata lenne.Korábban olvastam valahol (lehet, hogy itt a fórumban), hogy az ezüst nem mutat jól rajta. Nekem ez a sötét színű acél kék van. Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged